Què és Dogecoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Dogecoin?

Què és Dogecoin?

Llavors, què és dogecoin? La moneda en realitat va començar com una mena de broma. Igual que Bitcoin, és una moneda digital. Es va guanyar popularitat després de la "Dux Meme", un mem popular i divertida que ofereix un gos de Shiba Inu ara infame, es va difondre a tot l'Internet (les paraules no poden descriure els memes, de manera que és probable que sigui el millor que google). L'enorme quantitat de publicitat va donar lloc a una enorme quantitat d'interès per dogecoin, i les transaccions va superar ràpidament $ 8 milions de dòlars en el valor total.

Dogecoin és un derivat de litecoin, el que significa que pren prestat gran part del seu codi i les idees clau de litecoin, que al seu torn pren prestat de Bitcoin. Penseu en això com el nét de Bitcoin. Els creadors de dogecoin han fet èmfasi que la moneda és per a les transaccions, no inversions (com és el cas actualment amb Bitcoin). Els creadors de dogecoin, Billy Markus i Jackson Palmer, han posat l'accent en el punt que dogecoin no és un "esquema per fer-se ric" per a qualsevol persona, inclosos els inversors potencials.

Dogecoin actualment no és molt car. Dogecoins actualment estan venent per menys d'1 cèntim cada un, en comparació amb els $ 1.000 dòlars o menys un Bitcoin costa actualment. I mentre la transacció Bitcoin mitjana està en el lloc prop de $ 10.000 dòlars, la transacció mitjana dogecoin val just al nord de $ 100 dòlars. Tenint en compte que marketcap total del Bitcoin s'ha disparat en els mil milions, mentre que dogecoin encara ha d'acabar $ 10 milions, no serà un repte Bitcoin per la supremacia en el curt termini.

Dogecoin també s'ha tornat molt popular, però, per a les persones "inflexió" a l'Internet. Bàsicament, si algú fa un comentari molt graciós o fred a Reddit, o fa alguna cosa més interessant en línia, pot "punta" amb Dogecoins. La quantitat de diners en si mateix podria no donin gaire, però altres usuaris podran aprofitar la seva estima.

Dogecoin és una perfecta demostració del poder viral d'internet. Els creadors de la moneda han estat força senzill a admetre que va començar com una broma. I, no obstant això, la moneda s'ha disparat en popularitat en les últimes setmanes, de manera que potser tindran l'última paraula!

Quant de temps es dogecoin passat? Aquesta és una pregunta difícil de respondre. Posar una mica de diners en la moneda podria no ser una mala idea. Si més no, tindrà alguns Dogecoins a inclinar les persones amb. Probablement no sigui una bona idea, però, per invertir l'estalvi de la seva vida en dogecoin o qualsevol altra moneda virtual per al cas.

Notícies relacionades


Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir una adreça personalitzada de Bitcoin

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Creixement de Reddcoin a lany del mercat dels óssos de Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

Actualitzacions recents del resum de la moneda i característiques properes per implementar