Què és la primecina? The Prime Number Hunter | Catalan.Lamareschale.org

Què és la primecina? The Prime Number Hunter

Què és la primecina? The Prime Number Hunter

Primecoinis una moneda digital bastant interessant. Va ser desenvolupat per Sunny King, un dels mateixos desenvolupadors que van crear PPCoin i va inventar prova de participació

Primecoin no segueix les mateixes regles que les altres monedes, i s'ha construït en un benefici matemàtica. A causa de la forma en què s'extreu, Primecoin realitat descobreix els nombres primers fins ara desconegudes.

Primecoin el descobriment de nous nombres primers

Primecoin, com Bitcoinand moltes altres monedes digitals, utilitza un algoritme de prova de treball per a la mineria. No obstant això, en lloc d'utilitzar el mètode Hashcash que és utilitzat per les altres monedes, Primecoin seu lloc, utilitza un algoritme que busca, i verifica, tipus específics de nombres primers.

Aquests tipus de nombres primers, coneguts com cadenes de Cunningham (de la primera i segona classe), i les cadenes de bi-bessones, van ser elegits per dues raons principals:

  • És probable que moltes d'aquestes cadenes que no són Unusably gran, de manera que val la pena buscar nombres primers que són possibles per verificar amb els processadors de nivell de consumidor.
  • Usant una fórmula que la longitud de les cadenes principals, i la prova de Fermat, els desenvolupadors van ser capaços de posar en pràctica una fórmula dificultat que augmentaria a un ritme major part lineal amb l'augment del poder de hash.

Un dels grans reptes en fer aquest treball amb eficàcia va ser trobar una manera d'evitar que la mateixa prova de treball de ser utilitzat diverses vegades. No obstant això, això també va ser resolt pel rei en exigir que l'origen de la primera, que és un nombre directament adjacent a la primera, sigui divisible per la capçalera del bloc. A mesura que la capçalera del bloc canvia per a cada bloc, i està influenciat pels blocs anteriors, aquest requisit garanteix que la solució per a cada bloc és únic.

Fet Primecoin segur pels nombres primers

Els nombres primers són molt útils. Són importants en la criptografia, i s'utilitza en molts sistemes d'encriptació keysecret. Com més gran és la llista dels nombres primers coneguts creix, i com el valor dels nombres augmenta, la seguretat dels mètodes d'encriptació que utilitza els millora.

La comprensió dels nombres primers és també molt important per a les matemàtiques d'alt nivell, la física i l'enginyeria. Tots els nombres primers no poden construir-se a partir de dues o més nombres primers, però sí un nombre primer no es poden crear a partir de qualsevol altre número. Els nombres primers són els components bàsics de les matemàtiques. Com més entenguem sobre els nombres primers, que més entenem sobre les matemàtiques. Com més entenguem sobre les matemàtiques, com més entenem sobre l'univers, i tot en ell.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin