SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial | Catalan.Lamareschale.org

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

SpaceBITis una nova, companythat descentralitzada autoproclamat se centrarà en la creació de nano-satèl·lits per a l'exploració espacial privada, i s'utilitzarà una moneda simbòlica cripto-estil com el seu principal mode de finançament de projectes. L'equip Spacebit, que és un "equip de consultors reeixits, empresaris, enginyers i científics de coets," pretén utilitzar la seva estructura de finançament descentralitzada per desenvolupar diverses tecnologies que faran més fàcil l'exploració de l'espai privat, més assequible i rendible per a les empreses més petites.

El nostre objectiu és canviar les percepcions sobre l'exploració espacial, que sigui més accessible per a les petites empreses privades i fins i tot públic en general. Tenim la intenció d'utilitzar els nostres projectes per generar la propietat intel·lectual adequat (IP) per a les missions més grans.

Quines són les missions de Spacebit?

La companyia al·lega que té, en aquestes primeres etapes, ja va participar amb èxit en diverses empreses "espai". Algunes d'aquestes empreses inclouen "el llançament de Nano-satèl·lit en una missió SpaceX CRS3 i diversos projectes CubeSat privades. "un altre projecte dut a terme per Spacebit va ser el llançament d'un nano-satèl·lit a principis d'aquest any, a l'abril. Aquest satèl·lit va ser llançat com càrrega útil secundària en el SpaceX Falcon 9 missió de CRS-3.

La companyia també té alguns plans per al futur, que no s'han aplicat encara. L'objectiu final d'Spacebit és prendre les idees i prototips produïts en les seves primeres fases de desenvolupament i convertir-les en productes polits que es poden integrar amb els sistemes de naus espacials existents. Per tal d'assolir aquest objectiu general, Spacebit plans per treballar amb els erudits acadèmics, líders de la indústria de l'exploració espacial, i les diverses comunitats que els seus productes es comercialitzen cap. En consultar amb aquests tres grups de persones, Spacebit espera per preparar adequadament a si mateixos per al mercat i demostrar les seves capacitats al públic. A més d'aquest objectiu principal, Spacebit planeja desenvolupar nano-satèl·lits amb capacitat de re-entrada, crear una volta l'espai i el banc, començar a imprimir 3D en l'espai, participar en la mineria d'asteroides, i realitzar un seguiment d'asteroides que representen una amenaça potencial per a la Terra.

Spacebit sembla tenir una gran quantitat d'entusiasme pels seus projectes per anar juntament amb l'ambició dels seus objectius. La companyia s'enorgulleix de la seva estructura empresarial descentralitzada, afirmant que va arribar a ser un model de negoci molt més eficient que el sistema centralitzat de govern va córrer l'exploració espacial:

L'exploració del funcionament del govern, finançats amb fons públics, ha proporcionat un accés limitat als ciutadans. A través d'abordar els desafiaments de l'exploració espacial amb finançament comunitari multitud esperem expandir la tecnologia i generar substancial de la propietat intel·lectual innovadora.

I no només fa Spacebit creuen que seran capaços d'avançar en l'exploració de l'espai més que un govern ho ha aconseguit, la companyia també creu que poden fer que l'exploració espacial altament rendible per als partidaris Spacebit a través de la producció de la Propietat Intel·lectual:

Missions d'IP intensiva portarà una dinàmica rendible per als que donen suport Spacebit. L'exploració espacial és un negoci arriscat, però també és molt gratificant. Algunes estimacions diuen que per cada dòlar invertit en el programa Apollo, més de 20 han estat retornats.

Spacebit entra a l'ull públic

Spacebit es va anunciar al London CoinSummitconference, una convenció de negocis cripto-moneda de dos dies. Alguns noms importants en la comunitat i la comunitat cripto-moneda Bitcoin, en general, estaven presents per a la presentació de llançament de Spacebit. Dues de les persones presents en el llançament eren de fusta de Gavin Etereum i Jeff Garzik, un desenvolupador BitcoinCore.

L'empresa no ha estat molt públic sobre les seves activitats fins al moment, rebent molt poca cobertura dels mitjans. A més, la seva pàgina web no està disponible actualment; si bé, quan estava disponible, l'únic que està representada era un logotip de l'empresa, alguns enllaços de contacte, i les paraules "Coming Soon". No obstant això, segons la companyia, Spacebit està planejant fer a poc a poc els seus plans pública, com el treball que estan fent amb els líders en la indústria de l'exploració espacial continua. Spacebit creu que el seu treball, ja que comença a ser pública, demostrarà ser valuós i avançar en l'exploració de l'espai privatitzat.

Estem treballant amb líders de la indústria i estarem revelant els nostres plans i partnersips (sic) de forma gradual. Volem crear un brunzit sa que l'envolta el que do..We planejant establir un nou paradigma per a l'exploració espacial. Creiem que Spacebit ajudarà a crear un nou camí per al món de participar i donar suport activament una nova onada de l'exploració espacial. Interrupció de posada en marxa arriba a l'última frontera i tenim l'ambició de liderar el camí.

El finançament inicial per Spacebit

Com es va esmentar anteriorment, Spacebit planeja finançar els seus projectes mitjançant la venda d'una mostra d'una moneda basada en moneda digital. Aquests "Spacebit Tokens" significarà una quota de participació en l'empresa, el que significa que qualsevol persona que compra aquestes fitxes rebrà una part del benefici obtingut per Spacebit en les seves diferents missions. La companyia té previst vendre 100 milions de fitxes en general, i començarà amb la venda de 20 milions per finançar el primer projecte important de la companyia. Aquesta venda multitud inicial de 20 milions de fitxes té un límit de temps en ell, tot i que la data d'inici per a la venda no s'especifica en aquest punt. No obstant això, Spacebit va declarar que la venda inicial multitud durarà fins que el "cap d'any", de manera que estem suposant que la venda començarà en algun moment de 2015 i continuarà fins al proper mes de desembre.

Notícies relacionades


Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018