Lestat de Dogecoin | Catalan.Lamareschale.org

Lestat de Dogecoin

Lestat de Dogecoin

3 August 2014

Atlanta, Geòrgia, Estats Units d'Amèrica

No Miningis el meu. Mai ho va ser. Serà en el futur? Pot ser. Però per ara, no. Així que la forma adquireixo mina és per comprar. Ja veus, jo hi era. Recordo els primers dies de Bitcoin

Molt abans CoinBrief; molt abans dogecoin; molt abans de Califòrnia va declarar que com a moneda oficial, quan la idea d'un altre moneda digital significava litecoin. Khalas.

La meva primera compra va ser de 47 bitcoins. Es va fer un viatge de cap de setmana a través d'un ferri des de Tallin, Estònia a Hèlsinki, Finlàndia per tal d'adquirir-los. Em vaig trobar amb Jeremias Kangas (Fundador de LocalBitcoins) per completar el comerç. En aquest moment, LocalBitcoins era només un lloc web de mans junts que podrien aparellar un comprador i el venedor amb un simple servei de custòdia. Hi havia menys de 15 persones a tot Europa que vostè compra bitcoins / venda de / a. Vaig triar Finlàndia perquè era el país més proper a mi en aquest moment.

Avanç ràpid fins avui i les meves opcions de que per comprar i vendre bitcoins a partir són il·limitades. Avanç ràpid fins avui, hi ha de tot, des d'empreses dedicades a la mineria hardwareto opcions cartera suficients per redactar una botiga de Google Play categoria per a ells.

Avui dia hi ha processadors de pagament, corredories, restaurants, universitats i incubadores extret principalment de la criptografia. Hi ha un 80% d'un mercat complet que hi ha. Donaria 3 anys fins bitcoin comença a assumir una part de les operacions de canvi.

Jo he vist d'on venim i entenc a on anem. Ara al llarg d'aquest aquest camí de progrés, al desembre de 2013, en van caminar dogecoin - La moneda de les persones. O com Google ho defineix, "la moneda d'internet".

La gent pensa que només un meme "construït per durar un any". Com és això? És Bitcoin, però millor. Literalment, així. I l'última vegada que ho vaig comprovar acudits no duren un any (els bons de totes maneres). I si dogecoin no és el rei de tots els acudits, no sé que és. Ja sigui que "moltes monedes" del seu argument; "Necessitat de hash"; "Escassos usos"; "Enorme Blockchain"; o "molts argumenta" (joc de paraules la intenció), hi ha una refutació de tots ells - la resistència. La nostra capacitat d'adaptació.

-Fi de la part I-

Notícies relacionades


Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Estratègies dinversió