Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac | Catalan.Lamareschale.org

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Recentment, hem llançat un tutorial per actualitzar a la nova Reddcoin POSV 1.3.0.0 carpeta a Windows. Des de llavors, ens hem adonat que un bon nombre de Reddcoinusers Mac han tingut problemes amb la transició, per la qual cosa hem preparat un nou tutorial per a Mac.

Nota: Es recomana que tingui la seva carpeta xifrada en tot moment. Si voleu xifrar la seva cartera abans de començar aquest tutorial, i per tant evitar fer una còpia de seguretat sense xifrar una còpia, aneu a 'Assegurar la seva cartera Reddcoin POSV, i es prepara per a Mint' secció. El procés de xifrat és el mateix en les carteres anteriors, i pot ser completat abans d'actualitzar.

Visualització de la carpeta de dades Reddcoin

Per defecte, la carpeta de dades Reddcoin no es pot veure en OS X, de manera que ha de fer visibles les carpetes ocultes. Premi Comando + espai per posar en marxa centre d'atenció, tipus de terminal, premeu Intro i escriviu "defaults write AppleShowAllFiles com.apple.finder veritable" sense les cometes. En prémer Intro, això li permetrà veure tots els arxius i carpetes en el seu sistema.

A continuació, feu clic a "Finder" a continuació, feu clic al "Go" desplegable i seleccioneu ordinador.

Això el portarà a una llista de dispositius i xarxes a l'ordinador. Feu clic a Macintosh HD.

A continuació, feu clic a "Usuaris"

Seleccioneu l'usuari que ha iniciat sessió.

Ara, busca una carpeta anomenada "biblioteca". Apareixerà en color gris parcialment, ja que és una carpeta oculta. En fer clic en ell no pot obrir-lo. En el seu lloc, feu clic dret a la carpeta i feu clic a Obre.

Ara, feu clic a Application Support. La carpeta Reddcoin estarà dins.

Preparació de la seva carpeta Reddcoin per a l'actualització Moneder POSV

Ara, a l'interior del suport d'aplicacions, busqui la carpeta Reddcoin, i copiar el wallet.dat (que pot ajudar a canviar a una vista de llista, fent clic a les 4 línies apilades a la part superior de la pantalla).

Enganxar el seu wallet.dat Reddcoin a qualsevol carpeta fora de la carpeta Reddcoin. La carpeta de documents pot ser més fàcil per a vostè, però posar-lo dins d'una carpeta oculta és més segur si la cartera no està encriptada (per descomptat, sempre s'ha de tenir totes les carpetes xifrats!)

0

Ara, tornar a la carpeta Reddcoin i eliminar tots els arxius a l'interior a excepció de la wallet.dat. La seva cartera està ara preparat per a l'actualització.

1

L'actualització a la cartera Reddcoin POSV 1.3.0.0

Aneu a http://www.reddcoin.com/#Walletsand seleccioneu Mac.

2

Això descarregarà l'arxiu Mac.dmg reddcoin 1.3.0.0. Al Finder, aneu a "Descàrregues" i obriu el fitxer.

3

Instal·lar el programa Reddcoin-Qt arrossegant la imatge Reddcoin a les aplicacions. Si rep una advertència que indica, "Reddcoin-Qt ja existeix", ha de fer clic a Substitueix.

4

Felicitacions! El seu Reddcoin Qt ara ha de ser actualitzat amb èxit a la Reddcoin POSV 1.3.0.0 cartera. No obstant això, no està completament llest per POSV encara.

Assegurant la seva cartera Reddcoin POSV, i es prepara per a Mint

Per posar en marxa la nova cartera Reddcoin POSV1.3.0.0, torni al seu cercador, aneu a aplicacions i feu clic a Reddcoin-Qt.

5

Ara, Reddcoin-Qt posarà en marxa, i començar a sincronitzar amb la xarxa. Si la seva cartera Reddcoin no s'ha xifrat prèviament, ha de xifrar ara. POSV requereix la seva cartera per ser encriptat per tal de funcionar. L'opció de xifrat està disponible al menú desplegable d'ajustos en la part superior de la pantalla.

ADVERTÈNCIA: En xifrar la seva cartera, utilitzar una contrasenya segura, però no us oblideu d'ella. Suggereixo escriure-ho, i fer còpies de seguretat de la contrasenya, i després emmagatzemar-los en un lloc segur que no es pot perdre. Hi ha diverses formes d'emmagatzemar de forma segura les contrasenyes de xifrat, però que està més enllà de l'abast d'aquest tutorial. Només tenir molta cura amb aquest pas. Si xifra seva cartera, i perd la seva contrasenya, serà impossible accedir a les seves monedes a menys que tingui una còpia de seguretat sense xifrar wallet.dat (que no es recomana).

6

Després que el seu començar el procés d'encriptació, la seva cartera es reiniciarà. Una vegada que es reinicia que ara està a punt per al canvi a POSV! No obstant això, el 2 d'agost de 2014, quan l'interruptor de POSV és complet, hi ha un últim pas necessari per començar encunyació. Ha de desbloquejar la seva cartera, utilitzant la contrasenya encrpytion. Aquesta opció està disponible en la configuració del menú desplegable.

7

Ara hauria de veure que la seva cartera està encriptada i desbloquejat tant 8

El procés d'actualització de la seva cartera a la cartera Reddcoin POSV 1.3.0.0 pot semblar intimidatori al principi, però si vostè segueix aquests passos, ha de ser ràpid i fàcil. No obstant això, si arribes a tenir algun problema, si us plau, comentari a continuació.

Un agraïment especial a REDD_Mikefor les captures de pantalla de Mac. Estava tenint problemes amb l'actualització, i treballem junts per aconseguir la seva cartera de funcionar. Després vam tenir el procés de sota, que van acordar la creació d'una nova cartera, i passar per això, pas a pas, fer captures de pantalla per al tutorial.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com fer el meu Bitcoins: una senzilla guia per a principiants

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Una Guia de mineria simple de Cryptocurrency per Algorismes X