Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs | Catalan.Lamareschale.org

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Actualització: El pedal d'arrencada va fallar, però els creadors d'aquesta plataforma s'han ofert a fer-ho, les comandes personalitzats individuals. Ells poden ser contactats a través de la pàgina de Kickstarter, que està vinculada a l'article.

La febre d'or Digital Està En... En cas que no està cansat de les comparacions entre la febre de l'or a Califòrnia en 1849, i la incorporació d'altres Bitcoinand cryptocurrencies el 2014, permet que tiri un altre a vostè. Des de fa temps es va dir que no era dels miners que es van enriquir en aquest llavors, eren els nois que venen els pics i pales. Amb això en ment, aconseguir que el caneló, 1 apilable miningrig casa scrypt.

Què és una "plataforma de caixa de la resclosa Scrypt Mineria"?

A primera vista s'assembla a un muntador ambiciós conjunt amb alguns ventiladors d'ordinador connectats a aquest, i això és essencialment el que és, no obstant això un fet amb alumini de qualitat aeronàutica.

Disponible ara al pedal d'arrencada es pot aconseguir un d'aquests kits fabricats als Estats Units per només $ 99 per al model inicial, anomenat el Mini, que pot manejar 3 GPU. $ 50 addicionals en la seva promesa (el que ells anomenen el "túnel de vent Edition") comptarà amb quatre ventiladors de 140mm al seu mini. El següent nivell és el que ells anomenen la seva "edició original del miner" que pot manejar sis targetes de vídeo a la vegada i et costarà $ 169 de la. Si voleu que els aficionats, però, afegir un addicional de $ 50 per a quatre ventiladors de 140mm. O per $ 500 es pot obtenir dos marcs SLUICE_PRO amb 8 ventiladors. Qualsevol opció que triï ve amb una garantia d'1 any, un fullet sobre com començar moneda digital mineria, i el ple accés als seus fòrums de la xarxa de suport.

El Sluice_Box va ser dissenyat per Robert Murray Jr, un treballador de TI que no estava content amb qualsevol part de l'alumini existent miningrigscurrently a la venda. Podria haver anat amb una caixa de llet estàndard, però volia alguna cosa amb una mica més de classe que això, pel que va decidir construir la seva pròpia. Després de veure el bé que va resultar, es va associar amb el seu pare, Robert Sr., un altre enginyer que tenia més experiència amb el treball de la màquina, i amic Robert Aguilar de produir en massa i el mercat de les plataformes.

El Mini mesura 16 "x 12" x 14 "i pesa 8 lliures sòlids. A l'altre extrem de l'espectre, ens trobem amb el Pro en 25 "x 16" x 12 "i consells que escala a la barbaritat de 14 lliures. Si vostè està buscant per construir minera seriosa en un pressupost, això sona com una bona ruta a prendre.

Perks ho fa La pedal d'arrencada per a aquest Scrypt Mineria Rig oferta?

Una nota final sobre aquests números, per cert: el preu de $ 99 dòlars per al mini només està disponible com un benefici Early Bird. El mateix pot dir-se de $ 169 de l'preu de la següent model de mida, el preu normal en què un serà de $ 189. Tant els $ 438 i $ 498 beneficis inclouen 8 ventiladors, encara que això podria arribar a ser un error tipogràfic.

Amb 27 dies perquè acabi en la seva campanya fins al moment s'han recaptat $ 338 de la seva meta de $ 5.000 a causa de la generositat dels dos promotors. Així que encara hi ha temps per obtenir el seu miner, si s'actua ara.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin