Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin | Catalan.Lamareschale.org

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Els biòlegs moleculars associats amb Harvard i el MIT estan demanant a la comunitat moneda digital per ajudar en el finançament dels seus projectes. Els científics volen donacions per a la seva investigació en el gen de mTOR, un important catalitzador en el procés d'envelliment cel·lular i el desenvolupament del càncer.

Tim Peterson, estudiant postdoctoral a la Universitat de Harvard, publicat al subreddit Bitcoin dimarts sol·licitar donacions benèfiques de la comunitat. Va proporcionar prova d'identitat i enllaços al seu treball en Onarbor, un lloc de crowdfunding crear que accepta Bitcoin, dogecoin, i targetes de crèdit a través de la ratlla.

Peterson i els seus col·legues esperen per generar una nova font de finançament per a la seva investigació que no es basa en el molest procés de sol·licitud de subvencions.

Microfunding per a la Ciència

Lloc de crowdfunding de Peterson, que acaba de llançar aquest mes, està dissenyat per permetre als usuaris a convertir-se en "promotors" de projectes particulars mitjançant la donació de diners. D'aquesta manera Onarbor és similar a altres plataformes de crowdfunding com Kickstarter i IndieGoGo.

No obstant això, Onarbor és especial, ja que permet que les contribucions en forma de cryptocurrencies Bitcoin i dogecoin. Tan poc com 5 DUX (0,2 centaus) poden ser donats a projectes, o "obres" com se'ls anomena en el lloc. Això obre la possibilitat d'aconseguir un projecte finançat a través de milers de petites donacions, en lloc de tractar d'assegurar una concessió gran.

Peterson s'elabora a la secció de comentaris del seu missatge:

Fent una plataforma micropublishing i microfunding en Onarbor, ens va semblar que podria reduir tant els investigadors estaven gastant temps no fer ciència real, i permetre a la gent a menys estrès sobre els diners que li estaven donant.

Noves característiques de crowdfunding

Mentre que Peterson i els seus col·legues utilitzen, sobretot Onarbor per mostrar els seus treballs científics, el lloc també és compatible amb la publicació de documents, música, vídeos i aplicacions. Pràcticament qualsevol peça de treball creatiu pot ser publicat en el lloc per a la seva revisió i donacions.

La innovadora funció de revisió per parells de Onarbor simula el procés que els investigadors estan familiaritzats amb l'ús de les revistes científiques. No només es poden finançar projectes a través de micro-donacions, però les respostes revisades per parells es poden finançar també. Això incentiva col·legues acadèmics en el lloc per revisar les obres dels seus companys.

A més, és compatible amb Onarbor "versions" de la feina, similar a la forma en GitHub ofereix diferents versions del mateix codi. Ja es tracti d'una cançó, vídeo, document o aplicació, el treball pot ser actualitzat pel seu creador per incloure noves característiques i suggeriments de companys. Totes les versions anteriors de l'obra segueixen sent accessibles per a la reproducció dels usuaris Onarbor.

Canvi de paradigma?

Peterson va dir que la seva investigació ha recaptat prop de $ 6.000 en moneda digital fins ara, amb l'ajuda de la seva majoria procedents de la comunitat dogecoin generosa. Sembla ser que el nou experiment de crowdfunding és ja reeixida, amb científics de la recaptació de diners suplementari que hauria estat difícil d'aconseguir sense l'ajuda d'cryptocurrencies.

Mentre Onarbor segueix treballant els petits problemes - usuaris actius són escassos, el disseny del lloc està agitada, i la forma de la connexió és Buggy el concepte en si té un munt de promeses. Potser en el futur, els científics ja no han de preocupar per el malson burocràtica de les propostes de subvenció, i podran portar el seu treball directament al públic en general. Monedes digitals són, per primera vegada en la història, permetent als científics tenen una relació econòmica directa amb els defensors de la ciència.

Actualització 14 de juny: el disseny del lloc de Onabor ha millorat des del seu llançament al maig, i la pàgina principal ara és una vista vertical simplificada d'obres recents. Formulari d'accés també funciona perfectament ara també.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador