La implosió del riure | Catalan.Lamareschale.org

La implosió del riure

La implosió del riure

La moneda alt conegut com Ripple (XRP) va patir un dur cop al seu valor, després d'una de les seves desenvolupadors, Jed McCaleb, va anunciar els seus plans de vendre les seves possessions personals d'ondulació en un post en un fòrum fòrum. McCaleb és una figura coneguda en el món de la moneda de xifrat i un desenvolupador inicial de l'ondulació, un projecte finançat per la vall de silici considerat per molts com un dels principals a Bitcoindue al seu finançament en massa per entitats corporatives.

En el seu anunci sorprenent, McCaleb va ser citat dient: "Perquè tinc un immens respecte pels membres de la comunitat i vull ser transparent, estic anunciant públicament abans de començar. Així que ho dic. "Els membres del Fòrum van expressar la seva decepció i sorpresa, i alguns fins i tot es dubtava de l'autenticitat de l'anunci. El senyor McCaleb va tornar al fòrum per a declarar que anava a fer un petit pagament d'una cartera digital amb un gran equilibri d'XRP d'una manera que altres puguin verificar a través d'una signatura. Per tal d'aclarir els dubtes sobre la seva identitat i intencions com s'indica en el lloc.

Ripple- alt Una moneda única amb potencial

Igual que l'original de divises cripto descentralitzada Bitcoin, Ripple permet per a les transaccions que s'executaran per mitjà d'un blockchain. Però aquí és on acaben les similituds en comparació. Bitcoin utilitza un procés que consumeix molt més costós i energia per verificar totes les transaccions en el seu blockchain per tenir miners contribueixen al procés amb el seu poder taxa de hash.

El sistema d'ondulació és molt diferent en aquest aspecte. Mitjançant la utilització de portes d'enllaç '' formades a través de les seves associacions amb tercers, com ara bancs, els transmissors de diners i monedes estrangeres, aquestes passarel·les formen una xarxa per aprovar les transaccions de la base d'usuaris d'arrissat. Funcions de l'ondulació com un intermediari entre el mecanisme per als seus socis i usuaris. Les transaccions es validen i es negocien per pagarés designats en moneda nacional, de manera que els usuaris de tot el món poden canviar diners barats sense enviar-lo a través de la infraestructura molest i lent del sistema bancari internacional. Aquest mètode més eficient en cost va ser molt promocionat a ser la següent millor innovació en el sector financer, on molts estan frustrats per les múltiples problemàtiques i processos involucrats en la realització de transaccions globals.

Ondulació és una de les poques monedes alt que han aconseguit obtenir el suport dels grans inversors, i les sumes d'inversió de capital. És atractiu va atraure els inversors a través de firmes de capital de risc com Lightpeed Venture Partners i Google Ventures amb contribucions per una suma de prop de 6,5 milions de $. Això no es repeteix sovint en el cas d'altres monedes alt que han de dependre de les millores tecnològiques i nous desenvolupaments, per capturar investorship de les files dels entusiastes de la mitjana de xifrat.

Control de danys

La plomada sostingut dijous després de l'anunci impactant d'Mr.MacCaleb va ser una devastadora caiguda del 65% en el valor d'ondulació.

L'equip i els projectes líders de desenvolupament en XRP estan disposats a abordar el descontentament dels inversors- de XRP gran part dels quals tenen a veure la forma en què sembla haver deixat caure la pilota al decidir quant XRP es distribueix i es va dur a terme per membres clau com Jeb l'estructura es que corporativa McCaleb.

Un dels co-fundadors de XRP, Mr.Arthur Britto van tractar d'evitar la situació i dissipar aquestes preocupacions sentides pels inversors en un tauler de fòrum de discussió propietat de l'empresa.

"Hem escoltat i compartit la seva preocupació sobre l'assignació de XRP dels fundadors," Sr. Britto va escriure en un post fet en nom de l'empresa. "Abans d'avui, hem estat treballant en un XRP fundadors bloquejar el pla... Pot estar segur que un esdeveniment de dúmping com això no passarà d'altres co-fundadors." El Sr. Britto també ha afegit que "a curt termini del preu de XRP no dificulta la nostra capacitat per a executar en la visió. La nostra empresa està ben finançada. No som dependents de XRP ".

La seva és sense confirmar a aquest moment com per als futurs plans del senyor McCaleb, un molt buscat després de talent en el món de la criptografia. A més de arrissat, Mr.McCaleb s'ha sabut per treballar en projectes unaffilated per altres entitats. Si els seus èxits passats són cap signe de la seva visió per als negocis, és segur assumir les seves noves tasques seran ben coneguts en el futur per dir el menys. Abans de fundar Ripple, el senyor McCaleb també va formar l'intercanvi de Bitcoin ara notòria Mt. Gox el 2010, que va ser venut posteriorment a Mark Karpelès, el CEO assetjada enfront d'accions legals per diversos càrrecs. Muntanya Gox es va ensorrar a la fi de 2013 i es va declarar en fallida el 2014.

En els diversos sub reddits relacionats cripto, hi ha hagut una onada d'inversors XRP mirant a abandonar el vaixell en altres inversions, com Reddcoin, dogecoin, Karma, i fins i tot Darkcoin. Aquests són els inversors que se senten que es van quedar a l'estacada, com a resultat de la supervisió per part dels executius de XRP. Molts estan disposats a muntar les onades d'èxit que Darkcoin s'afavoreix amb. En canvi cripto Mintpal, un augment del 57% va portar a molts inversors a especular si aquesta és la propera gran aventura al món de la criptografia.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com analitzar el preu de Bitcoin com un professional

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi