VeriCoin robada en incompliment de seguretat Mintpal | Catalan.Lamareschale.org

VeriCoin robada en incompliment de seguretat Mintpal

VeriCoin robada en incompliment de seguretat Mintpal

El canvi existent més gran de altcoins, Mintpal, ha posat un avís a la seva pàgina de suport alertar tots els clients Mintpal que han estat atacats. Han indicat que l'objectiu d'aquest atac va ser accions d'intercanvi d'VeriCoins.

VeriCoin és un "verificat prova de participació. La prova de treball distribuït. Xarxa-Estaca depenent d'interès "cripto-moneda que compta amb una participació mínima de temps de 8 hores, sense temps d'aposta màxima o quantitat.

Mintpal va fer un punt de dir que la seva seguretat estava realment infringides, però que VeriCoin era l'única cosa presa de possessió de la borsa. Mentre que una quantitat substancial de VeriCoins es van perdre en aquesta violació de la seguretat, encara que Mintpal no ha dit específicament quants es van perdre-VeriCoin i la xarxa VeriCoin no es va veure compromesa i no pateixen cap dany pel que fa a la seguretat i la infraestructura es refereix. Mintpal ha indicat que han estat treballant diligentment des que l'atac per assegurar tant l'intercanvi en si i el procés de retirada de la borsa de manera que un altre atac com aquest no torni a passar. No hi ha altres cripto-monedes van ser robats en aquest atac, i l'intercanvi està processant les retirades de tots els altres cripto-monedes.

A més, actua com una alenada d'optimisme en les seqüeles de l'atac, l'equip Mintpal, els desenvolupadors VeriCoin, i totes les altres borses més importants altcoin estan treballant per crear una forquilla dur a blockchain de VeriCoin, començant en un punt abans de l'atac. Si això té èxit forquilla dura, Mintpal serà capaç de recuperar totes les VeriCoins robats i processar totes les ordres de retir VeriCoin. L'equip Mintpal també va esmentar en el seu anunci que es va a treballar per reemborsar les pèrdues que qualsevol intercanvi pateix com a resultat de la forquilla.

Els clients poden esperar les línies de suport Mintpal a ser obstruïts i ocupat en els pròxims dies, ja que s'ocupen de les conseqüències d'aquest atac. L'equip ha demanat perquè els clients tenen la paciència amb ells en els pròxims dies, ja que estaran treballant a tot vapor per redreçar qualsevol problema relacionat amb l'atac alhora que millora la seva seguretat per evitar una altra violació de seguretat.

Així, mentre que aquest esdeveniment s'ha descobert una fallada en la seguretat de Mintpal, i mentre molts VeriCoins es van perdre al peu del canó, Mintpal i l'equip de desenvolupament VeriCoin assegura als clients de canvi i els usuaris VeriCoin que estan fent tot el possible per tornar les monedes robades, reiniciar VeriCoin procés de retirada de la borsa, i millorar la seguretat de l'intercanvi.

Mintpal és l'únic intercanvi altcoin més gran en existència en el moment present, que té dos o tres vegades la quantitat d'activitat com Cryptsy, un altre intercanvi altcoin que ofereix una varietat de cripto-monedes, incloent VeriCoin i Bitcoin. Pel que sembla, Mintpal no ha estat l'ús d'emmagatzematge en fred per sostenir amb seguretat els seus fons que no estan sent utilitzats activament en les transaccions, ja que l'atacant (s) era capaç d'accedir accions d'intercanvi d'VeriCoin-i presumiblement seria capaç d'accedir a la resta de la borsa de cripto-monedes si ells desitjaven. Aquest esdeveniment sens dubte inspirarà Mintpal, així com qualssevol altres intercanvis que no el feu servir, per començar a utilitzar l'emmagatzematge en fred per tal de mantenir els seus fons fora de perill d'atacs futurs.

Coin Breu seguirà aquesta història i proporcionarà actualitzacions sobre tots els canvis que són alliberades per Mintpal i l'equip de desenvolupament VeriCoin.

Hereis l'anunci Mintpal en la seva totalitat:

Si us plau llegir la totalitat d'aquest post.

Fa unes hores estàvem per desgràcia, l'objecte d'un atac reeixit contra l'intercanvi. Les nostres investigacions han demostrat que, si bé la nostra seguretat va ser violada, VeriCoin era l'objectiu. Ens agradaria fer èmfasi que VeriCoin i la xarxa VeriCoin no ha estat de cap manera compromesa. Hem treballat per assegurar l'intercanvi i el procés de retirar-se de qualsevol nou atac.

Tal com està en l'actualitat s'aplica el següent:

1) Hem perdut una quantitat considerable de VeriCoin en l'atac, però, hem estat treballant amb els desenvolupadors de VRC i totes les principals borses de forquilla amb força la moneda en una posició abans de l'atac. Això ens permetrà recuperar els monedes robades i facilitem tots els recessos. També estem treballant amb diversos intercanvis per donar cabuda a les pèrdues que puguin encouter com a resultat de la forquilla requerit.

2) Estem processant actualment recessos per a totes les altres monedes.

Com estic segur que vostè podrà apreciar, els nostres canals de suport el més probable és estar molt ocupat durant les properes hores / dies així que si us plau tinguin paciència amb nosaltres.

Ens agradaria estendre el nostre agraïment personalment als desenvolupadors VeriCoin i els altres intercanvis que han tret totes les parades per assegurar que els seus fons VRC són segurs.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants