Què és Namecoin, la moneda principal de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Namecoin, la moneda principal de Bitcoin?

Què és Namecoin, la moneda principal de Bitcoin?

Namecoinis una de les més antigues altcoins, que són les monedes que s'ofereixen com una alternativa a Bitcoin

 Els desenvolupadors de Namecoin van prendre un enfocament molt innovador en crear la seva moneda, lligant a la blockchain Bitcoin, que permet Namecoin a ser extret simultàniament amb Bitcoin, i l'ús de la moneda com un sistema (nom de camp Server) DNS alternatiu. Això vol dir que és Namecoin 256based-SHA, i comparteix increïblement gran hashrate de Bitcoin, sinó que també està lligada a futuresuccess de Bitcoin.

Avantatges úniques de Namecoin Més de Bitcoin

Namecoin, i només Namecoin, es poden utilitzar per reservar dominis amb the.bit TLD. Aquest TLD ha anat creixent en popularitat, i perquè el Namecoin DNS és descentralitzat, qualsevol contingut inclòs en dominis dins the.bit TLD és resistent a la censura a Internet. No hi ha autoritat centralitzat sobre the.bit TLD, per tant, ningú té la capacitat de bloquejar, adherència, o manipular els dominis que estan utilitzant la mateixa.

Mentre que el sistema DNS és la característica comunament coneguda de Namecoin, que en realitat té una capacitat molt més àmplia que sovint es passa per alt. Namecoin també ofereix emmagatzematge de dades de claus segures / parell, que pot ser utilitzat per emmagatzemar qualsevol informació imaginable, o es pot utilitzar per crear serveis sobre. Namecoin.orgmentions, "DNS, Alias ​​/ Identitat (emmagatzematge de correu electrònic, nom, clau GPG, BTC-direcció), Timestamping de documents (un hash del nom del document, haixix, propietari, etc.), transmissions / missatgeria, una xarxa de confiança, emissió i seguiment de bons i accions, la votació segura i comprovable ", com a possibles aplicacions per a l'emmagatzematge de dades, però el sistema només s'han de limitar a la imaginació dels desenvolupadors que utilitzen la mateixa.

A més, a causa del fet que Namecoin està lligat a Bitcoin, que està protegit per l'impacte de l'actual onada de Scrypt ASIC, així com els ASICs desenvolupades per altres algoritmes, com el X algorithmfamily, en el futur. El SHA-256, Bitcoin Mineria ASICsthat va alimentar increïble creixement de la xarxa Bitcoin ja han impactat Namecoin, i ha sobreviscut.

Quin és el futur de la relació Namecoin i de Bitcoin

Mentre Namecoin no pot ser àmpliament conegut, com Bitcoin, encara és una part molt important de la comunitat de la moneda digital. És únic en el seu propòsit, i té un següent devot que té fe absoluta en ell. Combinant això amb el fet que és fusionar-minedwith Bitcoin, i és una de les més antigues monedes digitals, espero que Namecoin es quedarà durant algun temps per venir.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Entrevista amb Josh Garza, fundador i director general de GAW Miners

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar