6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa | Catalan.Lamareschale.org

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

6 Passos per avaluar si val la pena la inversió duna criptocurrency alternativa

Com els lectors lleials de 99Bitcoins, probablement ja saben que a més de Bitcoin, actualment hi ha més de 600 cryptocurrencies alternatives en el mercat. Codi font de Bitcoin, en ser de codi obert i disponible públicament en Github, pot ser copiat lliurement per qualsevol persona interessada en la creació de la seva pròpia moneda.

La pregunta que moltes persones tenen és que, amb tantes alternatives, Com avaluem quins són dignes d'estudi i per comprar? Després de tot, amb cada moneda té el seu propi preu, sens dubte se sent com un mercat de 24/7 de valors.

Vaig a tractar d'anar a través d'alguns dels factors que en CoinGeckouse en l'avaluació altcoins.

1. La innovació tècnica i les regles monetàries

Algunes persones tenen l'opinió que límit màxim de Bitcoin de 21 milions de monedes és un factor limitant perquè la gent sent pobra receptor només 0,0001 BTC en un punt. Dogecoin, per exemple, té un subministrament total de 100 mil milions d'dogecoins que havia estat completament minades a mitjan 2015. També no té una tapa dura i es projecta que creixi a 5256000000 de monedes cada any després d'arribar a 100 mil milions. Els canvis en les regles monetàries crea un incentiu econòmic totalment diferent per al altcoin.

Altres monedes utilitzen un algoritme de hash diferent del tot. Peercoin, per exemple, utilitza prova de participació en lloc de prova de treball, mentre que un Ethereumis moneda digital que està dissenyat des de zero sense que es bifurquen qualsevol codi de Bitcoin i també és Turing complet. Hi ha moltes innovacions interessants que succeeixen en el món altcoin que poden ser beneficiosos per a l'ecosistema global i començant sobre aquesta base serà un bon primer pas en l'avaluació altcoins.

2. Desenvolupament de l'activitat

Una manera de mesurar si un altcoin particular té un bon futur és mirar a la seva activitat de desenvolupament. Una moneda amb un equip de desenvolupament actiu estarà empenyent a terme actualitzacions i pegats errors tot el temps.

Podem veure que Bitcoin té l'equip de desenvolupament més actiu. Tot el treball de desenvolupament es fa públic a través del repositori de Github i es pot comprovar si algun dels desenvolupadors de moneda és "dorment". A causa de que moltes monedes es "bifurquen" de Bitcoin, és particularment important per als desenvolupadors a estar empenyent actualitzacions cada vegada que es troba un error en Bitcoin, ja que és gairebé segur que afectarà la altcoin, així, ja que estan compartint codi base en la seva majoria similars.

 

3. La resistència Comunitat

Una moneda sense una comunitat no tindrà cap valor en absolut, perquè ningú va a utilitzar el altcoin. Mirant a través de fòrums com Bitcointalk, s'adonarà que molts afirmen que el seu altcoin té la millor comunitat, però la millor manera de mesurar la mida de la comunitat és mirar les xifres.

És difícil dir que la moneda X té un nombre I dels usuaris causa de la seva naturalesa descentralitzada. No obstant això, es pot fer servir proxies en estimar la mida de la comunitat per mirar el nombre de Facebook li agrada, seguidors de Twitter i l'activitat Reddit.

4. El volum d'operacions i la liquiditat

Igualment important és mirar si hi ha alguna activitat comercial que envolta la altcoin. No té cap sentit mantenir a milers de dòlars en un altcoin si ningú es negocia i hi ha molt poques possibilitats de sortir de la seva posició actual al mercat.

Hi haurà grans oscil·lacions en el preu sempre que qualsevol quantitat es compra i es ven i aquesta volatilitat no és bo per a sostenir el valor de les seves participacions altcoin.

5. Capitalització de mercat

Monedes de reduïda capitalització de mercat poden ser fàcilment manipulats per persones que planegen organitzar les bombes i les descàrregues trucs. Un pot perdre molts diners si susceptibles a les mentides que aquestes persones desplaçats cap a fora.

Monedes amb un valor de mercat més gran serà més difícil de manipular, ja que es requerirà una base de capital substancialment més gran per manipular el preu.

6. Interès Públic

Finalment, també cal considerar la popularitat de la moneda està a la World Wide Web. Una recerca ràpida del nom de la moneda a Google o Bing mostrarà quants resultats hi ha pel que fa a la moneda. Monedes establerts com Bitcoin tindran milions de resultats de recerca que mostren la maduresa de la moneda, mentre que les petites monedes hauran molt poc de mostrar.

El mateix es pot dir mirant a la popularitat de la pàgina web oficial de la moneda a Alexa. Bitcoin.org, el lloc oficial de Bitcoin és molt popular en el món, situant-se com pàgina web 14,175thmost populars d'Alexa al planeta en el moment de l'escriptura.

Espero que a hores d'ara ja està assabentat d'alguns aspectes d'alt nivell de l'avaluació de altcoins sobre la base d'aquest article. No obstant això, hi ha moltes altres maneres d'avaluar altcoins que requereixen més investigació.

Tot i que l'ecosistema altcoin està ple de moltes estafes - així que tingui molta cura en navegar aquest espai -, sinó que també pot ser molt lucratiu si es fa bé la seva tasca. No cregui tot el que llegeixi i sempre fer la seva diligència deguda mitjançant la comprovació de fets i dades sobre CoinGecko i altres llocs web.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Tutorial: Com sutilitza The Darkcoin Wallet i Darksend

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

4 passos simples per acceptar Bitcoin en el vostre negoci

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Què és Feathercoin?