Què és la mineria? | Catalan.Lamareschale.org

Què és la mineria?

Què és la mineria?

La mineria Digital moneda, a través SHA-256for Bitcoin, Scryptfor moltes altres monedes, i un munt d'altres algoritmes que s'han desenvolupat, és una indústria en creixement, amb la mineria Bitcoin, i la mineria Scrypt, màquines estan creant que va costar $ 10,000+.

Així que, per què la gent Mina digitals Monedes?

Miningis el mètode principal per al processament de transaccions, registre i seguretat per a la majoria de les monedes digitals, així com el mètode en què es creen noves monedes. Això no és cert per a cada moneda digital, però és fonamental per a la gran majoria.

Vam anar a una mica de detall de com la mineria funciona en l'article, "Què és Bitcoin?" No obstant això, la mineria difereix una mica entre les monedes, i aquestes diferències donen lloc a oportunitats, així com oferir noves rutes per a l'evolució de les monedes digitals un forat.

El Procés Digital de divises Mineria

Bloc de generació

Així que, per començar a entendre el que és la mineria, primer cal entendre com es genera un bloc. Un bloc és simplement una llista de les transaccions recents que necessita ser processada, gravada, i s'afegeix a la comptabilitat pública conegut com el Bloc de cadena. Aquest és l'objectiu central d'un miner. La forma en què s'acabi això és complex, però la forma no tècnica a la vista és la següent: Els ordinadors manegen un programa que intenta esbrinar la solució a un problema gairebé incalculable. Això és necessari per a la seguretat de la xarxa, ja que crea una necessitat de treball per fer perquè un miner de tenir l'oportunitat d'obtenir bitcoins.

Dificultat per a la mineria

Dificultat per a la mineria fa que la xarxa a acceptar qualsevol resposta que és menor que un cert valor. Aquesta dificultat s'ajusta, d'acord amb la velocitat que es van resoldre blocs recents, de manera que la velocitat a la qual es resolen els blocs es manté estable. A mesura que la potència de processament de la xarxa d'una moneda puja, el valor màxim acceptat (l'objectiu) es fa més petit. Si la potència de processament baixa, s'incrementa l'objectiu. El Bitcoin difficultyis actualment en un nivell que empetiteix totes les altres monedes, i es mesura el nivell de petahashes per segon en aquest punt.

La prova de treball

La prova de workis exactament el que sona. És un mètode dissenyat per protegir el sistema en requerir miners per demostrar que el treball va ser acabat, i és la base per a la majoria de les monedes digitals. La forma en què això s'aconsegueix és a través del procediment d'adreçament calculat esmentats dalt.

Algorismes de mineria de divises digitals

Mineria SHA-256

SHA-256 és un algoritme criptogràfic utilitzat per Bitcoin, peercoin, Unobtanium, i un grapat d'altres. És un algoritme avançat que és increïblement difícil de força bruta, i per tant proporciona un alt nivell de seguretat als sistemes que el fan servir, i permetre la dificultat per pujar a nivells que no podem assolir possiblement amb un processador tradicional. Bruce Schneier posar això d'una manera que es pot aconseguir amb eficàcia el punt a través, "Aquests números no tenen res a veure amb la tecnologia dels dispositius; ells són els màxims que la termodinàmica ho permeti. I impliquen fermament que els atacs de força bruta contra claus de 256 bits serà factible fins que els ordinadors es construeixen a partir d'alguna cosa que no sigui la matèria i ocupar alguna cosa més que l'espai ".

SHA-256 és un processament pesat, però no en la memòria pesada, algorisme, i per tant ASIC (Application Specific Integrated Circuits) a l'efecte de la mineria monedes digitals que utilitzen SHA-256 es van crear amb relativa facilitat. Això va conduir ràpidament a les GPU (unitat de processament gràfic, generalment en PC Targetes gràfiques), i FPGAs (Field-Programmable Gate Array) quedant obsoletes.

Scrypt Mineria

Scrypt és una funció de derivació de claus basada en contrasenya. Litecoinwas creats per Charles Lee, anteriorment de Google, i va ser la primera moneda digital a utilitzar Scrypt. En comparació amb SHA-256, Scrypt és molt pesat memòria, i per tant en el seu origen va ser la teoria que les GPU, FPGAs i ASICs seria gairebé impossible utilitzar per a la mineria. No obstant això, que va resultar no ser cert, i els programes de mineria GPU es van crear ràpidament. Avui en dia, diverses empreses estan produint Scrypt ASIC, com ara la VAG Minersand KNC Miner.

Scrypt-N Mineria

Scrypt-adaptatiu-Factor n (Scrypt-N) és un algoritme de Scrypt que ha estat modificat per requerir quantitats més i més grans de la memòria a mesura que passa el temps. Com a resultat, Scrypt-N és molt resistent ASIC, com ASIC, per definició, requereixen la funció que es hardcoded. Si bé és possible que un ASIC avançat podria ser creat per gestionar Scrypt-N, que també requereix una gran quantitat de memòria, el que limitarà seriosament és possiblement poder. A causa d'això, un Scrypt-N ASIC seria poc probable que la meva molt més ràpid, o de manera més eficient, que una alta GPU final.

Multi-algoritme de mineria

En un intent de limitar la capacitat de desenvolupament d'ASIC, igual que amb Scrypt-N, algunes de les noves monedes digitals estan aplicant algoritmes rotatoris dins del seu procés de mineria. Això requeriria cap ASIC de ser dissenyat per a tots els algoritmes utilitza una moneda específica, i seria contrari al propòsit de crear un ASIC, per començar. ASICs són poderosos perquè estan construïts per a una aplicació específica, i no tenen la capacitat de fer qualsevol altra cosa. En afegir capacitats addicionals, l'ASIC perdria gran part d'aquest avantatge.

Notícies relacionades


Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Comprensió de larbitratge de Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

Una Guia de mineria simple de Cryptocurrency per Algorismes X

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies