Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I | Catalan.Lamareschale.org

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

He estat observant l'evolució de moneda digital en els darrers 5 anys des Satoshi Nakamoto va donar a conèixer per primera vegada la seva idea original de Bitcoin. En aquest moment més de 300 noves cryptos han arribat a l'escena, molts d'ells desapareixent ràpidament, ni tan sols notes al peu de la major història del moviment de xifrat. La raó de cada fracàs era diferent, i no vull a enredar-se en una discussió dels mateixos. En el seu lloc m'agradaria discutir algunes idees que crec que la comunitat cripto en el seu conjunt necessita abraçar. Algunes d'elles poden semblar estrany, i alguns poden semblar acusatòria, però crec que sóc més o menys correcta en el meu raonament. Per tal de fer que el meu cas vaig a haver de nomenar alguns noms i possiblement ofendre a algunes persones. Aquest no és la meva intenció, que només va a ser un d'aquests casos inevitables. Això no és personal, això és un negoci, així que anem a procedir amb aquesta comprensió.

1. Les lleis de la termodinàmica no pot ser ignorada

Les dues lleis físiques més importants del multivers són les lleis de 1r i 2n de la termodinàmica. La primera d'elles diu que l'energia no es crea ni es destrueix, simplement canviat d'un estat a un altre. La segona afirma que, amb el temps, tot s'enfonsa. És absolutament crític que es prenguin en consideració aquestes dues lleis per tots els desenvolupadors de moneda, i cada inversor moneda. Ja sigui que són la mineria amb una CPU, una GPU, o un miner d'ASIC, que es crema l'electricitat, i l'electricitat no és gratis. A menys que i fins que resolguem el problema de la producció i el consum d'energia, que serà un factor cada vegada més gran en la viabilitat a llarg termini de qualsevol i totes les monedes de xifrat. No es pot obtenir alguna cosa per res. Aquesta és una llei fonamental que regeix l'univers, i argumentant que punt és estúpida. Quan Jackson Palmer va crear Dogecoinhe ho va fer com una broma, i tothom, incloent Palmer, es va sorprendre que va enlairar. Per descomptat, aquesta petita Shiba Inu és adorable, però ningú podria haver imaginat que dogo s'enlairaria com ho va fer. Molta gent, però, va tenir correctament predir que anava a perdre força i xoc.

Bitcoin va ser dissenyada per prendre gairebé un segle a totalment meu, i Nakamoto probablement mai va preveure que l'assoliment de l'adopció massiva generalitzada. Certament no en l'espai d'una dècada. Dux, per contra, va ser dissenyat amb el propòsit exprés de l'adopció generalitzada de crear una "moneda d'inflexió" i va ser dissenyat per produir 80 mil milions d'unitats. A continuació, es va prendre la decisió de produir indefinidament, una situació que va en contra de les lleis de l'oferta i la demanda. Sense límit de la seva producció, que aviat hauria cap rendibilitat a causa de la sempre creixent oferta i la constant o creixent, el cost de producció. Una vegada que la rendibilitat va caure, l'incentiu per seguir treballant disminuiria, i els miners es mouria a pastures més verdes. Com es pot veure en el següent gràfic, el preu del Doge ha estat en un pendent descendent constant. Observi com dogo es va disparar al gener en resposta a la comunitat d'enviar l'equip de trineu de Jamaica a Sochi. Després es va disparar de nou al febrer abans de dropping.Another, més petita, bec va resultar de l'exitós patrocini de Josh Wise en NASCAR. Després d'això, el valor ha caigut constantment. El gràfic de dalt és una instantània de 30 dies de mercat Ducal. En comparar els dos gràfics es pot veure com Dux ha passat de $ 60 milions a $ 30 milions en 90 dies. No és coincidència que en l'actualitat hi ha 80000000000 dogo en circulació, amb un altre 20 mil milions es van s'espera a finals d'any. Encara que hi ha hagut unes poques empreses que recentment han començat a adoptar dux com a opció de pagament, no espero que aquesta tendència continuï. No hi ha cap raó perquè ho facin si el valor continua baixant. I continuarà caient a mesura que més i més dogo arribat a existir, el que condueix a la hiperinflació. Per què anava a acceptar valorats at.00049 Ducal en el matí sabent que serà probablement només worth.00045 quan tanco botiga? Bitcoin ha tingut oscil·lacions de preus volàtils, però ja se sabia que mai seria produït només un nombre finit de bitcoins, l'adopció comercial era un risc calculat fet amb la visió a llarg termini en ment. Mai no haurà fi al subministrament de Dux, per tant, no hi ha raó per esperar que el preu pugi mai. Fins i tot si Dux era per canviar els algoritmes de punt de venda i / o fusionar la mineria, el preu mai pujarà.

2. Més gran no és necessàriament millor

Nombroses altres monedes, veient l'èxit del Dux i, malentès per complet, es van pujar al carro i van decidir números ridículament alts va ser la 'propera gran cosa'. Kittehcoin (25 milers de milions), Infinitecoin (90 milers de milions), i altres monedes van decidir que destronar Dux i convertir-se en la nova estrella d'Internet. I tots ells han fracassat estrepitosament, per a sorpresa d'un bon nombre d'observadors, inclòs jo mateix. Si m'hagués dit en 2011 que una moneda de xifrat amb un gos per a una mascota seria absolutament aixafar DOS cryptocurrencies amb temes felins (Kittehcoin i Catcoin) m'hauria rigut de tu. I, no obstant això, va succeir. Les raons són abundants, i estic segur que algú va a escriure el "Com Dux Batre els Felins" i llegiré amb gust aquest article perquè m'agrada aprendre coses noves. L'exemple més absurd d'això més monedes = carrera més popularitat, al meu cap, és la moneda XXL que promet alliberar "2.800, mil milions (sic)." Per donar-li un marc de referència de per què això és ridícul (en cas que no és immediatament aparent), la població humana és de 6 mil milions. Això vol dir que cada home, dona i nen al planeta podrien rebre 400 d'aquestes monedes XXL, i encara hauria alguns més. Això pràcticament garanteix que mai valdrien molt de res.

3. Menys no és sempre Més

L'òbvia per portar de és la lliçó anterior és que s'ha de limitar el nombre de monedes produïdes, si? Després de tot, Bitcoin està codificat per només produeixen 21 milions d'unitats, total. Si bé cada un pot subdividir a 8 decimals, això encara deixa bitcoin capaç d'exercir el poder significatiu en el mercat, fins i tot amb el nombre de bitcoins que s'han perdut irremeiablement en els primers dies abans que realment tenien cap valor real. (Per no parlar d'enormes tinences de Satoshi Nakamoto.) Treballant en el principi de l'escassetat, i probablement tractant de demostrar que dogecoin no era la idea més tonta per colpejar cripto, algú va desenvolupar el 42 de monedes, una referència al clàssic de Douglas Adams "Guia de l'autoestopista el Galaxy. "No només seria 42 d'aquests s'hagi produït, una situació que va conduir a un absurdament alt valor inicial de $ 800.000. No cal dir, la bombolla va esclatar gairebé a l'instant i el preu ha cràters a $ 9.000. Aquesta caiguda en picat, per cert, em porta al següent punt... Que serà coberta la setmana que ve, en la segona part.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Feathercoin?

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

El Camí Potcoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Multisig: una guia per a principiants

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin