Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II | Catalan.Lamareschale.org

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

La setmana passada vaig escriure la primera part de 6 idees que crec que la comunitat cripto necessita abraçar, i aquesta setmana acabaré aquesta llista. Anteriorment hem discutit la relació entre l'energia i la criptografia i el nombre d'unitats criptogràfiques relacionades amb el preu. Aquí és on seguim aquesta setmana.

4. L'escassetat no és igual de monedes Value42 no va ser l'únic cripto a cometre l'error de pensar que l'escassetat valor igualat automàticament. Ron Paul Moneda va decidir coronar la seva creació en 2,1 milions d'unitats, només un 10% del subministrament total de Bitcoin. A continuació trobareu un extracte del seu lloc web. (Èmfasi meu)

Hi ha una sèrie de cripto-monedes que tenen un alt recompte total de monedes (centenars de milions o fins i tot milers). L'escassetat de valor no crea abundància. RonPaulCoin es construeix en aquesta qualitat d'escassetat, com l'or, el qual Ron Paul parla tan comunament en suport de. A causa d'això, RPC té 1 / 10th de l'oferta total de monedes que Bitcoin mai serà have.Notice la correlació entre l'oferta de moneda total i preu per moneda:

* Valor RonPaulCoin oficialment serà determinat en les borses. Actualment es poden adquirir RPC mitjançant la compra o per la mineria ella. Vegeu la secció "Getting Started" 

Com veus l'error que han comès? Hi ha dos en realitat, i cada un es discutiran al seu torn. En primer lloc, s'equiparen directament correlació amb la causalitat, que és el tipus de pensament descuidat se li adverteix sobre la ciència, medicina, finances, etc. Aquests termes no són sinònims i no han de ser tractats com a tals. Aquesta és probablement la raó per RPC ha vist una caiguda tan calamitós, des de $ 37 cadascun i una capitalització de mercat de $ 400.000 al gener a $.41 i una capitalització de mercat de $ 31.000 al maig amb cap signe de recuperació a la vista. El segon error, estretament lligada a la primera, és el malentès hilarant sobre per què l'or és valuós en el primer lloc.

L'or és una cosa inútil per si mateix, ja que és massa tou per a ser usat per fabricar eines o armes. I fins que la seva civilització es desenvolupa l'electricitat, l'or (un conductor excel·lent) realment no fer molt, excepte mirar bastant. Ho fa, però, tenen una característica molt especial: no s'oxida, entelar, o la descomposició. Aquesta propietat, combinada amb la seva facilitat de purificació, el fa molt atractiu per a fins cosmètics.

Fa milers d'anys es va descobrir que quan s'arrossega l'or a través d'un tros de pissarra que deixa una marca. I si a rebaixar l'or barrejant-ho amb qualsevol altra cosa, es canvia el tipus de marca que deixa després d'or. Aquí és on el terme "pedra de toc" ve, i aquest descobriment va canviar per complet el món. Una vegada que la gent tenia una forma de garantir la qualitat de l'or es va convertir en el mitjà perfecte d'intercanvi. Una substància que mai es degradaria pot ser intercanviat sense fi, va passar de mà en mà a través de generacions, i era prou suau per ser fàcil de treballar i dividida. La gent va decidir que X quantitat d'or valia una quantitat fixa de béns i és per això or es va convertir en la principal forma de moneda. El fet que l'or també era rar elevat en gran mesura el seu estat, però raresa en si mateix no era la raó de valor. És d'utilitat, no l'escassetat, que dóna valor or. L'escassetat era només la guinda del gelat, no el gelat. Aquesta és una explicació simplista d'un tema molt complicat, però et dóna una bona idea del que estic parlant, espero.

5. "Nou" i "bo" no són sinònims EitherAs he dit abans, la gent té una tendència a confondre la causalitat i correlació, o creure que són sinònims. Un altre error comú és confondre nou i bo. Aquest és un problema que no es limita a la comunitat cripto per qualsevol mitjà, però és la causa del bombo sense fi, com la 'propera gran cosa' en moneda digital s'allibera gairebé cada dia. Charlie Lee va desenvolupar l'algoritme Scrypt per corregir alguns dels defectes que va trobar en l'algoritme SHA-256 de Bitcoin, i va funcionar bé. Avui litecoin té una capitalització de mercat de $ 300 milions de dòlars, per sota d'un màxim de $ 1 mil milions i és àmpliament vist com una inversió bastant segura per al llarg termini. Malauradament, com ja hem vist, l'èxit inspira imitació, sense la comprensió real, i així el món es va inundar ràpidament amb monedes Scrypt. La majoria d'aquests proporcionen absolutament res, a part de tenir un nom intel·ligent. El meu exemple favorit d'això va ser la moneda de barbacoa, que, a part d'un nom bonic, no tenia absolutament res a favor seu.

6. Poder ConcentratesAs Bitcoin ha crescut en popularitat en els últims cinc anys, més persones van saltar al negoci de la mineria. Això, al seu torn, va conduir a un augment en la dificultat de trobar el següent bloc que és com funciona el programa. A mesura que va augmentar la dificultat, es necessita una quantitat cada vegada més gran de potència de processament per resoldre el trencaclosques. D'aquesta manera es van desenvolupar màquines d'aplicació de circuit integrat específic (ASIC) per fer el miner de Bitcoin. Una màquina ASIC només s'executa una aplicació, però funciona molt, molt bé. ASIC màquines han existit des de 1980, per la qual cosa és bastant probable que Satoshi Nakamoto sabia que, amb el temps, que serien desenvolupats per a la mineria Bitcoin (Encara que admeto que això és mera especulació de la meva part). Com ASIC s'han convertit en més ràpid i més barat, mineria Bitcoin s'ha tornat més centralitzat, que és el contrari del Nakamoto va dir que volia. És una situació que només va a continuar. El (justificable) por a la mineria ASIC fer-se càrrec de la xarxa Bitcoin ha portat a molts desenvolupadors de monedes a evitar SHA-256 per Scrypt. El benefici potencial de la maquinària Scrypt en ASIC, però, ha portat a més d'uns pocs enginyers per tractar de dissenyar aquest tipus de màquines, que al seu torn van conduir als programadors a desenvolupar el X11, X13 i ara algoritmes. Aquest nou enfocament inclou diversos algoritmes en un intent de ser a prova d'ASIC. És un gest de complicitat a les arrels anarquistes cripto de Bitcoin, un intent d'escapar de la centralització de la xarxa i tornar les coses al model descentralitzat que promou Nakamoto.

És una noble ambició, però que em temo és finalment condemnat al fracàs. La definició científica dels treballs es gasta energia en el temps. Energia tendeix a concentrar-se, que flueix d'una alta concentració a una concentració baixa. La raó per la qual tocar el tema és que els diners és o bé una compensació pel treball realitzat, o es tracta d'incentius per produir treball. Per tant, els diners són energia. Petroli, carbó i fusta són totes les fonts potencials d'energia, i en certa mesura, també ho són els maons d'or. Només ha de trobar la manera de convertir-les en energia. El que diferencia l'or a part dels altres és que és un recurs no peribles, com vaig dir abans.

Això ens porta de nou al punt de partida amb les lleis de la termodinàmica. Res creix per sempre... Res. Càncer creix només pel fet de créixer, i en última instància es mata a l'hoste. Imperis creixen fins al punt que es col·lapsen sota el seu propi pes com a línies de subministrament estiren massa prima. Les economies creixen fins que s'esgoten els recursos al seu voltant que condueix a la recessió. L'univers en què vivim amb el temps s'estira fins als seus límits, a continuació, es col·lapsarà al Big Crunch, el pol oposat de la gran explosió que ho va començar tot, o algun altre potencial malson de la física. Cryptocurrencies no són diferents. Bitcoin es va expandir ràpidament, però a mesura que va augmentar la taxa de dificultat, ASICs va sorgir la necessitat de ser competitius. A mesura que la dificultat segueix augmentant, es necessita més potència de hash, essencialment córrer només per a romandre en el lloc. Al seu torn, això conduirà a una major concentració de la xarxa Bitcoin en un cercle més petit de persones que poden permetre les plataformes ASIC necessari per mantenir viva la xarxa. I la xarxa depèn d'Internet que queda viu i funcionant. Internet, al seu torn, depèn de fonts barates i fiables d'energia i un molt intricada sèrie de connexions.

Per descomptat, aquest esdeveniment no és necessàriament en un futur pròxim. Podria ser un mes a partir d'ara, o podria ser de 30 anys a partir d'ara. Tot depèn d'equilibri, i la innovació.

No pretenc saber quant de temps serà de prop de Bitcoin, o cap a on es dirigeix. El que sí que sé és que massa persones estan oblidant que tot està connectat amb tota la resta. Això és una veritat que ha estat expressada per les ments més grans en la història d'Aristòtil a Einstein, i moneda digital no és immune. Pensar el contrari és el somni d'un boig. I un ximple i els seus diners aviat es separen.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency