Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Com comprar EOS en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Vist per molts com un competidor potencial de Etereum, EOSis una plataforma basada en blockchain que suportarà aplicacions descentralitzades (Dapps). Dapps s'executen en un sistema descentralitzat, la xarxa peer-to-peer, en lloc d'en servidors centralitzats. No requereixen d'un tercer o intermediari. En el seu lloc, es connecten directament als proveïdors i usuaris.

Donen Larimercreated EOS (acrònim d'Ethernet sobre SONET). Ell és també el cofundador de BitShares i Steemit.

Pel seu disseny, la EOS té la intenció de ser més escalable i flexible que Etereum, el que fa que sigui més fàcil per als desenvolupadors crear aplicacions descentralitzades. EOS ha fet les següents reivindicacions:

  • Que no tindrà despeses de transacció
  • Que té el potencial de milions de transaccions per segon

No obstant això, el projecte està encara en les seves primeres etapes, de manera que no té un producte de treball encara.

EOS és finançat a través de la venda de fitxes. És únic, en el que mil milions d'ERC-20 fitxes seran distribuïts durant un període d'un any. En altres paraules, tots tindran la mateixa oportunitat de comprar fitxes.

Pas 1: Triar un Moneder EOS

Si bé actualment no existeixen carteres oficials EOS, EOS utilitza el token ERC-20. Com a tal, podrà deixar les seves fitxes EOS en una cartera compatibles ERC-20. Hi ha uns pocs tipus diferents de carteres disponibles per a vostè:

Moneders d'escriptori per EOS Emmagatzematge

Jaxxand Exodusare entre les carteres d'escriptori més populars per EOS. Són les dues carteres multi-moneda digital que estan disponibles a Windows, Mac i Linux. De fet, Jaxx també està disponible a Android i iOS.

Tant Jaxx i Èxode tenen canviar de forma integrada, la qual cosa permet la ràpida i fàcil de comerç de cryptocurrencies,.

Moneders de maquinari per a l'emmagatzematge de EOS

Podeu utilitzar les carteres Ledger Nano sorra Trezorhardware per emmagatzemar ERC-20 fitxes. No obstant això, vostè ha de connectar la seva cartera de maquinari amb un MyEtherWallet.

Tant les carteres Edger i TREZOR són compatibles amb Windows, Mac i Linux. Són opcions populars que ofereixen més seguretat que la majoria dels altres tipus de cartera.

Moneders eina per a guardar les EOS

Possiblement, el millor moneder per emmagatzemar fitxes EOS és la MyEtherWallet. A diferència de moltes carteres en línia, és un codi obert que li permet emmagatzemar l'èter en el seu propi ordinador, en lloc de en els seus servidors. Aquesta característica fa que sigui molt més segur que la majoria de les carteres d'Internet, ja que estàs en el control de la informació de la seva cartera.

Billeteras mòbils per a l'emmagatzematge de EOS

Jaxxis també està disponible per als dispositius mòbils. En altres paraules, podrà deixar les seves EOS ERC-20 fitxes al dispositiu Android o iOS. Jaxx suporta molts cryptocurrencies diferents, i té una interfície molt intuïtiva, que el fa particularment adequat per als principiants.

Pas 2: Trobar un Exchange EOS

Des fitxes EOS estan disponibles en moltes de les principals borses de moneda digital, hauria de ser bastant fàcil per tu per comprar a allà on estigui ubicat.

Heus aquí una llista de les opcions més populars:

Comprar EOS en Binance

Llançat en 2017, Binancehas es va establir ràpidament com una de les bosses moneda digital més populars. S'ha enumerat dotzenes de altcoins, incloent fitxes EOS. Per desgràcia, només es pot dipositar en el seu compte Binance amb cryptocurrencies, que poden ser una mica limitant. No obstant això, vostè té les opcions per aconseguir parells de BTC i l'ETH.

Comprar EOS en Kraken

Com Binance, Krakenhas dos parells de BTC i ETH amb EOS. No obstant això, Kraken ofereix una mica més de flexibilitat. Per exemple, es pot dipositar en el seu compte amb el EUR, USD, JPY i CAD.

Kraken és conegut per ser relativament fàcil de registrar, i per oferir taxes relativament baixes. No obstant això, el seu rendiment ha patit recentment durant les hores punta de comerç.

Comprar EOS en HitBTC

HitBTCis un intercanvi moneda digital amb seu a Europa. Ofereix moltes cryptocurrencies diferents, incloent EOS. Pot fer un dipòsit usant EUR o €. Mentre que el canvi és fàcil d'usar, que no té la millor reputació en línia, ja que molts afirmen que no té transparència. Ha de tractar HitBTC amb precaució, ja que és un intercanvi regulat.

Comprar a través d'EOS Shapeshift

Mentre que tots els altres intercanvis moneda digital en aquesta llista requereixen el registre, ShapeShiftrequires No hi ha dades personals de cap tipus. Se li permet intercanviar molts cryptocurrencies diferents per EOS. Els honoraris són a la banda costerut, però és un petit preu a pagar per la comoditat i la privacitat que ofereix.

Comprar EOS en Bithumb

Bithumbis un dels majors intercanvis a Corea del Sud, i té el major volum de negociació de EOS. No obstant això, llevat que estigui ubicat a Corea del Sud, que probablement no és la millor opció per a vostè, ja que només accepten KRW. L'intercanvi és relativament senzill per als principiants, i té poc a oferir, de manera que les característiques avançades de comerç.

Comprar EOS en Bitfinex

Bitfinexis un dels pocs intercanvis moneda digital amb un parell EOS / USD, de manera que és una opció freqüent per a qualsevol que compri EOS. No obstant això, no és una plataforma especialment fàcil per a principiants, ja que compta amb una interfície bastant complexa.

Comprar EOS amb efectiu

A diferència de Bitcoin, actualment no hi ha un camí viable per comprar EOS amb diners en efectiu. Aquesta situació pot canviar quan s'ha posat en marxa la plataforma EOS. Sempre es pot comprar amb diners en efectiu en Bitcoin LocalBitcoins, llavors canviaria per EOS en un important intercanvi moneda digital. No obstant això, aquest procés pot ser més complicat del que és necessari.

Comprar EOS amb targeta de crèdit

Molt pocs intercanvis moneda digital li permeten comprar cripto amb una targeta de crèdit o dèbit. El millor és utilitzar Coinbaseor CEX.IO. A continuació, pot comprar un altre moneda digital (com Bitcoin o Etereum) amb la targeta de crèdit o dèbit. A continuació, pot transferir-lo a una altra central, es canviaria per EOS, o de canviar-se directament a través de EOS Changelly.

Comprar EOS amb PayPal

Igual que una targeta de crèdit, no hi ha una manera de comprar directament EOS de PayPal. No obstant això, si vostè està disposat a comprar un altre moneda digital i canviar-lo per EOS, pot fer una ullada a LocalBitcoins i VirWoX.

Una vegada més, que hi havia necessitat d'operar en el moneda digital que ha adquirit per EOS a través Changelly, ja que no es pot comprar directament EOS través de les opcions esmentades anteriorment.

Pas 3: retirar les seves fitxes EOS a la seva cartera

Recordeu, mai deixi monedes o fitxes en una bossa. Si utilitzeu una plataforma comercial per comprar EOS com els esmentats anteriorment, assegureu-vos de retirar les seves monedes de canvi que en la seva pròpia cartera personal. Per tant, vostè està protegit si l'intercanvi és atacada o es torna insolvent.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Una criptocurrency veritablement anònima

Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

El pla de miners de GAW és finalment revelat

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Com comprar Namecoin (Paypal, targeta de crèdit, efectiu) - 100% segur i senzill

Post Altcoin

Potcoin és on està! Una introducció a Potcoin