Què és Digibyte? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Digibyte?

Què és Digibyte?

Per a aquells de vostès que estan familiaritzats amb Digibyte, Aquest és el resum d'antecedents sobre aquest altcoin prometedor. El nom 'Digibyte' va ser elegit amb l'esperança de futura referència al fet que és similar en concepte a un 'megabyte' o 'gigabyte', però per a una moneda digital.

Creació d'Digibyte, una alternativa a Bitcoin o tradicional Scrypt Cryptocurrencies

Digibyte va ser creat al gener de 2014, amb poca o cap fanfàrria. La moneda va començar a operar a nivells baixos de Satoshi i aviat es va aixecar en el valor de la creació de la "Digishield." - una alternativa avançada al sistema "Kimoto gravetat Bé '(KGW), que és utilitzat per dogecoin, i moltes altres monedes ScryptPoW Aquests els sistemes s'utilitzen per protegir les monedes de la inflació ràpida a causa de miningpools, amb altes taxes de hash, que intenta explotar les dificultats baixos. Els algoritmes de fer això simplement re-orientació de les dificultats amb molta més freqüència del que era possible abans. En el cas de dogecoin i Digibyte, això es fa cada 60 segons. Per tant, la implementació de Digishield ha ajudat a assegurar que les fluctuacions en les borses s'atribueixen a l'augment natural i la caiguda de les taxes d'mininghash, en lloc de les maniobres de la bomba i bolcat orquestrada pels inversors astuts.

Digibyte ha estat acreditat per les comunitats moltes monedes alt per tenir un equip de desenvolupadors molt hàbil, que realment treballen en els millors interessos de la seva comunitat. Aquests desenvolupadors mantenen una presència majoritàriament en silenci a les xarxes socials, en comparació amb altres monedes alt joves, però, òbviament, estan treballant molt dur per millorar la seva moneda, i donar suport als seus usuaris.

Actualment es Digibyte que apareix en nou cases de canvi digital i té almenys 14 piscines mineres. Digibyte va ser creat per a ser limitada en quantitat, en un casquet de mercat de 21 mil milions, que és una relació de 1.000: 1 quan es compara amb Bitcoin. Aquest nombre va ser elegit amb l'esperança que facilitaria la integració en els sistemes de pagament comerciant, i crear una moneda més líquida.

Desenvolupaments recents de Digibyte

En els últims dies, Digibyte va revelar els seus plans, a través de Twitter, per actualitzar a la comunitat sobre 'les novetats interessants. Això va portar a una cadena massiva de la comunitat a través de retweets Digibyte, així com a través de moltes comunitats relacionades amb altres monedes. Posteriorment, una festa de compres força significatiu va començar a les borses, fent que el seu valor augmenti de 35 a 80 satoshis satoshis.

L'onada de compres de pànic es va refredar després de 48 hores quan l'anunci tan esperat no va poder ser fet. El valor de la moneda a continuació, es va recuperar i cap enrere entre 45 i 71 satoshis durant tot el dia. Finalment, els desenvolupadors van llançar una cartera actualitzat, juntament amb un tutorial de vídeo, per davant de les notícies relacionades amb un canvi en l'algoritme de Digibyte.

En el segment de finances populars de la CNBC "diners ràpid" amb Brian Kelly, un col·laborador habitual del programa, i el creador d'un nou altcoin, Nautiluscoin, presentat i discutit en detall Digibyte ahir a la nit. L'atenció es va centrar en Digishield, el qual va ser implementat en Nautiluscoin com un mitjà per protegir-la dels atacs miningpool. Els atacs d'aquest tipus havien causat prèviament el col·lapse de la moneda, i va obligar als desenvolupadors per a un rellançament.

Amb la creixent atenció per part de les plataformes de mitjans de comunicació, la comunitat de Digibyte s'espera un augment en els inversors, així com la integració comercial. Que han preparat per, i anticipat, això afegint un kit de mitjans per descarregar a la seva pàgina web recentment actualitzat. Aquest kit és per ser utilitzat amb el propòsit de promoure la moneda, per la seva comunitat, a nous inversors. Amb aquest tipus d'iniciatives en el lloc, i un pla programat per a l'expansió, els fidels esperança Digibyte que la confiança dels inversors s'incrementarà, i la confiança en l'equip de desenvolupament de la moneda creixeran.

En aquest punt, la comunitat està a l'espera de nous anuncis per part dels desenvolupadors. S'espera que els principals canvis en l'algoritme, i l'augment de la integració comercial, es posarà en relleu en els pròxims dies. Farem un seguiment de la situació, i després d'una actualització tan aviat com qualsevol notícia està disponible.

Notícies relacionades


Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Què són Altcoins i ICOs - Bitcoin Whiteboard dimarts

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Estat de Dogecoin Pt. II

Post Altcoin

Com analitzar el preu de Bitcoin com un professional