Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials | Catalan.Lamareschale.org

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Com a membre actiu de la comunitat Reddcoin, així com algú que sovint ha escrit articles sobre Reddcoin i és Desenvolupaments, em van donar accés a la versió beta d'aquesta nova cartera. Ara que he tingut l'oportunitat d'usar-lo durant força temps, i m'agradaria compartir la meva opinió sobre el que fa la dreta, i el que és insuficient.

Descripció general de la Cartera Social Reddcoin Característiques

Twitter a la cartera Reddcoin Social

Com Reddcoin és molt activa a Twitter, aquest és un gran pas. Actualment hi ha dues pestanyes relacionades amb Twitter, i cada un té un propòsit únic:

1. La pestanya "anunci", per als anuncis oficials Reddcoin

Aquesta pestanya mostra els últims tweets d'@Reddcoin, i per tant ofereix als usuaris una manera fàcil de veure el que es diu per l'equip oficial Reddcoin. En fer clic en un tweet s'obrirà el navegador web d'un usuari directament a aquest tweet, donant així la possibilitat de llegir les respostes, retweets, o respondre a si mateixos. He agafat a mi mateix en fer clic en això molt sovint, i que sens dubte ha augmentat la quantitat dels Tweets de Reddcoin que he llegit.

2. La pestanya "Notícies", dels tweets generals #Reddcoin

La pestanya News té dues opcions, una de Reddit, i una altra per a Twitter. Quan se selecciona Twitter, es mostren Tweets més recents que inclouen #Reddcoin. Per a una moneda social, això ajuda a donar una idea del que la comunitat està parlant, i un cop més ho aplaudeixo.

En general, la integració de Twitter és bastant transparent, i porta a terme exactament el que sembla que ho faria. El producte està en fase beta, per la qual cosa estic segur d'aquestes característiques seran més concretar-se a terme a mesura que passa el temps, però estic impressionat pel desenvolupament fins al moment.

Reddit a la cartera Reddcoin Social

Igual que amb Twitter, la integració Reddit dóna a l'usuari accés directe a la subreddit Reddcoin. Aquest accés es troba a la pestanya "Notícies", juntament amb les notícies Twitter #Reddcoin. Això proporciona accés als missatges més recents en el subreddit, i segueix juntament amb el tema de la fitxa Twitter "Notícies", com a comunitat de Reddcoin es concentra sobretot a Reddit i Twitter. No hi ha molt més a dir sobre aquest tema, ja que crec que la següent imatge parla per si mateix.

Xat IRC a la cartera Reddcoin Social

De moment, la major atracció, i la característica més impressionant d'aquesta cartera és que és la integració amb el canal Freenode #Reddcoin Xat IRC. Quan es fa clic a la pestanya Xat, apareix una pantalla que sol·licita a l'usuari que introdueixi un sobrenom per al xat. No obstant això, si l'usuari opta per ometre que, pren per defecte un nom numerat a l'atzar "Reddlet".

Un cop Connect es fa clic, l'usuari es deixa caure al canal d'IRC Reddcoin, i pot xatejar lliurement. El canal Reddcoin està sempre ple de gent, però de vegades pot ser una mica lent. No obstant això, espero que canviarà una mica una vegada que aquesta cartera fulles beta i es converteix en la cartera estàndard per Reddcoin. Amb tants usuaris que es presenten a través del xat IRC, sense la necessitat de fer res més enllà de fer clic dos botons dins la seva cartera, IRC per Reddcoin és probable que sigui bastant animat.

Fora de les diverses característiques que porta aquesta cartera, aquest se sent el més complet. Realment dóna Reddcoin la sensació d'estar "la moneda social."

Interfície al Moneder Reddcoin Social

Les funcions de cartera Reddcoin perfectament bé, però es veu gairebé exactament la mateixa que la cartera genèric per a centenars d'altres monedes. El nou disseny de la cartera Reddcoin social és elegant, i porta una mica de personalitat a la Reddcoin Marca. Per exemplificar això, aquí estan algunes de les pantalles actualitzades en comparació amb les pantalles de la cartera clàssics.

Reddcoin quadre de comandament

 

Reddcoin "Enviar" de la pantalla

Reddcoin "Rebre" pantalla

0

1

Funcionalment, aquests canvis fan molt poc. No obstant això, són molt agradables estèticament, i podrien desenvolupar-se per donar funcionalitat addicional que no està present en les carteres model estàndard.

Els meus sol·licituds de característiques Wallet Reddcoin Socials

Totes les addicions a la cartera Reddcoin Social són grans en la meva opinió, però alguns podrien millorar-se una mica. Per descomptat, aquesta cartera està en fase beta, i sé que un bon nombre de característiques que s'afegeixen en el futur, però aquí estan els canvis que m'agradaria veure:

  • En lloc de requerir un navegador per obrir Twitter o missatges de Reddit, ha de tenir la capacitat d'obrir les pàgines dins de la cartera.
  • Els usuaris també han de ser capaços d'iniciar sessió en els seus comptes de Twitter o Reddit través de la cartera.
  • Facebook ha de integrar-se.
  • En lloc de limitar-se a Reddcoin pàgines, donar als usuaris la possibilitat de veure els perfils d'altres, hashtags, subreddits, etc. Sé que sona contrari a la intuïció a un equip que està tractant de construir una marca, però una vegada que un usuari utilitza la cartera, que ja estan interessats en Reddcoin. Més llibertat d'aquesta manera donarà als usuaris una veritable raó per usar-lo com el seu centre de xarxes socials, i no només per Reddcoin.
  • La propina ha de ser implementat per a totes aquestes xarxes socials, i al canal d'IRC. Al canal de xat IRC, seria comprensible si inflexió va ser limitat als usuaris que utilitzen la cartera social, ja que això li donaria una manera de lligar un usuari a una cartera, sense la necessitat d'un intermediari tipbot.

Per descomptat, fins i tot sense aquestes addicions, el nou Moneder Reddcoin social és lligues per davant de la competència. Estic molt impressionat amb ell, i que va a treballar brillantment amb el canvi a POSV. Si bé és possible que tingui característiques que m'agradaria veure afegit, que no seria més que la guinda del pastís.

Un cop més, a Laudney, Hoppipoppipolla (el creador de la cartera), i la resta de l'equip Reddcoin, et aplaudeixo. Gran obra. Seguir endavant, i romandre un pas per davant de la competència. Si vostè pot gestionar això, llavors espero veure Redd existit des de fa força temps.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins