Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0 | Catalan.Lamareschale.org

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

A mesura que la indústria de altcoin segueix creixent, hi ha un desig palpable entre els de la comunitat per eliminar els fracassos i centrar-se en els èxits. Tothom vol estar involucrat amb el següent Bitcoin, però la veritat és que la pròxima "gran cosa" serà probablement res com Bitcoin - i ni tan sols pot ser un moneda digital en absolut.

Introduïu Ripple, un sistema relativament nou de la transferència de valor que s'ha denominat per alguns com "Crypto 2.0" perquè construeix una altra capa a la part superior dels sistemes financers existents, incloent tant crypto i Fiat. Anem a fer una ullada a com funciona tot, i si la ondulació podria ser una història d'èxit d'emergència.

Canvi descentralitzada de l'ondulació

Arrissat és un codi obert, l'intercanvi descentralitzat que permet als usuaris intercanviar pràcticament qualsevol cosa de valor amb altres - bitcoin, litecoin, dòlars, euros, lingots d'or, el que sigui. Suposant que dos usuaris confien entre si i estan d'acord en els termes de la transacció, qualsevol cosa pot ser objecte de comerç amb qualsevol altra cosa.

Per exemple, si Bob vol comerciar 450 USD per Mary 1 BTC, que es poden fer directament si tots dos usuaris estan d'acord i confien entre si. Però el que si Maria vol euros en lloc de dòlars? A continuació, la xarxa Ripple buscarà automàticament un intermediari euro-comercial entre Bob i Mary. De Bob 450 USD es poden convertir a 320 EUR que es dóna a continuació, a Maria per la seva 1 BTC. Aquest procés pot incloure tants intermediaris i diferents monedes com sigui necessari per completar el comerç, i tot passa sota el capó d'acord amb el protocol de l'ondulació.

Aquestes operacions es registren en un llibre de comptabilitat pública compartida per tota la xarxa, de manera similar a com funciona blockchain de Bitcoin. No obstant això, mentre que el blockchain pren fins a 10 minuts per a verificar completament una transacció, la xarxa Ripple només pren 2-5 segons. Aquest curt temps d'espera s'aconsegueix a través d'un procés de consens, i no es basa en minersto verificar les transaccions, com és el cas de Bitcoin.

Portes d'enllaç a la Xarxa Ripple

 

Si bé el propi protocol de arrissat està descentralitzada, és depenent d'entitats conegudes com a "portes" que actuen com l'entrada i punts de sortida per als usuaris i els seus diners. Gateways actuen essencialment com un intermediari entre el banc d'un usuari i la xarxa de arrissat, similar a com Coinbaseis intermediari per Bitcoin. Aquí és on les lleis de coneixement del client i de lluita contra el blanqueig de diners entren en joc, com a usuaris potencials de l'ondulació han de proporcionar documents d'identitat i de prova de residència abans de ser aprovat per una passarel·la. Quan això succeeix, l'usuari pot inserir fons per a la xarxa d'arrissat i començar a operar. La porta d'enllaç serà necessari de nou quan l'usuari vol retirar fons en el seu banc.

En aquest moment hi ha només unes poques portes d'enllaç de l'ondulació en marxa i funcionant, el que limita les opcions que un usuari potencial té per entrar a la xarxa. La porta d'enllaç més coneguda i de confiança en aquest moment és Bitstamp, el que permetrà la transferència de dòlars, BTC, EUR, GBP, JPY, AUD, i CHF per ondulació.

Natiu d'ondulació Moneda: XRP

Encara que la xarxa d'arrissat no és més que un protocol, que té la seva pròpia moneda nativa anomenada XRP, o alternativament, ondulacions. Aquests poden ser negociats en l'intercanvi de la mateixa manera que qualsevol altra unitat de valor, però per a la majoria de situacions que no són necessaris. Tornem a l'exemple amb Bob i Mary - assumeixen que no hi ha ningú que estigui oferint euros per bitcoin de Maria, i no hi ha ningú que ofereix bitcoin de dòlars de Bob. La xarxa de arrissat és incapaç de completar el comerç, ja que no és una cadena de comerciants compatibles. Aquí és on entra en joc XRP - actua com un lubricant per a tot el sistema, donant liquiditat que d'una altra manera no hi hauria cap. En els pocs casos on no hi ha gent suficient per completar la cadena d'un comerç, XRP s'utilitza per omplir els buits.

Si bé això és una addició innovadora a un projecte com Ripple, que ha causat certa controvèrsia per l'organització matriu. Ripple laboratoris encara controla la majoria de XRP, tot i haver realitzat una quantitat significativa de forma gratuïta als primers usuaris de l'ondulació. D'aquesta manera, XRP és com un altcoin pre-minat, i la compra a la xarxa Ripple vol dir tenir fe en què els creadors no arruïnar el projecte mitjançant l'alliberament de massa XRP alhora o l'alliberament de massa poc i privant a la xarxa de liquiditat. Només prou que es necessita per lubricar les transaccions de manera eficient i mantenir funcionant sense problemes de arrissat.

Ripple és un èxit en la fabricació?

Tot i que no sense els seus defectes - incloent un nombre insignificant de portes d'enllaç i una moneda nativa que està pre-minat - Ripple és una promesa significativa com un intercanvi descentralitzat que forma ràpida i eficient poden intercanviar diverses monedes diferents entre si. En aquest sentit, l'ondulació és com una xarxa general que pot abastar bitcoin, altcoins, les monedes fiduciàries i actius fins i tot físics com l'or i la plata. Si el projecte té èxit - i l'èxit depèn enterament de la integritat de portes d'enllaç i gestió de l'ondulació Labs d'XRP - després d'arrissat molt bé podria revolucionar la xarxa financera global.

Actualització: El 22 de maig de arrissat cofundador Jed McCaleb va anunciar que estaria liquidant la seva participació XRP 9 mil milions en la xarxa Ripple, enviant el preu de la caiguda XRP. D'altra banda, membre de la junta de arrissat Jesse Powell va renunciar al seu positionover una manca de confiança en la direcció de l'empresa. Les seves opinions sobre la companyia es van trobar amb una carta de cessament i desisteixi de l'ondulació dels laboratoris que va acusar Powell de tractar de sabotejar l'empresa mesurant el temps de la seva renúncia al costat onada de vendes XRP de McCaleb. Powell va desafiar l'ordre de cessament i desisteixi, dient que les seves declaracions originals eren de fet i que no s'havia posat d'acord amb McCaleb. Powell insisteix que l'assignació de l'ondulació laboratoris d'XRP, sobretot pel CEO Chris Larsen, ha estat fonamentalment injust.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants