Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV | Catalan.Lamareschale.org

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Com molts de vostès saben, el desenvolupador principal de Reddcoin, Laudney, announcedthe llançament oficial de la v1.3.0.0 Reddcoin POSVWallet avui. Si bé no cal actualitzar a aquesta cartera immediatament, ja que l'interruptor complet a POSV no passarà fins al 2 d'agost de 2014, els usuaris han de considerar el canvi Reddcoin tan aviat com sigui possible. A diferència de les actualitzacions de la cartera anteriors, aquest es porta una mica més de treball, de manera que l'ajudarà a anar pas a pas:

Descarregar la Nova cartera Reddcoin POSV

La nova cartera es pot obtenir de Github, per anar a aquest enllaç. Seleccioni el seu sistema operatiu per descarregar el format adequat. Aquesta guia es centrarà en la versió de Windows de la cartera, però pot ser actualitzat per incloure Linux, Mac i, possiblement, en el futur.

Xifrar la seva carpeta actual Reddcoin

ADVERTÈNCIA: Quan l'encriptació de la seva cartera, assegureu-vos de registrar una clau de xifrat d'una manera que no es pot oblidar, i que ningú més pot accedir-hi. Si es perd la contrasenya, no pot utilitzar la seva cartera.

Obriu la seva actual cartera Reddcoin, feu clic a "Configuració" i després "Moneder Xifra"

Amb això s'obre el menú per introduir la contrasenya de xifrat. Un cop més, aneu en compte amb això. Una vegada que xifri la seva cartera, ha de tenir la contrasenya a utilitzar els fons en ella. Si perd la contrasenya, qualsevol Reddcoin a la cartera es perden eficàcia, així. Mentre jo no recomanaria mantenir una còpia de la cartera que no està encriptada, ja que no és una pràctica segura, si no està segur que vostè pot recordar una contrasenya, o mantenir-se al dia amb un registre, i prefereixen renunciar que la seguretat, a continuació, vostè ha de fer una còpia de la carpeta no xifrada abans de xifrar la mateixa. No obstant això, com ja he dit, que no és una forma segura d'emmagatzemar qualsevol moneda digital.

La seva còpia de seguretat Reddcoin Wallet.dat

Una vegada que ha xifrat la seva cartera Reddcoin, fer una còpia de l'arxiu wallet.dat que està a la carpeta Reddcoin.

Assegureu-vos d'enganxar aquesta còpia en un directori diferent al de la seva wallet.dat Reddcoin normal. És una idea encara millor per fer una còpia en una unitat flaix, disc dur extern, un equip diferent, o tot l'anterior.

La desinstal·lar Moneder Vell Reddcoin i instal·lar la nova cartera Reddcoin POSV

Per desinstal·lar la seva vella cartera Reddcoin, primer ha d'executar l'aplicació de desinstal

Això deixarà alguns arxius intactes. Ara ha d'eliminar tots els arxius restants, amb l'excepció de la wallet.dat.

Ara copia el reddcoin-1.3.0.0-win.zip a la seva carpeta Reddcoin, i descomprimir-lo.

Això farà que les noves carpetes, de manera que vagi a les subcarpetes creades en el directori de Reddcoin, reddcoin-1.3.0.0-win32 i executar l'aplicació reddcoin-1.3.0.0-win32-configuració.

Durant el procés d'instal·lació, se li demanarà que proporcioni el seu directori Reddcoin. Assegureu-vos que selecciona la carpeta que conté la seva wallet.dat Reddcoin.

0

Llançament de la nova cartera Reddcoin POSV

Ara, aneu a la seva aplicació Reddcoin-qt, llançar-lo, i la xarxa Reddcoin ha de començar a sincronitzar. Vostè pot notar que estic fent servir un accés directe, com jo ús de --datadir = "FolderPath" per dirigir on s'emmagatzemen els arxius de dades Reddcoin. Això no és necessari, però ho faig per no omplir el meu SSD. Pot passar per alt que, llevat que tingui una raó per emmagatzemar tots els arxius de dades en el mateix directori.

Ara, tot el que heu de fer és esperar a la xarxa per posar-se al dia. El meu és Llista actual "no hi ha fonts de bloc disponible", però, que en general s'aclarirà amb una mica de temps, i haurien de ser menys comú a mesura que més usuaris canvien a la nova cartera. Actualització: Ara s'està sincronitzant! La imatge s'actualitza per mostrar això.

2

Notícies relacionades


Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui