Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

Com comprar IOTA: una guia bàsica per a principiants

El nom prové de IOTA Internet dels objectes (IO). En la propera dècada, no s'espera que siguin més de 50 mil milions de dispositius habilitats per a Internet. Amb això en ment, IOTA ofereix una manera de transferir les microtransacciones entre aquests dispositius. L'objectiu d'IOTA és permetre que aquests dispositius puguin enviar micropagaments pels recursos tecnològics en temps real, al mercat obert, i sense despeses.

IOTA: El llibre més gran dels objectes - L'embolic

Amb el llibre major de les coses, la columna vertebral IOTA permet als participants per liquidar operacions amb zero comissions, pel que és un recurs atractiu per a gairebé ningú. IOTA ofereix l'innovador llibre d'embolics, que és alhora escalable i lleuger, per tal de transferir quantitats exactes dels recursos de la demanda i liquidar operacions sense el cobrament de tarifes. El llibre major embolic és un blockless, llibre major distribuït que funciona com un acte-regulació, descentralitzada xarxa peer-to-peer. Per obtenir més informació sobre el llibre major embolic, llegiu el llibre blanc IOTA.

Microtransacciones amb taxes zero, transferència segura de dades, i l'arrendament dels dispositius connectats

El millor d'IOTA és que permet a les microtransacciones sense fricció a tenir lloc, ja que no hi ha res que normalment farien que les petites transferències monetàries impossiblement car. Això realment és el Sant Grial de la transferència monetària, ja que obre moltes noves vies de negoci.

Amb el llibre de Tango, IOTA permet una manera segura de transferir les dades de festa en festa. Atès que les dades transferides a través de l'embolic només es comparteixen entre dispositius autenticats, és segur i impossible d'explotar.

Un altre avantatge d'usar IOTA és que pot servir com un sistema de govern electrònic, sobretot pel vot electrònic. A diferència de les paperetes típics, que teòricament pot ser manipulat, l'ús del vot electrònic a través del llibre d'embolics a la xarxa IOTA és una forma precisa per gravar i resultats de les votacions.

Una altra gran preocupació per a les persones de tot el món és com enviar missatges de forma segura als altres. Missatgeria emmascarada en un mòdul del nucli IOTA ofereix una manera d'intercanviar dades de forma totalment autenticat i encriptat.

Un altre servei revolucionari que ofereix IOTA és una manera rendible arrendar gairebé qualsevol cosa amb un xip en el mateix. Per exemple, aparells, eines, avions no tripulats, emmagatzematge d'equip, potència de càlcul i ample de banda Wi-Fi poden ser cedides a altres, permetent que els individus guanyen valor amb els dispositius interconnectats que no estan actualment utilitzant en lloc de deixar-los fora d'ús.

Totes aquestes idees revolucionàries han permès a IOTA es destaquen del paquet de cryptocurrencies, ja que ofereix una solució completa per als micropagaments sense fricció i sense quotes entre els dispositius interconnectats.

Com obtenir una cartera IOTA

Des IOTA és un projecte relativament nou, no hi ha carteres reals fàcils d'usar per triar, de manera que moltes persones estan emmagatzemant IOTA a les borses. Encara que molts principiants que no tenen una sòlida comprensió dels detalls tècnics estan optant per això, això no vol dir que l'emmagatzematge de IOTA en una bossa és una bona idea. Les persones que poden establir una cartera d'escriptori hauria de fer servir aquesta o imprimir una cartera de paper per tal d'assegurar les seves monedes.

Moneder IOTA escriptori

L'opció més comuna per a l'emmagatzematge de IOTA és la descàrrega i instal·lació de la interfície gràfica d'usuari IOTA clientdirectly de IOTA. Aquesta cartera està disponible per a Windows, Mac i Linux. Quan s'està configurant aquesta cartera, triar l'opció "node de la llum" i un amfitrió. Després generar una llavor de 81 caràcters que conté només lletres majúscules i el número 9. Mantenir aquesta llavor en un lloc segur.

Aquí hi ha les instruccions i commentsfrom alguns usuaris de Reddit que estan discutint el difícil aquesta cartera és de configurar. En realitat, la creació de la Lightwallet no ha de ser massa dur, però alguns principiants podria no ser capaç de completar la tasca. Heus aquí un vídeo que ha d'ajudar a configurar la cartera d'escriptori en Windows.

Moneder IOTA mòbil

Hi ha carteres mòbils IOTA per Android i iOS, però els dos estan en fase beta. Els versioncomes Android amb una renúncia a l'utilitzen al seu propi risc, així que tingues en compte.

Segons els usuaris, el mòbil iOS IOTA walletappears per ser funcional, però és probable que no s'ha d'utilitzar per contenir un gran nombre de IOTA, ja que oficialment no s'ha publicat encara.

Moneder Paper IOTA

El document IOTA walletrequires 81 caràcters amb lletres majúscules i el número 9 de la mateixa manera que la cartera d'escriptori. Després de generar la cartera de paper, pot imprimir i enviar IOTA a ella. Aquesta cartera de paper s'ha d'emmagatzemar en un lloc segur per al seu ús futur.

Hi ha un altre paper IOTA walletthat és encara més fàcil d'usar, ja que genera una llavor IOTA i el codifica en paraules mnemotècniques. Només cal moure el ratolí al voltant d'una llavor aleatòria i imprimir la cartera sense haver de fer molt més.

On podeu comprar IOTA?

IOTA es pot comprar en un nombre de diferents intercanvis. En l'actualitat, l'intercanvi que ofereix la major liquiditat és Bitfinex, on es pot comprar amb BTC, USD, i ETH. No obstant això, Bitfinex ja no està verificant els usuaris dels EUA, de manera que aquestes persones hauran de buscar una altra opció. Qualsevol persona que es troba als Estats Units i té IOTA en Bitfinex ha treure'ls de la borsa tan aviat com sigui possible. IOTA també es pot comprar a Binance, la Borsa de IOTA, i Bit520.

Qualsevol persona que vulgui moure el seu IOTA fora de borsa pot voler utilitzar una cartera de paper, ja que això sembla ser la solució més fàcil per a l'emmagatzematge a llarg termini. Els forquilles que són afins a la tecnologia poden voler establir una cartera d'escriptori. En la seva major part, evitar l'ús del web i mòbils carteres, ja que estan encara en fase beta.

IOTA té un futur prometedor per davant

Amb la seva gran visió, IOTA busca revolucionar l'Internet de les coses portant microtransacciones juntament amb zero comissions en tots els dispositius connectats. Donada la seva mètode de fricció d'intercanvi de valor, és clar que IOTA té un futur brillant per davant d'ell. Qualsevol persona que vulgui prendre avantatge dels primers a adoptar l'estat encara pot, ja que aquest projecte està encara en la seva infància.

L'únic desavantatge real de compra i emmagatzematge IOTA és que la cartera d'escriptori és relativament difícil d'instal·lar per a qualsevol persona que no té experiència. A més, els moneders mòbils web estan en fase beta, per la qual cosa el paper de la cartera IOTA la millor i més fàcil solució per als titulars de llarg termini.

Notícies relacionades


Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Explicant el baix preu de Reddcoin i una crida a la transparència

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Mineria de núvols: rendible o evolució duna estafa?

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

Darkcoin sha afegit als mercats de drogues de Darknet

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Segwit2x, UASF i la forquilla possible - Aquí és el que necessites saber