Per què Reddcoin és la moneda social | Catalan.Lamareschale.org

Per què Reddcoin és la moneda social

Per què Reddcoin és la moneda social

Reddcoin

La moneda social, és un fenomen relativament nou moneda digital, però ha guanyat ràpidament la tracció. Té la subreddit de més ràpid creixement, en comparació amb totes les altres monedes digitals, ia aquest pas passarà litecoin en el pròxim mes. Amb una gran recompensa bloc de 100.000, en comparació amb Bitcoin's25, la moneda és prou líquids com per permetre consells per ser lliure, que va ser el primer objectiu establert pels desenvolupadors.

Ha Reddcoin desenvolupadors actius

Els desenvolupadors Reddcoin han estat treballant molt dur en la millora de la moneda, des del llançament fins a l'actualitat, i s'actualitza regularment el lloc web, carteres, i pàgines de mitjans socials, com Reddit i Twitter, per empènyer la idea que Reddcoin és la moneda social. A més d'això, el que els importa, i estan involucrats amb la comunitat, que és el que dóna la moneda és la força.

Reddcoin té una comunitat enorme

El que fa tan especial Reddcoin és l'aspecte social darrere d'ell, amb una comunitat cada vegada major suport als objectius establerts pels seus desenvolupadors. Va ser construït per ser compartit lliurement, però, l'usuari desitja, a través de tots els llocs de xarxes socials.

Reddcoin dóna a la comunitat una manera de ser recompensats per comunicar idees de manera efectiva, o el suport de projectes, alhora que augmenta el valor de la mateixa Reddcoin al mateix temps. Els desenvolupadors demanen informació sobre els projectes amb regularitat, i els usuaris que creen voluntàriament els seus propis projectes per proporcionar suport, o millorar la usabilitat, a la seva manera. Ara, amb el nou sistema de radiodifusió, els membres de la comunitat poden combinar les seves veus de manera que llança els mitjans socials amb les idees i els objectius del projecte, però sense la necessitat de contínuament spam.

El "API Redd" Reddcoin fa que la integració fàcil

Ara, amb la recent publicació de l'API, més fàcilment pot fer-se amb Reddcoin que qualsevol altra moneda. L'API Reddcoin fa que sigui senzill i segur, per a qualsevol desenvolupador d'integrar un sistema de pagament, sistema de bolcada, o un altre sistema de transferència, directament en el seu projecte. Això li dóna un gran avantatge, i és una clau per a l'èxit futur de la moneda.

Amb la cartera Android recentment publicat, és fàcil d'emmagatzemar RDD en una plataforma mòbil. Això permet als usuaris introdueixen els seus amics i familiars a la moneda digital, i proporciona als usuaris accés a les seves monedes sense importar on es trobin. Tots els principals canvis de moneda digitals, incloent Cryptsy, Coinedup i Bittrex, han arribat a bord amb Reddcoin, i la moneda és ara comercialitzat vs Bitcoin a una velocitat relativament alta.

Reddcoin és fàcil d'utilitzar, enviar i rebre

Reddcoin és una gran opció per a un usuari que és nou per a la moneda digital, o fins i tot un membre de la població general sense interès en la moneda digital en absolut. La comunitat és un gran suport, i enviar i rebre RDD s'ha fet bastant fàcil que es pot donar als altres en les xarxes socials, encara que la part receptora no té una cartera, ni cap interès a fer res més del que permet la transferència.
Llavors, què estàs esperant? Comenceu amb Reddcoin avui en dia, i ser testimoni d'aquesta moneda revolucionària per si mateix.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Com comprar Dash en 3 senzills passos: una guia per a principiants