7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

La dificultat de Bitcoin és un nombre extremadament important per als miners, sinó també per a tota la comunitat moneda digital. D'acord amb la Bitcoin Wiki, la dificultat pot ser descrit com la "mesura del difícil que és trobar un nou bloc en comparació amb el més fàcil pot ser mai".

Però ja que els nivells de dificultat canvien cada 2016 blocs, Bitcoin examinador va decidir mostrar-li set eines que revelaran la informació actualitzada sobre Bitcoin difficultywhenever i sempre que es necessiti.

1. Dificultat Bitcoin

El nom ho diu pràcticament tot. Aquesta simple, però molt completa, la pàgina web mostra el nivell de dificultat actual i les previsions per als propers tres, set o 14 dies.

2. Rellotge Bitcoin

Tot i que aquesta plataforma té molta més informació, es pot trobar el nivell de dificultat en la pàgina de destinació a la seva esquerra, a sota de la secció "Blocs".

3. Els gràfics xarxa Bitcoin

Amb diversos gràfics sobre la dificultat de Bitcoin, aquest lloc web proporciona informació amb diferents dates.

4. Namecoin i Bitcoin dificultat següent

Aquesta plataforma es mostra informació sobre Bitcoin i de Namecoin dificultat a través d'un nou algoritme utilitzat per estimar les taxes de dificultat propers, el que és més precisa que les estimacions tradicionals.

5. Bloc Explorador

Aquí, vostè ha de fer clic a la primera opció anomenada "getdifficulty" i una nova pàgina web s'obrirà amb només el nombre que està buscant.

6. Bitcoinx

Un altre lloc web multitasca amb una gran quantitat d'informació diferent pel que fa als números de Bitcoin: la taxa de dificultat és un d'ells.

7. Bitcoin saviesa

Aquest lloc web li mostrarà quant és el nivell de dificultat, però també li dirà al següent nivell de dificultat estimada.Guia de principiants per a la mineria BitcoinEn 99Bitcoins, ens agrada anar de nou a la Bitcoin miningissue de tant en tant per aconseguir que la informació més recent sobre el procés de creació de la moneda digital.

Aquest cop, hem descobert una gran infografia, publicada originalment en el lloc web d'un nou domini, que es descriu a fons el procés de mineria, pas a pas. Aquesta guia del principiant us mostrarà com explotar el seu propi bitcoins.

Font: anewdomain.net


Unes poques paraulesBitcoin ofereix una gran quantitat d'oportunitats. És un mercat en ràpid moviment i ja un bon nombre de persones s'han convertit en milionaris fora de la moneda. A causa de la demanda d'una moneda totalment digital i anònima, i la popularitat i el poder dels sistemes peer-to-peer, hi ha bones raons per creure que Bitcoin és aquí per quedar-se. Per aquestes raons, Bitcoin pot ser un gran vehicle d'inversió financera.

Així que hem esbossat consells bàsics i informació per al comerç de Bitcoin, també s'ha de prendre el temps per pensar en la seva pròpia estratègia. Ningú té totes les respostes, o l'estratègia "perfecta" que garanteixi torna cada vegada. No només això, sinó que més d'una estratègia pot tenir èxit. Començament lent, construir la confiança, i a mesura que adquireixi experiència i començar a fer guanys de la seva pròpia estratègia de negociació començarà a fondre.

Per descomptat, totes les inversions comporten riscos i fins i tot els millors inversors perden diners en algunes inversions. No importa el bé que les seves estratègies són, el fet és que les seves inversions podrien no filtra cap a fora i vostè podria perdre diners. Per aquestes raons, només s'ha d'invertir diners que es pot permetre perdre. No aposti casa o hipoteca de bitcoins, ni fons de la universitat del seu fill o qualsevol altra cosa. Bitcoin inversió, igual que totes les inversions, es tracta d'actuar de manera responsable. Anar amb compte i assegurar-se que mantenir actualitzat sobre l'evolució del mercat de Bitcoin.


Conceptes bàsics de BitcoinTots els bitcoins ha de mantenir-se en una "cartera", així que si vostè va al comerç, que necessitaran per trobar una cartera. Hi ha moltes opcions per carteres Bitcoin. Alguns d'ells són gratuïts, i alguns d'ells cobren honoraris.

La cartera més antic i potser el més àmpliament utilitzat és Bitcoin QT. Aquest sistema ha demostrat ser molt segur i fiable, però es necessita una gran quantitat de memòria (en l'actualitat prop de 8 GB), ja que ha de descarregar tot el blockchain. Bitcoin QT també compta amb algunes característiques i algunes persones s'han queixat que no és molt fàcil d'utilitzar. "Armeria" és una alternativa popular i altament segur per a Bitcoin QT, però també consumeix molta memòria i pot crear tensió en el maquinari.

Alternatives de pes lleuger populars inclouen Multibit i l'electro. Aquests clients solen ser més afavorits pels usuaris, ja que no utilitzen el mateix espai en l'equip. També són sistemes molt segurs i generalment són considerats com fàcil d'utilitzar. No anem a prendre la decisió per a vostè, però assegureu-vos de tenir molt en compte, que la cartera d'usar!

Alguns serveis de pagament li permetrà emmagatzemar les seves bitcoins a través del seu servei. Aquests serveis generalment requereixen un espai mínim de memòria i, sovint es pot accedir des d'una varietat de plataformes i dispositius, incloent el seu PC, telèfon intel·ligent, o tauleta. Aquestes carteres web pot ser perillós, però, perquè si els diners es perd, pot ser que no sigui capaç de recuperar els seus fons. El 2011 una cartera en línia anomenat MyBitcoin va ser sobtadament fora de línia. Quan el lloc va tornar a aparèixer als pocs dies, els propietaris van afirmar que van ser tallats i la meitat de tots els fons van ser robats. Molts usuaris afirmen que els mateixos propietaris van robar els diners. Terrible per als usuaris que han perdut diners, però una lliçó de vida per a la resta de nosaltres!

Notícies relacionades


Post Altcoin

BTC-e: Lintercanvi Bitcoin amb FOREX i Altcoins mixtos

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de Fueling Plataformes futures Part 2: Contrapartida, Open Bazaar i molt més