Lascens de Potcoin | Catalan.Lamareschale.org

Lascens de Potcoin

Lascens de Potcoin

Ni tan sols ha passat un mes des de l'última vegada reportedon la guerra pel cor i l'ànima de moneda digital cànnabis, però crec que és segur dir que la guerra ha acabat. Una estafa de copiar i enganxar barat va aparèixer en l'escena i va ser àmpliament ignorat, mentre que Dopecoin continua existint en silenci, aguaitant en les ombres del moviment de la criptografia, quan en realitat no fer res més que ocupar espai, però en realitat només hi havia dos contendents: Potcoin i Cannacoin.

Per un breu moment semblava com si Cannacoin en realitat podria fer un moviment potència que l'equip de desenvolupament va produir un nou lloc web polit, i va ampliar la presència de la moneda a un segon intercanvi de xifrat, Bittrex, donant potencials adoptants dos llocs on es podien comprar cannacoins. Fins i tot van anunciar el seu primer mercat, afegint que tant necessita utilitat per a la seva moneda. No obstant això, la selecció de productes era molt limitada, tot i constants garanties que els desenvolupadors estaven en negociacions amb els noms més grans en el mercat Estat de Washington MMJ.

Fins al moment aquests intents de guanyar credibilitat, i la quota de mercat, no han pogut tenir l'efecte desitjat. El preu de Cannacoin ha seguit descendint fins situar-se en $, 00927755 a partir del moment d'escriure aquestes línies (2014.06.21 08:31) sense cap raó per esperar que la tendència va a acabar. Com es veu en el gràfic següent, Cannacoin ha vist alguns pics afilats en preu, cada un dels quals coincideix amb els canvis esmentats anteriorment, però en general la tendència és cap avall.

Potcoin, per contra, ha estat fent seriosos, determinats moviments en el seu intent de convertir-se en la força dominant en l'escena de cànnabis, fent anuncis gairebé diàriament sobre els esdeveniments reals, reals. Igual que Cannacoin, també s'han redissenyat la seva pàgina web (fins i tot snaggingthe.com sufix) mantenint la seva clàssic motiu de plata blanc-verd encara a la recerca d'un disseny polit, del segle 21 que és innegablement atractiva.

L'equip de desenvolupament ha traslladat la seva seu a Vell Montreal, i s'ha triplicat el nombre de comerciants que accepten Potcoin a 22, incloent Azarius amb seu a Amsterdam, un dels favorits i conductes des de 1999.

També han unit forces amb Potcoin col·laborador (i periodista cripto company) Bobby Gooding, més conegut com Ironhammer5, per patrocinar Potfunder, un lloc de crowdfunding la primera campanya és finançar la investigació sobre el tractament del defecte de naixement síndrome X fràgil. En els 3 dies que Potfunder ha estat en línia s'ha afegit una altra caritat, el Servei de Salut de cànnabis, una organització no lucrativa amb seu al Regne Unit, i recompenses per carteres de codi obert Potcoin.

Aquesta notícia ha estat acollida molt favorablement pel mercat, com es veu en el següent gràfic, on el preu de Potcoin es pot veure en una tendència a l'alça més o menys estable. El preu ha fluctuat com els primers usuaris i els miners egoistes han llançat les seves propietats en resposta a les paparres a l'alça, notar com els descensos són poques vegades precipitada.

El rendiment passat no és una garantia de les tendències futures, però, però no tinc raó per sospitar la Potcoin està a punt de trencar a terme d'una manera important. I això es va donar a conèixer ahir, quan va debutar Potcoin targetes Potcoin theirpre pagats, un avanç que canvia el joc en la distribució moneda digital. El major obstacle en l'adopció de consum de moneda digital és l'accés, i les targetes precarregades es trencarà aquesta barrera, mentre estimulant al mateix temps l'adopció comerciant, creant un cicle de retroalimentació positiva que impulsarà el preu de Potcoin superior.

Aquesta és la teoria, en tot cas. Només el temps revelarà si aquesta estratègia tindrà èxit, però per la meva banda, serà el seguiment atentament el present. Potcoin estarà representada al San Francisco Cannabis Cup de juny 28-29 de on planegen distribuir Potcards com a part de la seva promoció d'estiu de Potcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Califòrnia, un pas més proper a la legalització de Bitcoin

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què