Què és Peercoin? La criptocurrency híbrida | Catalan.Lamareschale.org

Què és Peercoin? La criptocurrency híbrida

Què és Peercoin? La criptocurrency híbrida

Introduït a l'agost de 2012, peercoin (PPC) és una de les més antigues de altcoins la comunitat moneda digital i un important competidor de Bitcoin. Va ser creat per Scott Nadal i Sunny King, un desenvolupador anònim que també va crear Primecoin. Peercoin va ser el primer moneda digital combinar prova de treball i prova de participació en un sistema híbrid que s'ocupa de les debilitats de Bitcoin i al mateix temps utilitzant menys energia.

Una alternativa verda

Bitcoin ha estat criticat per la seva forta consum de recursos, com més ràpid i es necessiten màquines més ràpides per guanyar la mateixa quantitat de monedes a través de recompenses de bloc. Actualment la xarxa Bitcoin consumeix al voltant de $ 150,000 de l'energia en un sol dia, i per tant és un cep mesurable sobre els recursos ambientals.

Peercoin té un enfocament diferent, utilitzant un algoritme híbrid que utilitza inicialment prova de treball, però a poc a poc les transicions a prova de participació com la xarxa creix. En lloc de mantenir la generació de monedes exclusivament en mans dels miners, la xarxa peercoin transfereix la càrrega a les persones que simplement posseeixen peercoin i executar el client en el seu ordinador. Així, el terme "prova de participació" vol dir literalment que premia els usuaris que mantenen una participació a la xarxa, i per tant mantenen la pròpia xarxa.

A causa peercoin utilitza molta menys energia que Bitcoin, que es promociona com un altcoin sostenible i respectuosa amb el medi ambient. De fet, a partir de gener de 2014, la xarxa peercoin utilitza només el 30% de l'energia que utilitza Bitcoin. Aquesta fracció es prediu per a disminuir encara més amb el temps com peercoin transicions més a prova de participació.

Encunyació: el rellotge intern de peercoin

El procés de creació de noves monedes i assegurar la xarxa en un sistema de prova de participació es diu "encunyació". Això es pot fer per qualsevol persona que executi un node complet, i la probabilitat de resoldre el bloc es determina per la quantitat de Peercoins s'han assegut a la cartera durant almenys 30 dies. Aquestes monedes que s'han assegut durant almenys mes són les úniques monedes que compten com a "joc" a la xarxa. Una vegada que les monedes es transfereixen a un nou propietari, el seu rellotge intern es restableix i altres 30 dies ha de passar abans que les monedes es poden utilitzar com a joc de nou.

Després que s'arriba al 30è dia, però, el poder d'encunyació en realitat augmenta cada dia després durant dos mesos. Un cop passa el dia 90, les monedes essencialment aturar l'envelliment i continuen sent encunyat en la mateixa taxa. Essencialment la xarxa peercoin incentiva la gent per mantenir les monedes durant almenys 3 mesos, i desanima fortament la despesa. El procés d'encunyació recompensa als que retenen les eines per a l'encunyació de monedes: mateixos. Els majors benefactors de la peercoin són aquells que tenen una gran quantitat d'ella, i durant llargs períodes de temps.

Protecció contra la inflació

Com una altra avantatge incorporada de prova de participació, els usuaris són recompensats peercoin 1% d'interès a l'any per mantenir la seva participació a la xarxa. Aquest mecanisme és com interès d'un compte d'estalvis, integrada en els diners en si mateix. Això incentiva la gent a romandre a la xarxa sense necessitat d'utilitzar un excés d'energia, sinó que també s'infla lentament el subministrament de diners.

Aquesta taxa d'inflació 1% és en realitat contrarestada en part per un ús intel·ligent de la 0,01 PPC per quota de transacció. En lloc d'enviar els honoraris als miners com a la xarxa Bitcoin, peercoin en realitat, destrueix els honoraris i els elimina de l'oferta de diners per complet. Per tant, una mica de peercoin s'esvaeix amb cada transacció que es produeix - creant d'aquesta manera una característica de deflació.

Els mecanismes paral·lels d'interès anual de l'1% i un 0,01 PPC tarifa de transacció treballar junts per crear una dinàmica interessant que no es veu en altres altcoins. Peercoin està essencialment està construït que desincentivar les transaccions freqüents i fomentar l'acaparament. Per tant, no seria pràctic peercoin com una plataforma de pagaments, per la qual cosa el seu propòsit significativament diferent d'altres monedes que són més transaccions d'utilitzar.

Seguretat contra el 51%

Un altre benefici d'innovador sistema híbrid de prova de participació de peercoin és que és molt més costós per dur a terme un atac de 51% - una vulnerabilitat que Bitcoin ha estat criticat per. Un atacant podria teòricament necessari per guanyar el 51% de la potència de hash total dels miners de Bitcoin per tal d'obtenir el poder del doble de la despesa, i aquest risc semblat molt real en el passat quan certes piscines mineres BTC es va acostar a 50% de hash d'energia.

Peercoin elimina el risc que tot i que és prova de treball i sistema de prova de participació híbrid. No només seria un atacant necessita el 51% de la potència minera, sinó també el 51% de les monedes que tenen una participació activa a la xarxa. A la tapa de mercat actual de peercoin, aquest esforç costaria prop de $ 25 de milions - fer un atac de 51% increïblement car i molt menys probable que passi que a la xarxa Bitcoin.

Com es va esmentar anteriorment, només monedes que s'han assegut durant almenys 30 dies poden ser utilitzats per a l'encunyació i la protecció de la xarxa. Perquè algú pugui dur a terme un atac de 51% en peercoin, no només haurien de comprar fins al 51% de les monedes, però després esperar un mes sencer abans de poder posar en perill la xarxa. En el cas extremadament improbable que això succeeix, els usuaris peercoin ho veurien venir i tenen 30 dies per reaccionar.

Peershares: Les accions descentralitzades

Comunitat de desenvolupament actiu de peercoin s'ha traduït en Peershares, una nova aplicació integrada a la part superior del codi existent de la xarxa. El projecte va ser proposat per primera vegada al setembre de 2013, per desenvolupador Jordan Lee i va començar a guanyar tracció al gener de 2014 a mesura que més desenvolupadors van pujar a bord.

Peershares pretén ser una solució descentralitzada per a les empreses que volen emetre accions i dividends sense haver de dependre d'un tercer corredor de borsa. Cada negoci seria convertir una certa quantitat de Peercoins en una nova blockchain marca que representa totes les accions d'aquesta companyia. El nou blockchain ara pot ser repartit entre els accionistes, el que permet a una empresa per recaptar diners i eventualment emetre dividends.

Peershares està encara en les seves etapes inicials, amb el desenvolupament del nucli de continuar en el futur previsible. Però hi ha palpable emoció darrere del projecte Peershares, i alguns desenvolupadors realment han canviat el seu enfocament lluny de peercoin a favor del seu cosí basada en accions. És molt possible que Peershares serà la primera implementació reeixida de les existències en un moneda digital.

Espai per al creixement?

Actualment peercoin té una capitalització de mercat de gairebé $ 50 milions, de manera que és el quart moneda digital més popular en termes de riquesa emmagatzemada. No obstant això, segueix sent menys de l'1% de la capitalització de mercat de $ Bitcoin d'un 6,7 mil milions. Això planteja la pregunta: ¿és Bitcoin cent vegades més valuós que peercoin?

Òbviament, la dinàmica del mercat són complexos i hi ha un sens fi de factors en joc en el valor d'una moneda digital. Però està clar que és cert que la xarxa peercoin és energèticament eficient i molt segura contra un atac de 51%, pel que és un dels cryptocurrencies més sostenibles i fiables del mercat en aquest moment.

Però l'economia integrades en peercoin ho fan atractiu només per l'acaparament de llarg termini, i queda per veure si aquesta és una característica o un error dels ulls de la comunitat en general. Per ara, l'espai és probable que continuï a ser dominat per les monedes de transacció centrades com Darkcoin, litecoin i Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

Una Guia de mineria simple de Cryptocurrency per Algorismes X

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Què és Dogecoin?