Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència | Catalan.Lamareschale.org

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Aquest article és el meu propi anàlisi, i judg ció, del que he observat succeint amb Reddcoinin el passat recent, i pot no ser totalment exacta. No obstant això, he passat una mica de temps de negociació aquesta moneda, i veure els llibres de comandes cada dia.

Si vostè està llegint això, és probable que està interessat en Reddcoin. Alguns de vostès són com jo, i van invertir una petita quantitat en la sortida a borsa, i s'han comprat lentament des RDD. Altres poden haver comprat des d'ara, o no han decidit si ha de comprar o no RDD. No vaig a tractar de convèncer a algú per comprar o vendre RDD, però en lloc de prestar atenció al que està passant.

Reddcoin està basat en una gran idea, i compta amb un equip de grans desenvolupadors darrere d'ell. API Redd, Reddcoin Broadcast, el nou lloc preciós, les actualitzacions i correccions en el nucli, els robots de punta, les campanyes d'inflexió, el Reddcoin programa de recompenses, i totes les altres característiques, sistemes i eines que s'estan desenvolupant pel nucli equip de desenvolupament, i els membres de la comunitat que estan treballant amb ells, s'han implementat de forma ràpida i eficaç. Reddcoin encara té un llarg camí per recórrer cap a l'assoliment del seu potencial i convertir-se en "La moneda social", però està en el camí correcte.

Quin és el problema amb Reddcoin?

No obstant això, moltes persones s'han preocupat pel fet que pricehas Reddcoin estat enganxat a la marca de 2-4 Satoshi des de fa força temps. M'he adonat de molts llocs de preocupació en la subreddit, i una inquietud a tota la comunitat. La manca de creixement de capitalització de mercat després de l'augment de popularitat ha estat desconcertant per a la majoria, i és difícil per lligar tots els factors junts. Afortunadament, quan es van separar, i la llista, es torna una mica més fàcil de veure.

 1. Els inversors IPO Reddcoin

  Una gran part dels inversors IPO estan venent a l'instant banda, o la totalitat, de les monedes de cada dia. Això és probablement per múltiples raons. Des de la sortida a borsa, el preu de Bitcoinhas va reduir significativament, i alguns inversors pot ser desesperada de fons. Altres poden haver invertit en la sortida a borsa en un caprici, i més tard va perdre l'interès. Altres encara poden haver utilitzat els preus baixos per recollir tot el RDD es preocupen de aferrar-se a, i prefereixen tenir-los a la mà en lloc d'esperar, i ara estan permetent que els fons IPO a dispersar-se.

 2. Preu de Bitcoin

  Tots altcoins estan influenciats per Bitcoin en aquest punt. És una trista, però cert, que Bitcoin és el guardià. Quan es perd valor, les altres monedes en general no guanyen vs Bitcoin, sinó més aviat perden quan el pànic s'estableix, i molts inversors intercanvien altcoins de Bitcoin, i després Bitcoin per Fiat.

 3. El Reddcoin, o Bitcoin, Whale (s)

  Uns pocs dies els comerciants, els comerciants o semi-dia, inclòs jo mateix, han descobert un "balena" (comerciant amb una gran quantitat de fons) en Cryptsy que està manipulant el preu de Reddcoin. He vist a algú, o un grup de persones, cancel·lació 10+ bitcoins d'un mur de compra d'un mur de gairebé el 20 Bitcoin, i després vendre prou per cancel·lar Reddcoin les monedes que queden en ella, seguit per posar un nou mur de venda per valor de 10 + bitcoins de Reddcoin al seu lloc, i es mouen en una nova, comprar paret en 1 Satoshi inferior.

  La raó per la qual fan això és degut a que el baix és el preu de Reddcoin, més gran serà el guany% entre la compra i venda de les parets. Usant una estratègia acuradament planificada, un comerciant intel·ligent pot fer-se amb el control d'una gran part del mercat. Mentre els inversors IPO estan venent a un ritme elevat prou, aquesta estratègia és molt fàcil d'aconseguir amb els fons suficients. Espero que una vegada que les distribucions de sortida a borsa acabat, aquesta balena (o grup de balenes) permetrà que el preu per iniciar l'augment lliurement, o fins i tot bombar-se a si mateixos.

 4. Els nous usuaris de Reddcoin són enganyoses

  Aquest és un assumpte de dues parts.

  En primer lloc - Molts dels nous membres de la comunitat Reddcoin realitat no estan invertint els fons en Reddcoin. Se'ls introdueix en Reddcoin perquè estaven inclinats, i només estan interessats en inflexió, o s'inclinen. Aquests usuaris afegeixen valor, però no immediatament. Ells portaran en el valor d'altres fonts com la comunitat creix, fent que el mercat atractiu per a aquells que realment estan disposats a invertir en Reddcoin. No obstant això, no tindran cap efecte sobre el valor de Reddcoin avui, o fins i tot poden baixar el preu per la venda de les monedes que van ser alertats.

  En segon lloc - El nombre de subscriptors al subreddit, seguidors a Twitter, etc., poden ser inexactes. Encara que no crec que els propis desenvolupadors estan comprant els robots, o la compra dels abonats, algú pot ser. És possible que sigui la balena es va esmentar anteriorment, o algun usuari aleatori que vol veure créixer Reddcoin. En canvi el que està succeint, sembla com si els números no són exactes. El% dels abonats que estan en el subreddit en un moment donat és significativament més baix que altres monedes i la velocitat a la qual es subscriguin nous usuaris en general, sembla augmentar a un ritme molt lineal. Això és estrany, ja que en general una comunitat en general creixen en ratxes, i durant els períodes que creix a un ritme constant, sinó que també té una major taxa mitjana de participació dels nous usuaris.

Així que, després de passar per les possibles causes dels baixos preus de Reddcoin, almenys pel que puc veure, sóc optimista per al futur. Honestament, el preu de Reddcoin avui està directament en línia amb el preu que els inversors IPO pagament per les seves monedes. Amb 168,8 Bitcoin va invertir, i 5,2 miliard de monedes a distribuir, el cost mitjà de cada Reddcoin al IPO era 3.24 satoshis. Això vol dir que qualsevol que compri Reddcoin avui a les 3 o 4 satoshis està rebent en aproximadament el mateix preu que els inversors IPO originals, que poden ser part de la raó perquè s'enganxi en aquest punt.

Què passarà amb el preu de Reddcoin ara?

No estic segur del que succeirà en les properes setmanes, però que es pot esperar que el preu començarà a augmentar al final de la distribució de sortida a borsa. Com una petita sortida a borsa dels inversors a mi mateix (menys d'un BTC invertit), sé que les distribucions estan avançant a la velocitat correcta, i han d'acabar a temps. En aquest moment, quan acaba la inflació dels 60 milions de monedes per dia, hauria de ser més fàcil d'obtenir una comprensió sòlida de com aquesta moneda es resoldrà en un futur pròxim.

No obstant això, tinc una petició per a l'equip de desenvolupament Reddcoin. Més específicament, tinc una petició de qui està a càrrec de la subreddit. Si us plau, feu les estadístiques per subreddit Reddcoin públicament visible. Les altres principals monedes digitals tenen les seves estadístiques a disposició del públic, i Reddcoin ha de fer el mateix. Hi va haver un post al subreddit esmentar que fa poc, i he sentit que altres es queixen abans. Sense aquest tipus de transparència, els futurs inversors poden ser reticents a adoptar Reddcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social