Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV) | Catalan.Lamareschale.org

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Ahir, esmentem les possibles raons d'priceremaining de Reddcoin tan baix, ja que s'ha quedat encallat en un 2 a 4 Satoshi rutina des de fa força temps. No obstant això, a causa del renovat interès a causa del nou desenvolupament de la prova de participació Velocitat algoritme (PoSV), les raons anteriorment esmentades ja no són suficients per suprimir el seu preu. - Dustin O'Bryant, fundador i editor de la moneda Breu

El dia d'avui, Reddcoinannounced seus plans per implementar un algoritme PoSV (actualització de Windows Macand Reddcoin cartera actualització tutorials per POSV) per substituir el seu actual POW un. L'anunci va donar lloc a un augment enorme de 300% en el preu Reddcoin d'un mer 3 satoshis a 12. El moviment revolucionari per Reddcoin no és cap sorpresa per a qualsevol que hagi seguit el seu desenvolupament des del llançament de Reddcoin al febrer, però ha cridat l'atenció d'altres membres del món moneda digital.

Reddcoin PoSV: El que vostè necessita saber

El raonament i l'explicació de PoSV es basa en la informació donada a conèixer pels desenvolupadors de la moneda en el seu sub Reddit, i ve en dues parts: una addressto acadèmica la necessitat d'implementar noves mesures per salvar el declivi de la moneda prèviament afeblida de valor en les bosses, així Preguntes com bookletoutlining els detalls del nou sistema, els quals estan disponibles en format PDF.

PoSV està dissenyat per combatre l'amenaça de miningequipment ASIC superior, que està actualment destruint els valors de moltes altres monedes amb la seva capacitat de CPU i GPU dràsticament outmine plataformes. Com un algoritme immune ASIC, PoSV protegirà la moneda de ser minada i llançats a les borses. A més, PoSV dóna incentius als seus titulars només per tenir la seva cartera oberta i en línia, que ve a una taxa del 5% anuals- interès que és més alta que la majoria de les monedes de punt de venda, però no tan alta que causa la inflació a sortir de control.

A l'efecte de la seva aplicació, els miners que actualment estan adquirint Reddcoins seguiran sent capaços d'extreure Reddcoin durant algun temps, però la reducció a la meitat del bloc s'ha incrementat a un cop cada 50.000 blocs, que ha de ser al voltant de 35 dies. Després de 3 a 6 halvings, POW es va retirar, i el sistema serà portat a pura PoSV. Això el que eliminarà la possibilitat d'extreure Reddcoin directament.

Si no puc mina Reddcoin, El moneda digital He mina?

En canvi, els miners que volen explotar Reddcoin hauran de unir-se a MultiPools mineres que s'establirà en altres monedes digitals mines. Aquestes monedes seran després venuts, que s'utilitza per comprar reddcoins, i finalment, paguen els miners (similars a blackcoin). L'avantatge d'això és que amb PoSV, els miners no han de comprar equips de mineria ASIC per tal de mantenir el ritme, i el risc que enfronta l'equip expira causa de l'ús intensiu abans de recuperar el seu retorn de la inversió, el que s'ha observat amb BitcoinASICs.

Els MultiPools es poden ajustar a les monedes de mines que utilitzen algoritmes resistents ASIC. Més enllà d'això, s'eliminarà la pressió de venda constant de piscines que ha estat mantenint el valor de Reddcoin baix, i el reemplaçarà amb la compra de la pressió, dels que compren MultiPools Reddcoin, el que ajudarà a augmentar el valor de Reddcoin.

Així que, com va Nous Reddcoins produir?

En el sistema PoSV, encunyació es produeix quan una cartera Reddcoin sincronitza amb la blockchain i verifica les transaccions d'una manera que és similar a la mineria. A través de la verificació constant, la xarxa segueix sent més segur i la seva aposta de reddcoins és autenticat. Thss li permet rebre una mitjana d'interès anual del 5%, sempre que la cartera es manté en línia.

La tapa total actual de monedes és de 109 mil milions, però PoSV, en teoria, es vol dir que hi ha un subministrament infinit. No obstant això, com el nombre total de monedes serà de prop de 30 mil milions quan pow deté i comença PoSV, es trigarà un temps molt, molt llarg temps per arribar fins i tot a la ja espera 109 mil milions.

Aquesta empresa prèviament insondable en PoSV estarà fortament vigilada per cada dos Scryptaltcoin. Scrypt monedes que s'enfronten al dilema de ser minada per l'equip ASIC ja no poden haver de considerar l'opció de la mineria fusionada per atraure els miners. La mineria fusionat pot semblar com un incentiu per a alguns, però representa una amenaça de la moneda més feble sent 'pres' pel de major valor en el llarg termini.

Com va a ajudar a altres POSV Algorisme Cryptocurrencies de Reddcoin?

Si aquest nou algoritme de captures sense una sèrie de qüestions, el regne de la maquinària ASIC pot molt bé estar a prop de la seva data de caducitat. Sense la necessitat de comprar els equips de mineria ASIC, que sovint pot costar més de $ 10.000, els aficionats mineres poden seguir utilitzant les seves màquines auto-acoblades per generar ingressos que val la pena.

Reddcoin no és aliè a les idees innovadores. En el lapse d'uns pocs mesos, Reddcoin va fer onades amb el llançament de la seva sortida a borsa, seguida poc després per la creació de la plataforma Reddcoin Broadcast, que en essència és un servei per a les persones que estenen les seves marques o missatges a les xarxes socials amb abast en gran mesura amplificat. Ara, amb aquest nou desenvolupament, la comunitat de Reddcoin en reddit té un renovat sentit de confiança en la moneda, i els seus desenvolupadors. Molt s'ha expressat preocupació pel que fa a si la moneda estava perdent la lluita per ser el següent millor moneda digital al mercat, a causa d'un valor extremadament baix provocada per la manipulació dels inversors astuts Reddcoin en els mercats de canvi, però que ara s'ha evaporat.

És cert que aquest és un moment molt emocionant per a les monedes digitals en general. En la meva opinió personal, seria intel·ligent per mantenir els ulls en Reddcoin

* Autor no té participacions en Reddcoins, però li encantaria si pogués ofegar-hi.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini