Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social | Catalan.Lamareschale.org

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Reddcoinis una moneda que he estat seguint des de fa algun temps, i la majoria de la comunitat ha estat esperant pacientment que la moneda per alliberar i canviar a, Poof de la velocitat Estaca

POSV).

Ahir, Laudney, el desenvolupador principal de Reddcoin, va anunciar que un "Anunci matí es va fer poc després de bloquejar 190.000." Mentre que la majoria espera que això era anunciar el llançament imminent de POSV, la announcementwas reals alguna cosa molt més gran.

Moneder Social de Reddcoin

No només és POSV a punt de beta pública, sinó també un nou tipus de cartera, coneguda com una "cartera social", s'ha desenvolupat. Aquesta cartera és:

La primera cartera moneda digital mai completament funcional que integra diverses funcions socials com ara xat IRC, servei de notícies, i l'anunci oficial

Ha estat dissenyat per ser fàcilment extensible i moltes característiques més socials, com la música, vídeo, jocs, s'introduirà una a una en els propers mesos. La cartera social, millora la participació dels usuaris, i juntament amb PoSV, augmenta la seguretat de la xarxa, i encaixa perfectament amb la meta de Reddcoin per convertir-se en la moneda social de l'era digital.

La cartera social, gaudeix d'un disseny completament nou interfície d'usuari que fa que la interfície d'usuari tradicional QT aspecte obsolet. Pot actuar com una aplicació d'escriptori local o treballar amb els dimonis que s'executen en servidors remots a través de trucades RPC xifrats. És completament funcional en Windows, Linux i Mac OS X.

La cartera social, ja està sent utilitzat pels desenvolupadors Reddcoin sobre una base diària. A partir d'avui, tots els dies anem a enviar invitacions als 10 millors col·laboradors del Dia d'unir-se a nosaltres en fase de proves. En les properes setmanes, la cartera social serà disponible per a tots.

 La Plataforma Social

Podeu trobar l'passar a esmentar vagament una "plataforma social de pròxima generació", que va ser molt limitat en la seva descripció:

L'objectiu d'Reddcoin és enriquir i facilitar plataforma social humà interactions.Our pròxima generació social, també està en desenvolupament actiu. El inclinar en totes les xarxes socials serà un component important de la plataforma, però això no és tot. En aquesta etapa, estem deliberadament molt reservat sobre els detalls de la plataforma a causa de raons de competència. A l'estiu, trobareu més informació sobre el panorama general i els detalls.

En el personal, he estat un partidari de Reddcoin des d'abans del seu llançament, i fins i tot invertit una petita quantitat en el IPOC originals. Això pot fer que em una mica parcial, però crec que aquests esdeveniments i imatges parlen per si soles. Si l'equip Reddcoin pot tirar això endavant, serà un gran pas endavant i mostrar la innovació que és possible en el món moneda digital. Estic totalment d'esperar que molts altres equips de desenvolupament intentaran emular aquests programes i sistemes, però al ritme van les coses en l'actualitat, l'equip Reddcoin romandran sempre un (o tres) passos per davant.

Això serà interessant de veure, i es pot esperar que la moneda Breu et mantindrà informat sobre les últimes novetats.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Post Altcoin

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Entrevista amb Josh Garza, fundador i director general de GAW Miners

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants