4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci | Catalan.Lamareschale.org

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Així que ha decidit acceptar Bitcoin en el seu negoci, impressionant! Avui dia hi ha més de 100.000 businessesworldwide que accepten Bitcoin. L'acceptació de bitcoins no vol dir que en realitat s'ha de posseir bitcoins. Una gran quantitat de serveis per aquí et permet acceptar Bitcoin simplement com una forma de pagament i immediatament després d'enviar la quantitat pagada en dòlars, euros o qualsevol moneda que triï.

Ara et vaig a donar una breu visió general dels passos que haurà de prendre per tal de començar a treballar amb l'acceptació de bitcoins.

Pas 1 - Troba un proveïdor de solucions comerciant

Un proveïdor de solucions comerciant Bitcoin és bàsicament una empresa que accepti el bitcoins per a la seva i després convertir-los en la seva pròpia moneda. També pot optar per mantenir els bitcoins i no convertir-los a la moneda tradicional.

Un bon proveïdor també li subministrarà un POS (punt de venda) la integració - és a dir, una forma de cobrar als seus clients sense interrupció l'embut de venda normal.

Un bon exemple d'això seria Bitpay que li dóna una aplicació de punt de venda per a la seva botiga (si vostè té un maó i un morter) o un plugin per al seu lloc web. Si vostè és propietari d'una botiga de maó i morter que aconsellable mantenir un iPhone o iPad al costat de la "regular" de la caixa registradora amb l'aplicació de pagament. Alguns proveïdor (per exemple Coinkite) li proveirà d'un terminal de pagament física pel que no es necessita res més.

Pas 3 - Comptabilitat

Vostè ha de consultar al seu comptador pel que fa a la reglamentació concernent a Bitcoinin seu país. Diferents països tenen diferents enfocaments cap a la Bitcoin i això s'ha de determinar personalment en funció de la seva ubicació. Això també és rellevant ja que el que desitja imprimir en les seves factures com a forma de pagament.

Pas 4 - Feu un cartell :)

Finalment, però no menys important que els seus clients sàpiguen que vostè accepta Bitcoin. Si vostè té una botiga en línia que pot utilitzar el logotip oficial com es mostra aquí:

O si vostè té una botiga de maó i morter pot imprimir un out. Això no només va a notificar a les persones que ara acceptar una nova forma de pagament, sinó també ajudarà a l'economia de Bitcoin, en general, a mesura que més persones estaran oberts a rebre pagaments en Bitcoin (perquè saben que no tenen on gastar-).

Això és! Bastant simple eh? Si té més preguntes sobre com iniciar l'acceptació de bitcoins et convidem a compartir-les a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant

Post Altcoin

La guia completa dutilitzar Bitcoin de manera anònima a la web

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Jesse Powell renuncia a Ripple

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Ethereum augmenta 6,4 milions de dòlars en el primer trimestre de la venda de gènesi

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social