Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

És probable que hagi sentit parlar de Etereum, que és la segona moneda digital més valuós en el món, actualment en segon lloc només a Bitcoin. També probablement ha sentit parlar de Etereum clàssic, que està classificada actualment com el cinquè major altcoin acord amb la seva capitalització de mercat.

Aquesta breu guia li explicarà la diferència entre les dues monedes i com es pot comprar Etereum clàssic. Si vostè està buscant "l'altre" Etereum llegir aquest post.

Quina és la diferència entre Etereum i Etereum clàssic?

La història es remunta a la primera meitat de 2016, quan un projecte anomenat theDAO (abreviatura d'Organisme Autònom Descentralitzat) estava tractant de construir una societat descentralitzada a la part superior de la xarxa Etereum.

A través d'un theDAO ICO crowdfunded més de $ 140 milions en èter (moneda de Etereum), el major crowdfund en la història en el moment, que va ser enviat a ser bloquejat en un contracte intel·ligent.

Poc temps després de la crowdfund va acabar, un hacker es va aprofitar d'una falla crítica en el codi del contracte, el que li permet drenar els fons de theDAO altre contracte sota el seu control.

L'equip de desenvolupament Etereum, molts dels quals estaven involucrats en el projecte theDAO, es van sorprendre. Etereum era molt més petita en aquest llavors, theDAO terme sobre% 14 de tot l'èter en existència i preu ETH va ser disminuint. A causa de la forma del contracte theDAO es writtten, els desenvolupadors Etereum tenien un mes abans que el hacker pot començar a drenar els fons.

La solució proposada va ser fer retrocedir tot el blockchain Etereum fins al punt d'abans que l'atac va tenir lloc, i canviar el codi perquè els inversors theDAO serien capaços de desfer la seva inversió i obtenir la seva ETH esquena. Bàsicament van reescriure la història, cosa que no hauria de ser possible en un veritable llibre de comptabilitat descentralitzada immutable.

Algunes persones no els agradava la idea de reversió en absolut - que és quan va néixer Etereum clàssic. L'argument va ser com segueix:

La proposta única de Etereum és ser un codi imparable, un sistema en el qual el codi és la llei, i el que es programa en ella només s'executa i ningú pot aturar-lo. Es podria dir que aquest sistema no té en compte si el codi és sòlid, o es comporta com s'esperava, només s'executa.

El mateix fet que l'equip de desenvolupament Etereum van ser capaços de desfer theDAO enigma era un senyal d'advertència per a molts. Si un parell de trucades telefòniques entre alguns partits clau i alguna peça de codi pot canviar el Etereum blockchain, la forma imparable és en realitat?

La forma defensors Etereum clàssics veuen, són els Etereum originals. Estan utilitzant el codi original sense el rollback, i amb un seguiment significatiu. Després de tot, tenir centenars de milions de dòlars en capitalització de mercat significa un munt de gent està comprant en el paradigma clàssic Etereum.

En el moment de la separació, a causa d'una gran quantitat d'incertesa, tant ETH (Etereum) i ETC (Etereum Classic) tenia algunes oscil·lacions de preus molt volàtils. La divisió ha estat citat com la causa d'una tendència a la baixa en el preu que va durar prop d'un any de durada. Hem vist ja que el canvi de tendència i les dues monedes experimentat un fort creixement dels preus.

Com comprar Etereum Classic a 3 passos senzills

Pas 1 - Obtenir una cartera ETC

Com una solució mòbil pot utilitzar la carpeta de múltiples divises Coinomi, el que permet múltiples tipus d'actius, ETC és un d'ells. Coinomi funciona en Android i en iOS aviat també.

ClassicEtherWallet CX és una extensió de Chrome que li permet sostenir ETC amb facilitat, sense haver de recórrer a una cartera web ja que l'extensió s'utilitza com una cartera Lite local.

La solució més segura per a l'emmagatzematge d'ETC és una cartera de maquinari. Suport natiu Ledger Nano Shas d'ETC i pot ser fàcilment utilitzat per mantenir la seva ETC en emmagatzematge en fred. Vostè pot llegir la nostra Ledger Nano S reviewhere.

També hi ha una cartera boira de ple dret, que és el programari natiu que s'executa Etereum, ajustat per treballar amb Etereum clàssic. Es pot aconseguir en github i convertir-se en una part de la xarxa.

Pas 2 - Comprar Etereum Classic

Plataformes com eTorodon't que donen accés real a les seves monedes i no es pot enviar monedes d'eToro a altres persones. L'únic que es pot fer amb la plataforma és comprar i vendre Etereum clàssic de la moneda fiduciària (és a dir, dòlars, euros, etc.). És a dir, aquesta plataforma és bo si només desitja especular sobre el preu.

Hi ha 3 principals borses que recomanem per a la compra d'ETC real, aquests són Poloniex, Bitfinexand Kraken.

Kraken i Bitfinex li permeten comprar ETC amb la moneda fiduciària, així com amb Bitcoin. En Poloniex però només pot operar per bitcoins ETC (no es pot dipositar dòlars, euros o qualsevol altra moneda fiduciària allà).

El guiarem ràpidament a través del procés de compra a Poloniex.

  • Fes-ho per l'intercanvi.
  • Validar la seva adreça de correu electrònic fent clic a l'enllaç de validació enviat a vostè.
  • A la cantonada superior dreta a la pestanya "saldos" és, el punt en ell i prem "Dipòsits i retirades de fons".
  • Feu clic a "fort" en la línia de Bitcoin (BTC) està, això hauria de donar-li una direcció Bitcoin Bitcoin que envieu per tal de dipositar en el seu compte.
  • Tornar a la pestanya "Canvi" a la cantonada superior esquerra. Utilitzeu la barra de cerca per buscar ETC i faci clic.
  • Omplir el preu que desitja, denominada en BTC, i la quantitat que desitgi. Es pot veure la línia inferior de la quantitat de BTC és que costarà i, a continuació, feu clic a "Comprar".

Si el preu que ha introduït és superior al preu de mercat, que obtindrà la seva comanda va complir amb força rapidesa. Si està per sota de preu de mercat, que està demanat s'afegeix a la cartera de comandes. Una vegada que els venedors arribin al punt que estan disposats a vendre a aquest preu, la seva comanda serà executat i l'ETC es va comprar.

Pas 3 - Traieu la seva Etereum clàssic en la seva cartera

En acabar de comprar, no us oblideu d'obtenir les seves monedes de la borsa, ja que és vital per mantenir el control dels seus diners i reduir al mínim la confiança que va posar en tercers, com els intercanvis.

Anar a la carpeta que ha triat i obtenir una adreça de recepció. Assegureu-vos de seguir les millors pràctiques, com ara còpies de seguretat de la seva cartera (veure la nostra completa cartera tutorial aquí).

Una vegada que la direcció d'ETC tornar a Poloniex. A la pestanya "ingrés i retirada de" buscar la línia d'ETC i prem "retirada".

Posar en la direcció que va rebre de la seva cartera, triar la quantitat, que ha de ser la quantitat total que no està activa el comerç, i prem "retirada". Recordeu que s'apliquen alguns límits diaris i mensuals d'abstinència, i per incrementar-los vostè ha de verificar la seva identitat amb l'intercanvi.

Estàs acabat!

Espero que ara tenen una millor comprensió del que Etereum Classic és i per què existeix. Si té més comentaris o preguntes no dubti en deixar la a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com reivindicar Bitcoin Gold (BTG): una guia pas a pas

Post Altcoin

Anàlisi: Bill Gates diu Bitcoin és millor que la moneda

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

Què és Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin