Jesse Powell renuncia a Ripple | Catalan.Lamareschale.org

Jesse Powell renuncia a Ripple

Jesse Powell renuncia a Ripple

Després dels esdeveniments de l'article de divendres, prominent figura mundial cripto, Jesse Powell, membre de la junta de arrissat, ha anunciat la seva intenció de separar-se de la moneda alt problemes.

Ondulació s'enfronta amb un altre important revés després del fiasco que implica l'anunci de Jed MacCaleb, als inversors en un fòrum, revelar els seus plans de liquidació de la totalitat de les seves participacions XRP. Un altre membre del consell i el primer inversor de XRP, el Sr. Jesse Powell, ara se suma a preocupacions dels inversors després de la seva renúncia a la Junta. Els nous mals s'han atribuït a la 'ona expansiva': una caiguda en el valor de la tumultuosa XRP.

Powell va fer pública la seva decisió de renúncia mitjançant la publicació en el subreddit d'ondulació. Ell havia expressat el seu punt de vista molt personal de l'anunci de liquidació de Jed MacCaleb i les raons de la seva decisió de renunciar a la junta:

"Avui he presentat la meva renúncia al Consell de la ondulació Labs. Encara que m'importa la gent que hi treballa i m'agradaria que l'empresa potser, no puc personalment seguir donant suport al negoci. Crec que la tecnologia i el protocol tenen un gran promesa, i han des del principi, pel que jo era primer inversor de la companyia. Des de la partida de Jed, la gestió de l'empresa ha pres una direcció diferent. Lamentablement, la visió Jed i jo per al projecte en els primers dies ha estat perdut ".

A falta de solidaritat

Les paraules de Jesse Powell mostren un total consternació per la falta de presa de decisions adequades per Ripple. En particular, la decisió que va permetre que grans quantitats de XRP que es realitzarà pels membres clau, com Jed MacCaleb. Powell havia assumit les participacions van ser donades als membres clau en una posició vigilant, i que serien retornats a l'estabilitat XRP d'haver-se establert. Però com sabem ara amb tota claredat, que no era el cas amb
Jed MacCaleb.

Powell se sent que aquesta liquidació de participacions l'ha portat a perdre la confiança en la direcció i el futur de l'ondulació. Powell va destacar clarament amb aquesta declaració:

"Jo no sóc més confiança en la gestió ni la capacitat de la companyia per recuperar-se de l'assignació desconcertant dels fundadors a si mateixos del 20% de la XRP, el que jo havia esperat fins fa poc seria retornat. Abans de la sortida de Jed de l'ondulació, que tenia va demanar als fundadors per tornar al seu XRP l'empresa. Jed d'acord, però es va negar a Chris-deixant un punt mort. Aquesta tarda, va tornar a visitar la discussió d'assignació amb el parell i una altra, on Jed estava oberta, Chris era hostil ".

Potser en l'últim moment, el Sr. Powell va afegir que cap hostilitat o mala voluntat es pretén que les persones que treballen en l'organització de l'ondulació, i que la seva decisió de renunciar era a causa de la seva falta de capacitat per acceptar i conformar-se a les decisions enviats actuals que es va desenvolupar.

"Com inversor, per descomptat, espero que l'ondulació Labs superar els seus obstacles i demostrar la meva falta de confiança fora de lloc. Desafortunadament, a diferència dels fundadors, no tinc franges d'XRP per bolcar si no crec que estigui funcionant a terme ".

Ones i les onades

Amb els recents trastorns importants en equip central de l'ondulació, la confiança de l'inversor i la moral està en un mínim de temps. La major part de la reacció es compon d'inversors de dúmping XRP a un ritme frenètic i quantitats massives. El valor de XRP continua la seva caiguda en un abisme, un que els inversors no estan segurs de pujar de nou fora de. Mentre que un petit grapat d'inversors que creuen en el potencial tecnològic de l'ondulació s'aferren, la gran majoria tenen por que altres membres de l'equip clau en Ripple segueixin l'exemple de Jed MacCaleb i procedir a liquidar les seves participacions en un futur pròxim.

La sortida de Jesse Powell a partir d'arrissat simplement significa el final d'una relació de treball. Powell és el CEO de la casa de canvi de xifrat, Kraken. Kraken s'ha convertit en popular entre els comerciants, i és indubtable que Jesse Powell no tindrà manca d'implicació o de noves oportunitats d'inversió en el món de la criptografia.

La pèrdua real pertany a l'ondulació, els inversors poden veure això com un signe d'inestabilitat en el nucli de l'empresa. Si l'ondulació és per sobreviure a aquest assaig, que han de fer tot el que sigui possible per estabilitzar el valor de XRP, per augmentar i, finalment, recuperar la confiança dels seus inversors, i recuperar la seva antiga posició com un dels principals a Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa