6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

En els últims anys, Bitcoin s'ha tornat més àmpliament reconegut com una forma legítima de divises a tot el món. Ha crescut ràpidament en popularitat, en part a causa de la seva conveniència en aquesta era altament digital. Els viatgers especialment han portat a la idea d'una forma totalment virtual i universal de pagament, evitant la tasca esgotadora abans de transferir els seus diners a altres monedes estrangeres en cada nova ubicació.

Si vostè està interessat en la idea d'usar Bitcoin en les seves properes vacances a l'estranger, es va advertir. Altres viatgers, com aquesta parella, han experimentat amb una dependència completa sobre Bitcoin, i han vist la seva quota de problemes en el procés. Abans que es miri les seves targetes de crèdit, assegureu-vos que coneix els fets Bitcoin i pot preparar-se per el seu viatge en conseqüència.

Un "Wallet" és absolutament necessari

La naturalesa d'una moneda digital fa que la seva cartera de cuir mitjana inútils mentre viatja. Per accedir a les seves finances, realitzar transaccions i emmagatzemar informació important, es necessita un programari especial "cartera". Això introdueix un nou conjunt de problemes per a molts viatgers; un ha de tenir el seu telèfon intel · ligent o ordinador portàtil amb ells cada vegada que necessiten per fer una compra, i l'accés a Internet és obligatòria per a cada transacció per anar a través. Molts viatgers prefereixen anar sense els seus telèfons intel·ligents a l'estranger, de manera que la necessitat d'aquest tipus de programari és una cosa en què pensar abans de fer el canvi a Bitcoin.

No tots els països accepten Bitcoin

Bolívia ha anunciat recentment que han prohibit la moneda dins les seves fronteres. Que no estan sols; Bitcoin és il·legal en Vietnamand molt regulada en països com Rússia. Fer la recerca apropiada abans de viatjar a un país que poden o no tenir una postura hostil cap a la moneda. Si va a viatjar a un d'aquests països, que haurà de vetar el pla de Bitcoin i anar amb una oferta més acceptada.

Cada país té les seves pròpies comunitats Bitcoin-pesats

Fins i tot els països que permeten Bitcoin mostrarà alguns punts calbs quan es tracta dels venedors que accepten Bitcoin. No obstant això, en les grans ciutats i comunitats més coneixedors de la tecnologia, és més probable trobar grups de venedors Bitcoin que operen dins de la mateixa zona. Barris com Kreuzberg a alts volums Berlinhold d'aquests tipus de proveïdors. Assegureu-vos de planificar amb cura on va allotjar-se durant els seus viatges, ja que pot ser important basar aquest tipus de decisions sobre la Bitcoin d'ús en cada àrea.

Pocs viatges principals comerciants accepten Bitcoin

Abans de dirigir al seu destí, potser li resulti difícil de pagar pel viatge en avió amb Bitcoin. Grans companyies de viatges han trigat a agafar a la tendència i això pot fer la reserva del seu viatge en la seva totalitat amb la moneda digital complicat. Per sort, el gegant comerciant viatges Expediarecently va anunciar que ara accepten Bitcoin per fer reserves d'hotels. Si bé no ofereixen compres del vol amb Bitcoin però, es poden trobar vols a preus Bitcoin en CheapAir.com.

Tingueu sempre una còpia de seguretat

La parella que va intentar utilitzar exclusivament Bitcoin en el seu viatge de 100 dies va descriure el procés com "festa o de fam." Ells van experimentar llargs períodes incòmodament de temps en què es van veure obligats a anar sense aliments, incapaços de trobar un restaurant que va acceptar Bitcoin. Intenta no dependre d'una forma de pagament sol, o fins i tot dos si vostè és una cura especial. És una bona idea per complementar la seva "amagatall" Bitcoin amb targetes de crèdit i diners en efectiu per estar segur.

Les mesures de seguretat són més importants amb Bitcoin

Mentre que un robatori de qualsevol tipus pot ser suficient per arruïnar el seu viatge, un robatori de Bitcoin pot ser molt més greu. Molts aspectes de Bitcoin fan que sigui més segur, però hi ha maneres perquè els hackers i estafadors enganyar perquè proporcionin informació que no hauria. En cas d'experimentar un robatori de Bitcoin, li resultarà molt difícil o impossible de recuperar els seus diners. Recordeu Bitcoin és de molt alt risc, i no és compatible amb les mateixes mesures de seguretat proporcionades pel seu banc regular. És molt important estar alerta en les seves pròpies pràctiques de seguretat a l'estranger, sobretot quan es tracta de la seva informació de Bitcoin.

No hi ha una resposta directa a la pregunta de si és o no viatjar amb Bitcoin. Depenent del país, el tipus de viatge, i els propis viatgers, o bé pot servir com una molèstia o una conveniència important. Fer la seva pròpia investigació abans de sortir per assegurar-se que el seu viatge va segons el previst o el més a prop possible el pla com un viatge pot aconseguir.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Converteix-te en un expert en seguretat Bitcoin

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Com guanyar diners amb Bitcoin - 99Bitcoins Case Studies

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) ara està armat amb Multisig

Post Altcoin

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)