Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Nota: Si vostè està buscant per comprar Namecoin amb fins de negociació només es fa una ullada a negociar cripto de FXOpen. 

Namecoin no està dissenyat per actuar com una moneda, sinó més aviat perquè actuï com una alternativa, DNS descentralitzat. El que vol dir que vol reemplaçar el control d'ICANN té actualment més de noms de domini i negar la possibilitat de la censura.

Si vostè vol comprar namecoin (NMC) per tal de comerciar amb ell, haurà de trobar un intercanvi que el subministra. La meva elecció serà BTC-Esince és l'intercanvi més respectable en l'actualitat. En el moment d'escriure aquest post, Namecoin té una capitalització de mercat de $ 28 milions i se situa com la novena més gran altcoin.

Si ja té bitcoins o USD dipositats en BTC-I es pot anar als NMC / BTCor NMC / USDexchanges i simplement canviar-los per Namecoin. Si no té diners dipositats en BTC-E es pot utilitzar un dels següents tutorials per obtenir bitcoins amb Paypal, una transferència de targeta de crèdit, diners en efectiu o filferro:

Bitcoin comprar amb PayPal - A nivell mundial, les altes comissions (poden arribar fins al 10%), el lliurament ràpid.

Comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit- A nivell mundial, les altes comissions (poden arribar fins al 15%), el lliurament molt ràpida.

Comprar Bitcoin amb transferència bancària - només a EUA, baixes comissions, el lliurament pot trigar fins a 4 dies hàbils.

Comprar Bitcoin amb diners en efectiu - en el món, trobar algú situat físicament a prop de la seva ubicació i establir un acord per a la compra de bitcoins.

Després d'haver assegurat el seu bitcoins pot obrir un compte a BTC-E i dipositar-la seva cartera. Només has d'anar a "finances" a la part superior de la pantalla i feu clic a "dipòsit" al costat de la moneda BTC.

Ara serà capaç de trobar la seva adreça de dipositar a la part inferior de la pantalla.

Pot prendre fins a 1 hora perquè vostè vegi els bitcoins que s'han transferit al seu compte. Una vegada que els bitcoins han arribat anar a la borsa corresponent i fer que el seu comerç.

Mantingui les seves Namecoins en un lloc segur!

Recordeu que després de comprar els seus Namecoins és aconsellable per moure'ls a una cartera segura i no deixar tirats en l'intercanvi. Podeu descarregar una cartera Namecoin per a Mac o per a Windows des del Namecoin oficial siteand instal al seu ordinador.

Intercanvis addicionals

Si no voleu utilitzar BTC-E es troba també Namecoin a Bitcoin intercanvis a BTER. Aquests són tots els intercanvis prou ben establerta (en l'actualitat) i es pot sentir el comerç segur en ells.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Coin Breu informe diari: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, lAMA de Gavin, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

SpaceBIT per proporcionar una nova forma de finançar lexploració espacial

Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Dogecon SF: una festa sorprenentment greu

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part I - Protocols existents i Zerocoin

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds