Què és Myriadcoin? Com es fa especial minera multicanal? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Myriadcoin? Com es fa especial minera multicanal?

Què és Myriadcoin? Com es fa especial minera multicanal?

Myriadcoinis una moneda única i singular que va ser llançat al febrer de 2014. A diferència de la majoria de les monedes digitals, com ara Bitcoin

Dogecoin o litecoin, Myriadcoin no utilitza un únic algoritme de hash. Fins i tot és diferent a Darkcoin, i els altres cryptocurrencies algoritme basat en X, com Myriad no només utilitza 5 algoritmes diferents, però tots ells són la mineria al mateix temps. Aquesta característica dóna Myriadcoin resistència increïble, i és una de les principals característiques destacades per que dels proponents.

Myriadcoin Mineria Usos 5Algorithms? Com funciona la Multi-POW?

Els algoritmes són 5: Scrypt, SHA256, Qubit, troca, i Groestl. Cada un d'aquests algoritmes té el seu propi únics requisits, miningprograms i habilitats. Myriadcoin està configurat per permetre que cada un d'aquests algoritmes per resoldre un bloc en el seu propi camí, i en fer-ho, afegir-lo a la cadena de bloc, i generar el següent bloc. Per tal de fer això d'una manera que manté qualsevol algoritme senzill de guanyar dominància, els desenvolupadors Myriadcoin ells han posat en pràctica de manera senzilla, però enginyosa, camí.

Cada algoritme té un objectiu de 2,5 minuts, i té la seva pròpia dificultat. Això vol dir que no importa quant s'eleva la taxa de hash per a un sol algoritme, la velocitat a la qual les monedes són produïdes per l'algoritme que segueix sent el mateix. A causa d'aquesta configuració, es torna ràpidament ineficaç per qualsevol algoritme únic que es inflat amb grans quantitats d'energia i operacions hash de la xarxa en el seu conjunt manté un temps de bloqueig de ~ 30 segons. En certa manera, això dóna Myriadcoin una estranya resistència als ASICs, com un ASIC per a qualsevol algoritme individu no seria més eficaç que una màquina tradicional de hash utilitzant un dels algoritmes que no tenen ASIC disponible.

¿Proporciona múltiples Una cosa Myriadcoin Mineria beneficis únics?

El mètode maig algoritme realitza un atac 51% vs Myriadcoin molt difícil. En la mineria tradicional, com Bitcoin Mineria, un atac de 51% és, en teoria, senzilla. Si un individu, o grup, eren per guanyar el 51% de la potència de hash, a continuació, el miner (s) podria iniciar un atac de 51%. En l'atac 51%, el miner (s) atacant podria bloquejar les transaccions, mitjançant la prevenció de certes transaccions de confirmacions guanyant, i més vilment, podria duplicar passar monedes mitjançant la inversió de les transaccions durant els blocs que controlen.

La majoria dels recents atacs 51% es van dur a terme mitjançant l'atac petites monedes basades en SHA256 amb un gran nombre d'ASIC, com mininghashrate de Bitcoin, i dificultat, és tan alt que no és un objectiu fàcil. Això pot ser un problema per a més monedes Scrypt en el futur, com Scrypt ASICsare ja està disponible, amb els miners de la VAG, KNC, i alguns altres competidors, el bombament a terme a un ritme increïble. Això és significativament més difícil amb Myriadcoin.

Com cada algoritme controla 20% de la xarxa, un atacant 51% necessitaria per controlar una mitjana de 51% de cada algoritme per atacar amb èxit la xarxa. Per exemple, si algú va portar suficients ASIC per capturar el 80% de tots dos SHA256 i Scrypt, el que seria molt difícil per si mateix, que seguiria sent només representen el 32% de la xarxa global. Necessitaria el 19% restant per ser tallat en els algoritmes Qubit, troca, i Groestl, i no hi ha ASIC en el desenvolupament de qualsevol d'ells.

La logística, i el cost, d'obtenir, organitzar i mantenir un grup tan variat de màquines de mineria amb la finalitat de realitzar un atac d'aquest tipus fa que sigui molt poc probable. Dubto molt que hi ha algun grup amb la capacitat de tirar això endavant amb eficàcia. Més enllà d'això, el cost seria prohibitivament car, sense possibilitat d'utilitzar aquest tipus d'atac a beneficiar-se de cap manera.

Què hi ha de Mineria es va fusionar amb un dels algoritmes de Myriadcoin?

Que recentment ha estat discutit pels desenvolupadors de Myriadcoin, i sembla estar en les obres en aquest moment. De nou, com cada algoritme només és responsable del 20% del total dels blocs-recompenses, Myriadcoin miningcan ser configurat per a la mineria fusionada, a través de múltiples vPOW, d'una manera que és en realitat molt més viable que per a altres cryptocurrencies. En general, amb un únic algoritme, la mineria fusionat provoca una moneda de dominar a l'altre. La configuració multi-mica de Myriadcoin fa que sigui molt més equilibrada.

Hi ha altres detalls importants sobre Myriadcoin?

Myriadcoin no tenia premine, té una recompensa de blocs de 1.000 MYR, i és màxima de subministrament de monedes possible és de 2 mil milions. La moneda ha tingut alts i baixos en el seu valor, però els aspectes tecnològics singulars d'aquesta moneda que sigui molt valuós en la meva opinió personal. Potser no teniu el preu del Bitcoin, o l'anonimat de Moneder DarkcoinDarksendor fosc, però cap dels que són el focus d'aquesta moneda. Els desenvolupadors darrere Myriadcoin tenen un pla clar, i estan molt impulsats, que és necessària per a una moneda digital realment tenir èxit.

No puc dir el que succeirà en el futur, però jo suggeriria mantenir un ull en Myriadcoin. Sé que ho faré.

Notícies relacionades


Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

16 Llocs per comprovar les dades del mercat de Bitcoin part II

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs