Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit | Catalan.Lamareschale.org

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Compreu Peercoin amb PayPal o targeta de crèdit

Nota: Si vostè està buscant per comprar peercoin amb Paypal o una targeta de crèdit amb fins de negociació només es fa una ullada a negociar cripto de FXOpen. 

Peercoin (PPC / PPCoin / Peer-to-Peer-Coin) és una moneda digital que és alternatiu a Bitcoin. Es distingeix d'altres altcoins mitjançant l'ús d'una prova de participació / prova de treball (no sé el que això significa? Bé....me cap).

En el moment d'escriure aquest post capitalització de mercat de 126.411 peercoin és BTC i és la tercera més gran altcoin. És també una moneda inflational el que significa que com més persones l'utilitzen, més Peercoins estan disponibles. Una última cosa a tenir en compte són que les taxes de transacció en peercoin són més alts i costen 0,01 PPC per a cada transacció. Això fa això per de diners molt menys líquids que Bitcoin o litecoin per exemple.

Peercoin també es considera ser el medi ambient ja que el consum d'energia per a la mineria serà substancialment inferior al que requereix Bitcoin o litecoin.

Avui dia el canvi principal que s'ocupa de Peercoins és BTC-I. Com que no hi ha manera de dipositar diners per BTC-E amb Paypal o una targeta de crèdit que haurà de comprar primer alguns bitcoins amb PayPal o una targeta de crèdit a través d'VirWoxand convertir-les en bitcoins Peercoins.

Pas 1 - comprar bitcoins amb PayPal o una targeta de crèdit a través d'VirWoX

Anar a VirWoxand crear un compte. Si vostè es troba amb problemes en el procés de creació del compte es pot trobar una explicació completa aquí. Un cop creat el compte es pot finançar el compte a través de Paypal o una targeta de crèdit. Tingueu en compte que d'acord als dies del nostre compte ha estat activa tindrà una quantitat de dipòsit màxim disponible.

Una vegada que els diners dipositats a continuació, pot comprar SLL amb aquests diners i canviar-lo per BTC. Per als nous usuaris que pot prendre fins a 48 hores per obtenir el seu compte de forma manual i va confirmar a veure el BTC en el seu compte, així que no us preocupeu si vostè no veu els bitcoins immediat.

Pas 2 - Moveu les seves bitcoins en BTC-E

Una vegada que vegi els bitcoins en el seu compte que és hora de moure a BTC-I. En primer lloc haurà de registrar / iniciar sessió en BTC-E i crear una adreça Bitcoin. Això es fa fent clic a "Fons" i fent clic a "fort" al costat de Bitcoin.

Ara torna a VirWoX i fer clic a "Retirar". A continuació, serà capaç d'enviar aquests bitcoins a l'adreça de BTC-I que acaba de generar.

Pas 3 - Compra aquí les teves Peercoins

Una vegada que els seus bitcoins es mostren en BTC-I és el moment d'anar a la BTC / PPCexchange i comprar alguns Peercoins. Després de la transacció s'ha completat vostè serà capaç de veure les seves Peercoins a la secció "fons" en BTC-I.

Estàs acabat!

Per concloure vull dir un parell de coses. En primer lloc aquest procés pot trigar de 1 hora a 2 dies, depenent de la rapidesa amb que els nois de VirWoX aproven la seva compte i transferir els seus bitcoins. En segon lloc, aquest procés té una gran quantitat de quota de transacció, ja que va a través de 2 intercanvis de diferents així que tingues en compte. Si desitja que les taxes més baixes sempre es pot utilitzar el mètode de transferència bancària normal, però això porta més temps.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Introducció al comerç de Bitcoin

Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Quatre dades sobre les carteres de Bitcoin que has de saber

Post Altcoin

Què són els Altcoins?

Post Altcoin

Com obtenir Bitcoins: una guia per guanyar Bitcoins de forma ràpida i gratuïta el 2018

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber

Post Altcoin

Criptocidències anònimes: la seva història en breu

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què