Reddcoin Social Broadcast | Catalan.Lamareschale.org

Reddcoin Social Broadcast

Reddcoin Social Broadcast

Aquesta setmana va veure l'anunci d'ReddcoinBroadcast, una plataforma de trobada de veu socials específicament per Reddcoin. Si bé s'inspira en la popular plataforma Thunderclap, aquesta és una versió completament centrat Reddcoin i desenvolupat. La major diferència és el preu - mentre Thunderclap cobra entre $ 100 i $ 500 per a una campanya, Broadcast és completament lliure. Tot el que es demana a canvi és que el que s'està transmetent és d'alguna manera relacionada amb Reddcoin.

Llavors, com funciona Reddcoin de Difusió Social?

Inicialment, un usuari inscriure en el lloc web de difusió utilitzant un compte aspectes socials, com Twitter, Facebook o Tumblr. Això permet que el permís de difusió en aquesta plataforma, de manera que les campanyes poden publicar automàticament en nom seu. Un cop hagis autoritzat pot veure les campanyes.

En elles es mostren com qualsevol altre projecte públic-font, excepte que el suport es mesura en abast social en lloc de dòlars. Cada campanya té un nombre determinat de partidaris d'arribar amb una certa quantitat de temps. Un cop assolit aquest nombre, Broadcast seguirà endavant amb la publicació de missatge de la campanya a l'hora especificada a l'anunci.

És important tenir en compte que només comptabilitza en la seva alimentació, la difusió no és una nova forma d'aerosol spam en tots els teus amics. És un sol missatge enviat en un moment donat. El poder de difusió no ve d'enviar un munt de missatges al seu compte, sinó més aviat en la coordinació i la unificació, moltes veus. Hashtags s'utilitzen per posar en comú tots els aficionats, empenyent un missatge en una tendència més en solitari, o manca de coordinació, els esforços podrien aconseguir.

Com puc iniciar una campanya? ¿Ha d'estar relacionat Reddcoin?

És senzill i intuïtiu d'un cas de "feu clic al coet per posar en marxa". Hi ha, literalment, un petit coet valent, que l'insta a majors coses.

L'inici del procés és el seu missatge. Cal presentar 115 caràcters que encapsula la seva idea, producte o servei. És possible utilitzar la plataforma d'inflexió per incloure una micropunta, tal com va ser aprovada en campanyes en aquesta primera setmana gràcies a @bitcoinbarbie i @juergenhoebarth per als articles que havien publicat en suport de Bitcoin. La inclusió d'una punta és el mateix que a twitter normalment: utilitzen el llenguatge @tipreddcoin + punta @YOURTARGET estàndard i llavors la quantitat (100 RDD, per exemple). Vostè no ha de tenir diners amb el tipbot fer arribar un missatge a terme però. El seu missatge pot ser qualsevol cosa relacionada amb reddcoin. Un agraïment d'un col·lega blogger, un anunci que vostè està acceptant reddcoin a la seva botiga, o per dirigir el trànsit cap al seu propi article, causa o projecte.

A continuació es pot pujar una foto, triar la categoria, i escriure un breu paràgraf donant a la gent una idea de per què haurien de donar suport la seva campanya. Ajusteu el temps desitja difusió, i el nombre de seguidors que li agradaria arribar, i ja està. En general, la campanya ha d'estar relacionat amb Reddcoin, però es fan excepcions si les presentacions és beneficiós per a la comunitat Reddcoin, o va ser creat per un membre actiu de la comunitat.

Funciona realment el sistema de transmissió Reddcoin Social?

Bé, és només els primers dies, però a jutjar per la pàgina de la campanya: Sí. Només hi ha una campanya tan lluny que no ha complert amb la seva quota de seguidors, però fins i tot aquesta campanya va aconseguir reunir un abast de més de 75.000 abans que el rellotge es va esgotar. De les campanyes d'èxit, el més recolzat fins a la data és un simplement per donar a conèixer el compte inclinar Reddcoin. Partidaris es van inscriure per difondre el missatge que es pot inclinar en Reddcoin a Twitter, que acaba amb un abast total de més de 150.000, i una forta tendència amb el hashtag #socialcurrency.

S'han realitzat quatre campanyes d'èxit fins al moment, amb la participació de persones amb articles escrits sobre Reddcoin, i impulsar el perfil de r / reddcoin a Reddit. Actualment campanyes que busquen suport estan anunciant el concurs API Redd, la introducció d'un lloc de notícies, i la recerca de suport per l'aixeta freereddcoin.com donació-depenent.

Sigui quin sigui l'equip es Reddcoin pensar en el següent?

Mentre Broadcast només és molt jove, ja ha atret una gran quantitat de suport per a aquelles causes que ha presentat. Campanyes futures poden incloure projectes tecnològics, anuncis de premsa, la publicitat de llocs de treball per Reddcoin, o de dipòsit de massa per a una organització benèfica. El r / reddcoin dirigida Twitter carreres d'inflexió que prèviament havien estat organitzades en el subreddit serà reunit més ràpid i més fàcil que abans, i amb un major sentit d'enfocament.

El futur de les emissions sembla ser, com se sol dir, només es limita a la seva imaginació. En tant que implica que la imaginació Reddcoin, Broadcast li encantaria ajudar a arribar a més persones. Després de tot, només utilitzar aquest entorn Reddcoin exclusiva és donar a conèixer la moneda naixent.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

El Camí Potcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?