Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu) | Catalan.Lamareschale.org

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Avui dia, el desenvolupador principal de Reddcoin, Laudney, announcedthe llançament oficial de la cartera POSV 1.3.0.0. D'Reddcoin POSVis un tema que hem cobert abans, i és un sistema completament nou de prova que han d'aprofitar la seguretat de punt de venda, i descoratjar l'acaparament. Aquest anunci es produeix poc després d'un enorme augment en el valor de Reddcoin, que es movia en el rang de 3-6 Satoshi durant mesos, abans d'explotar fins a una alçada de 29 Satoshi, i ara és estable al voltant del 20.

Espero que aquest anunci sigui el començament d'un altre empenta cap amunt, impedint qualsevol intent de mantenir el preu baix, com una confirmació que POSV estava funcionant prou bé com per ser portat a la xarxa en viu ha mantingut un bon nombre d'inversors a la tanca. La declaració també va revelar que el nombre total de RDD que existirà en el moment de l'interruptor serà una mica menys de 27 mil milions, que és gairebé la meitat de mil milions menys del previst originalment.

Piscines de mineria i intercanvis s'hauran d'obrir pas per a la configuració de les seves noves carteres, ja que aquest canvi és tan gran que podria fer que les transaccions siguin ignorats un cop que l'interruptor per POSV és completa. No obstant això, ja que l'equip Reddcoin s'ha mantingut en estret contacte amb els propietaris de les principals borses, així com les piscines grans mineres, aquest ha de ser un no-tema.

En lloc de seguir parlant d'això mateix, sembla més eficaç per proporcionar el missatge de Laudney directament.

Benvolguts companys: Reddheads

Finalment, un gran agraïment a tots els que ens han ajudat a provar PoSV. Es tracta dels seus esforços i la contribució que fan possible aquesta versió.

Salutacions

Laudney

Estaré actualitzant la meva pròpia cartera momentàniament, i prepararà una guia pas a pas per als usuaris que no s'atreveixen a saltar en això immediatament. Això hauria d'estar disponible el dia d'avui.

Actualització: La transició a POSV anar molt bé, i la moneda Breu ha publicat tutorials per Fer el canvi. Els tutorials estan disponibles aquí: Windows Reddcoin POSV Moneder Actualitza Tutorial andMAC Reddcoin POSV Moneder Actualitza Tutorial. A més, el walletthat socials Reddcoin hem revisat abans ja està disponible al públic.

Notícies relacionades


Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin