Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Cardanois un codi obert, moneda digital descentralitzat que ha fet el seu camí en els deu primers cryptocurrencies capitalització de mercat aparentment del no-res. És un projecte relativament jove que es va iniciar el 2015 i només es va fer disponible per al comerç a l'octubre de 2017.

Com a tal, és encara molt en les seves primeres etapes de treball amb cap producte fins al moment. Així que el que està fet Cardano una inversió tan popular amb una capitalització de mercat superior a $ 30 de mil milions?

La moneda Cardano es diu ADA

Cardano és un projecte únic en què es tracta d'un esforç diferent per canviar la forma en què cryptocurrencies estan dissenyats i desenvolupats. De fet, no hi havia paper blanc o de full de ruta en les primeres etapes del projecte. En canvi, hi va haver un conjunt de principis i pràctiques. En tot cas, Cardano segueix un enfocament científic, i això es reflecteix en el propi equip, que es compon d'enginyers i investigadors acadèmics.

Junts, els membres de l'equip de Cardano estan desenvolupant una plataforma de Smart-contracte amb funcions avançades. L'objectiu és crear en última instància un moneda digital que pren les millors característiques dels diferents projectes.

La plataforma de Cardano s'està construint actualment en capes, que permetin facilitar el manteniment i les actualitzacions. Una de les capes s'encarregarà de contractes intel·ligents, mentre que Cardano també executar aplicacions descentralitzades (Dapps). El primer cas oficial d'ús de Cardanowas va anunciar al desembre de 2017 amb el potencial de diplomes dels estudiants grecs per a ser emmagatzemats i verifica en la blockchain Cardano.

La compra de Cardano en 3 passos

Pas 1: L'elecció d'una cartera Cardano

Cardano és un projecte jove que encara està en gran mesura sota desenvolupament. Per aquesta raó, hi ha molt poques opcions disponibles per a l'emmagatzematge de la cartera de la moneda Cardano, anomenat ADA.

Carteres d'escriptori Cardano

L'única cartera d'escriptori Cardano disponible és Dédalo. Això es pot descarregar a través del web oficial. És una cartera moneda digital de codi obert per a l'ADA. La idea darrere de la cartera és que creixerà amb la comunitat, convertint-se en una cartera universal, la plataforma d'aplicacions blockchain i botiga d'aplicacions. Dédalo cartera està disponible per a Windows i Mac. Una cartera d'escriptori tendeix a ser més segur que una cartera web, però segueix sent vulnerable al malware.

Carteres de maquinari Cardano

Un maquinari walletis un gran lloc per emmagatzemar moneda digital ja que és fora de línia i fora de perill de virus i malware. Si bé no és possible emmagatzemar ADA en qualsevol cartera de maquinari fins al moment, es creu que el llibre major Nano Sis l'addició de suport en un futur pròxim.

 carteres web Cardano

Actualment no hi ha un web o cartera en línia disponible per Cardano ADA. Com a tal, no intenti descarregar qualsevol cartera web que pretén donar-li suport-que és gairebé segur que una estafa. Mentre que una cartera web pot oferir una gran comoditat per a l'usuari (es pot comprovar en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb una connexió a Internet), aquest és un dels tipus de Wallet menys disponibles.

Carteres mòbils Cardano

Cardano enginyers estan actualment en el procés de disseny i construcció d'una cartera mòbil per Android i iOS. Això proporcionarà als usuaris la conveniència de revisar els seus saldos i fer transferències mentre estan en moviment. Si bé es poden trobar algunes carteres mòbils a Google Play i l'App Store, cap d'ells és prou bona reputació.

Pas 2: Comprar Cardano en un intercanvi

Des Cardano només es va fer disponible per a l'intercanvi a l'octubre de 2017, no hi ha molts llocs que vostè pot comprar encara. Afortunadament, vostè té l'opció dels següents intercanvis moneda digital establerts:

Comprar a Cardano Binance

És increïble pensar que Binanceonly va posar en marxa el 2017. En un curt espai de temps, aquest intercanvi moneda digital amb seu a Xangai s'ha convertit en un dels més populars en tot. En Binance es poden trobar desenes de cryptocurrencies, incloent els d'ADA, que té dos parells de BTC i l'ETH. Per desgràcia, no hi ha opcions de pagament Fiat, però el canvi és almenys relativament fàcil d'utilitzar amb taxes relativament baixes.

Comprar a Cardano Bittrex

Llançat en 2014, Bittrexis un intercanvi moneda digital Estats Units amb un gran nombre de cryptocurrencies enumerats. En Bittrex es poden comprar per ADA canviar-lo per BTC o USDT. Igual que amb Binance, no hi ha opció de dipòsit Fiat, si més no que ja tingui o BTC USDT, haurà de comprar una d'aquestes monedes en un altre lloc utilitzant un mètode diferent de pagament (transferència bancària, targeta de crèdit, etc.) abans de transferir-la a Bittrex.

Comprar a Cardano Coinnest

Mentre Coinnestdoes tenen Cardano a la llista, és poc probable que utilitzi aquest intercanvi moneda digital particular a menys que vostè està ubicat a Corea del Sud, ja que només ofereix un parell de KRW. A banda del fet que té el volum d'operacions molt baixos en comparació amb Binance i Bittrex, se sap poc sobre Coinnest. Procedir amb cautela.

Cardano comprar amb diners en efectiu

 No existeix actualment una forma en què es pot comprar amb diners en efectiu Cardano ADA. El que pot fer és comprar Bitcoin amb diners en efectiu i després canviar-lo per Cardano en una de les bosses moneda digital esmentats anteriorment (o mitjançant Changelly).

Cardano comprar amb una targeta de crèdit

Si bé encara no es pot comprar a Cardano directament amb una targeta de crèdit o dèbit, hi ha maneres en què es poden comprar a través d'moneda digital aquesta forma de pagament abans de canviar-per ADA. Una de les maneres més fàcils de fer això és amb Coinbase. El registre és ràpid i fàcil, i es pot tenir Bitcoin o Etereum en qüestió de minuts. A continuació, pot transferir això a un intercanvi que enumera Cardano per tal de comerciar amb ell.

Com comprar Cardano amb PayPal

Igual que amb diners en efectiu i targeta de crèdit, encara no és possible comprar Cardano amb PayPal. S'espera que hi haurà més opcions en el futur com cryptocurrencies continuen creixent en popularitat. El que pot fer és anar a LocalBitcoinsor VirWOXwhich tant permeten comprar Bitcoin a través del PayPal. Tot el que necessita fer a continuació és transferir el seu Bitcoin a un intercanvi moneda digital Cardano.

Pas 3: Retirar ADA per al seu propi butxaca

En general, aconsellem a la gent a retirar les monedes dels intercanvis pel que fa a comprar el que estaran en control total d'ells. No obstant això, no hi ha molts Cardano carteres disponible en aquest moment, i la cartera Dédalo només està disponible per a l'escriptori. Si es pot instal·lar Dédalo, llavors és probablement millor per moure les seves monedes a aquesta cartera. Si no pot, llavors vas a haver de deixar-los a la borsa. Assegureu-vos subjectar seu compte correctament.

Resum

Cardano és un moneda digital que continua creixent en popularitat. Mentre que encara està en una etapa molt primerenca, el projecte sembla prometedor i hauria de ser més fàcil per comprar, vendre i emmagatzemar com moneda digital gaudeix d'una adopció més generalitzada.

Ha fet servir alguna de les carteres o bosses anteriors? Què opines de Cardano com un projecte? Faci'ns saber en els comentaris!

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Kickstarter for Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitFury Capital Inverteix en BitGo, KnCMiner tanca la ronda dinversions de $ 14M Series A i molt més

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Com comprar Dogecoin amb PayPal o targeta de crèdit a linstant