8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Ja que sembla alguna cosa nova està passant a l'hemisferi Bitcoin cada dos dies una gran quantitat de gent es pregunta quina és la millor manera d'estar al dia. Ja es tracti de les últimes notícies o el preu de Bitcoin aquí són 8 maneres que l'ajudaran a mantenir-se al dia amb els temps.

De pantalla - Millor Bitcoin ginys de l'entorn

El meu bitcoins Gadget (Windows)

Aquest gadget lliure li mostrarà la quantitat total de monedes és el propietari, la quantitat que valen i també es connectaran a la seva piscina minera per mostrar premis i altres dades. El giny va ser escrit pel membre de BitcoinTalk Domchiand només ha llançat una nova actualització després del col·lapse de Mt.Gox.

Encara que el lloc web pot semblar una mica tèrbol que havia estat provat per diversos BitcoinTalk memberswhich han demostrat que sigui "segur, senzill i net".

Bitcoin Ticker (Mac)

Aquesta aplicació gratuïta que personalment utilitzo col·locarà un tauler de Bitcoin a la barra de Mac OS X a la part superior de la pantalla. El ticker pot mostrar els preus de fins a 7 diferents intercanvis.

Per a la navegació per Internet - llocs web de notícies Millor Bitcoin

R / Bitcoin (Classificat # 52 a la web | 133,012 lectors)

Encara Reddit és un lloc de la submissió d'enllaç al llarg dels últims 18 mesos he trobat que és la millor font de notícies de Bitcoin. En primer lloc, la majoria de les notícies interessants arribarà de totes maneres. En segon lloc, les fuites de notícies més interessants i històries informals arriben allà també.

Coindesk (Classificat # 3667 a la web | # de lectors desconeguts)

Amb una estimació de diversos milions de visites al mes (dades no és completament exacta), Coindesk és actualment la pàgina web de Bitcoin. A diferència d'altres llocs web de Coindesk no subministra missatges patrocinats que fa que les seves històries una mica més fiable. Recordeu que publiquen al voltant de 10 llocs cada dia, el que fa que sigui difícil de seguir en algun moment.

El meu consell seria subscriure al seu actualització diària de notícies i simplement descremada en els principals titulars un cop al dia. Per alguna raó el registrar-se per les actualitzacions diàries de notícies només està disponible a la pàgina web de l'versiónde mòbil (estrany...).

DCMagnates (Classificat # 135050 al web | # de lectors desconeguts)

Si està buscant assessorament comercial de premsa al costat de continuació, DCMagnates és probablement la millor opció disponible. El lloc proporciona una àmplia cobertura de notícies i anàlisi també el tràfic de Bitcoin, litecoin i altres cripto-monedes. Un cop més, la millor manera de mantenir-se al dia seria per inscriure en les seves actualitzacions diàries.

Per a la seva telèfon mòbil - millors aplicacions Bitcoin

Bitcoin de l'inspector (Android) - 50.000 usuaris, Qualificació 4,7 per 3.427 usuaris

Aquesta aplicació li permetrà no només per a obtenir les últimes preus, sinó també per establir alarmes per a condicions específiques. Per exemple, si el preu puja o baixa per una certa quantitat o precent.

ZeroBlock (iPhone | Android) - 50.000 usuaris, Classificació 4 per 840 usuaris

L'aplicació que va ser comprat per Blockchain.infoallows que per veure els últims preus de mercat, notícies, i també Bitcoin incompasses una calculadora Bitcoin. Bitcoin alertes de preus també estan disponibles. Sembla que la versió per a iPhone és millor que la d'Android, ja que és de qualificació són 4,5, mentre que la versió d'Android és la 3.6.

Aplicació 99Bitcoins 'mòbil (Android) - 1.000 +, Qualificació 4.6 per 43 usuaris

Per descomptat que no sortiria d'aquest post sense esmentar la nostra pròpia aplicació Bitcoin. Potser no és tan elegant com la resta d'aplicacions, però fa la feina. Amb la nostra aplicació podrà realitzar un seguiment dels últims preus Bitcoin de 4 intercanvis diferents, obtenir les últimes notícies de Bitcoin 7 fonts diferents i mostrar un giny preu Bitcoin a la pantalla d'inici del telèfon.

Tenen altres maneres de mantenir-se actualitzats que no estiguin aquí establerts? compartir-les en els comentaris a continuació. 

Ps

Si desitja romandre vella escola i obtenir un diari física sobre Bitcoin Bitcoin fes un cop d'ull a la revista, tenen una versió impresa i digital i estan fent una molt bona feina.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Dogecons Dogecar a Talladega Superspeedway

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Fluttercoin: una nova idea en alternatives a Bitcoin

Post Altcoin

Què és Feathercoin?

Post Altcoin

Com generar Bitcoins des del vostre ordinador personal

Post Altcoin

FIMK - Revolucionant leconomia de Finlàndia amb Criptocurrency

Post Altcoin

Com protegir la cartera de Bitcoin