Què és Namecoin | Catalan.Lamareschale.org

Què és Namecoin

Què és Namecoin

NameCoin podria ser el derivat Bitcoin més desconcertant. D'una banda es tracta d'un moneda digital que funciona com Bitcoin. Els ordinadors es fan servir per resoldre algoritmes, NameCoins es creen, i el miner troba en possessió d'alguns dels nous NameCoins brillants. L'única cosa, NameCoins mateixos no estan dissenyats per ser una moneda en absolut.

NameCoin està basat en una versió modificada del programari subjacent Bitcoin. Igual que Bitcoin, només hi ha 21 milions NameCoins disponibles per a ser explotat i és un moneda digital. El que fa NameCoin diferent, però, és el fet que ha estat dissenyat en realitat com un sistema de registre de domini, no una moneda virtual.

NameCoin crea registres de noms de domini que acaben with.bit i actua com un DNS descentralitzat. En lloc d'actuar com una moneda (que encara es pot utilitzar com), NameCoin està dissenyat per protegir contra la censura a Internet. La gent pot pagar pel registre de dominis amb NameCoin de, però llavors han de mantenir i actualitzar amb regularitat.

El motiu principal de NameCoin és la creació de dominis de nivell superior fora del control de la ICANN. En cas que vostè no està familiaritzat amb la ICANN, que és l'autoritat internacional sense ànim de lucre s'utilitza per supervisar i controlar el funcionament de la xarxa, incloent-hi els noms de domini. Alguns creuen, però, que la ICANN podria utilitzar-se per censurar llocs web mitjançant la prohibició essencialment ells.

NameCoin és únic entre AltCoins en què no és una moneda en absolut. Això podria ajudar a NameCoin estabilish la seva pròpia identitat i el seu lloc en el món en línia. Un cop registrats, els dominis NameCoin només poden ser transferits pel propietari del domini, de manera que sempre que l'esmentat propietari manté al dia amb el manteniment necessari, el domini romandrà en el seu poder. Aquest estat únic podria ajudar NameCoin llaurar el seu propi lloc en el món en línia.

NameCoin què s'enfronta seus propis reptes, però, que en última instància pot descarrilar el creixement de la moneda. Per exemple, NameCoin s'ha vist afectada pels ocupants cibernètics que essencialment han estat comprant i registre de dominis. A més, la ICANN o una altra autoritat encara podrien trobar una manera d'interferir amb o apagar NameCoin. Per exemple, el govern d'Estats Units podria ordenar a tots els proveïdors de serveis d'Internet a block.bit direccions. Com NameCoin podria fer front a aquestes mesures segueix sent desconeguda.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

Com obtenir els seus Bitcoins en línia de manera gratuïta: 18 llocs web que poden ajudar-vos

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Post Altcoin

Què és Feathercoin?

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

VeriCoin robada en incompliment de seguretat Mintpal