Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Nota: Si vostè està buscant per comprar Etereum amb fins comercials únicament és possible que vulgueu fes un cop d'ull a inversió Plus500 Etereum CFD. Tingueu en compte que quan el comerç de CFD seu capital de està en risc.

Què és NEO?

NEO, formalment conegut com Antshares, va ser fundada el 2014 com una manera de reunir el sistema i contractes d'una identitat digital intel·ligents l'intercanvi d'actius digitals. Amb aquesta nova visió, Antshares es va convertir en la primera tecnologia blockchain de codi obert de la Xina. Durant el seu ascens exponencial de valor en 2017, NEO ofereix als inversors un retorn de la inversió de més de 21.000% i actualment té una capitalització de mercat de més de $ 1,45 mil milions.

La visió a llarg termini de NEO se centra en reinventar completament el comerç mitjançant la fusió de l'economia tradicional amb l'economia digital en alguna cosa encunyat la "economia intel·ligent". NEO té com a objectiu utilitzar la blockchain per administrar els actius intel·ligents d'una manera legal, segura i eficient que cap altra companyia ha estat capaç de fer fins ara.

Les principals raons per NEO d'entrar al prestigiós Top 10 cryptocurrencies basats en el mercat capwere la seva activa comunitat i el seu gran equip sofisticat, el desenvolupament.

L'economia intel·ligent NEO

L'objectiu darrere de la nova economia intel·ligent és fusionar els actius digitals, una identitat digital i contractes intel·ligents en una sola. A través de l'economia intel·ligent, NEO se centra a Internet de valor, és a dir, el que permet el flux d'actius amb una fricció limitada. Aquesta frontera econòmica és sense esperances i oberta a tothom, el que significa que no es regeix per una autoritat central. Com a tal, les normes, les polítiques i l'organització de la societat serà transparent i just per a tothom.

NEO pot facilitar milions de transaccions cada dia a través del seu llibre de comptabilitat descentralitzada distribuïda, obligant als bancs i companyies a replantejar-se la forma de fer negocis.

NEO Tokens

La plataforma NEO té dues fitxes diferents: NEO i NEOgás (GAS). La xarxa NEO cobra GAS com un servei de pagament per l'ús de la blockchain (igual que Etereum). GAS fons d'operacions al blockchain, com ara el canvi dels actius i el registre dels contractes intel·ligents, creant així un incentiu econòmic per als comptadors. Si bé això pot semblar confús al principi, tot treballa en conjunt d'una manera sofisticada que és beneficiós per a tots els involucrats en el projecte. Per obtenir més informació sobre com funciona tot això, llegiu el llibre blanc NEO.

NEO comprar, Pas 1: Obtenir un Moneder NEO

El lloc més lògic per obtenir una cartera NEO és directament des del lloc web, ja que compta amb escriptori, web i versions mòbils. No obstant això, anem a discutir algunes altres opcions també. Tingueu en compte que hi ha algunes carteres estafa NEO que ha d'evitar absolutament.

La Cartera Oficial NEO (d'escriptori)

El Projecte NEO ofereix una interfície gràfica d'usuari d'escriptori walletthat només està disponible per a Windows. Això vol dir que qualsevol persona que utilitzi Mac o Linux haurà de buscar en una altra part.

Moneder NEON (escriptori)

Una opció freqüent és la cartera de neó, una cartera d'escriptori disponible per a Windows, Mac i Linux. Aquesta cartera té totes les característiques necessàries, ja que pot contenir NEO-actius específicament NEO i GAS-temps que permet als usuaris enviar i rebre ells. Aquesta cartera també permet als usuaris demanen GAS si estan sostenint NEO.

NEON és desenvolupat per la ciutat de Sion i no directament pels desenvolupadors de NEO. No obstant això, moltes persones prefereixen aquesta cartera per la seva facilitat d'ús, funcionalitat i flexibilitat en tots els sistemes operatius d'escriptori. A més, les claus privades d'un usuari no s'emmagatzemen en els servidors de neó, oferint el més alt nivell de seguretat.

En la seva major part, la cartera de neó és considerada com la millor opció per molts de posseir i utilitzar NEO. No obstant això, la ciutat de Sion s'ha ocupat de les denúncies relacionades amb errors en les seves carteres. Un dels usuaris afirma que el seu NEO es redirigeix ​​a una adreça desconeguda durant una transferència de Bittrex. En aquest punt, és difícil tirar-li la culpa a NEON, ja que no sembla haver cap prova sòlida.

NEO Rastrejador Moneder (web)

Els usuaris que busquen una cartera web sovint trien la cartera NEO Tracker, que és desenvolupat per NEO Tracker. Aquesta cartera web és de codi obert, que ofereix tant la facilitat i funcionalitat. Amb aquesta cartera web de tercers, els usuaris poden enviar, rebre i emmagatzemar tant NEO i GAS sense emmagatzemar totes les dades dels servidors NEO Tracker (similars a Blockchain.info). També permet als usuaris demanen GAS si estan sostenint NEO.

Moneder NEO (web)

La comunitat NEO ha desenvolupat una cartera web lleuger, anomenat simplement el Moneder NEO, el que fa que sigui fàcil per als usuaris que estan sostenint NEO per emmagatzemar, enviar i rebre actius NEO si bé afirma GAS.

NEOWallet (web)

L'altra opció NEOWalletis creat pels desenvolupadors Onchain per a qualsevol persona que està buscant una cartera web de codi obert que no emmagatzema claus privades. Igual que les altres carteres, NEOWallet permet als usuaris guanyar GAS quan la celebració de NEO.

El Moneder NEO Oficial (mòbil)

El NEO mòbil walletis l'única cartera mòbil que apareix a la pàgina web de l'empresa, sinó que està desenvolupat per un tercer, PeterLinX. Aquesta cartera mòbil només està disponible per a Android.

Moneder Paper NEO

Ansyoffers una cartera de paper que es pot utilitzar per emmagatzemar o enviar NEO i gas. L'ús d'un paper walletis una bona opció per a qualsevol persona que vulgui emmagatzemar el seu valor fora de línia i quedar-se amb ell durant un període prolongat de temps. No obstant això, els usuaris no podran reclamar fitxes GAS que sigui titular d'aquesta cartera NEO en paper.

ADVERTÈNCIA: estafa NEO Moneders

D'acord amb la ciutat de Sion, un desenvolupador que ofereix una sèrie de carteres NEO, myneowallet (.IO) és una estafa, ja que estalvia claus privades just a la base de dades.

Una altra cartera que molts creuen que és una estafa és la neopaperwallet (.org). L'acusació es va produir al setembre després de molts que el va utilitzar suposadament van perdre la seva NEO. Si bé en aquest moment és impossible dir si és o no és definitivament una estafa, els usuaris han d'evitar que només per estar segur.

Idealment, només utilitzi carteres NEO que han creat pels desenvolupadors NEO o estan vinculats a la NEO.orgwebsite. L'ús de qualsevol altra cartera simplement no val la pena el risc.

NEO comprar, Pas 2: Trobar un Exchange

Com sempre, us recomanem que retiri els seus fons de l'intercanvi una vegada que hagi comprat les seves monedes. Sempre ha considerat la millor pràctica per tenir la plena propietat de les seves monedes en una cartera que li deixa el control de les seves claus privades. Una vegada que les monedes són de forma segura en la seva cartera, se li han completat amb èxit el procés de compra de NEO.

NEO va ser una de les millors inversions en l'any 2017, ja que va passar de $ 0,14 fins a $ 22 per peça durant aquest temps. Per a la majoria de la gent, la compra d'NEO en una bossa de bona reputació i mantenint-lo en una de les carteres d'assegurances que els permet reclamar gas és una gran manera de prendre avantatge de l'apreciació dels preus a llarg termini. Des NEO té el potencial de revolucionar les transaccions econòmiques a través del concepte d'economia intel·ligent, el que realment podria donar forma al futur i redefinir la forma en què el món interactua a nivell financer.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

La implosió del riure

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin i la Revolució dOpen Bazaar

Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Entrevista amb Josh Garza, fundador i director general de GAW Miners

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

Rebranding, entrevistes i una llista completa de pàgines de monedes

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin