Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Com comprar Monero en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Hem cobert Moneo (XMR) prèviament a la nostra Guia per a principiants a Montero. Ha passat un any, i ara és el moment de revisar el tema interessant d'aquest moneda digital centrat privacitat. La nostra afirmació que Moneo és la moneda principal d'transactionsappears anònimes d'haver estat confirmada tant per la seva creixent adopció per part dels mercats darknet (DNMs) i el llançament de Libertas, la primera Monero només DNM.

Consell: per a aquells que busquen l'últim en pagaments privats, fes un cop d'ull a aquesta guia per a l'ús de Moneo amb cues. 

Moneo segueix millorant, com podem veure en el creixement de la seva economia i els següents desenvolupaments tècnics:

Moneo ha anat Finalment gràfica

La cartera oficial Moneo ja no es limita a la interfície de línia d'ordres. Que ara té una atractiva interfície gràfica d'usuari (GUI). Això fa Monero molt més accessible a nous usuaris.

Amb el recent llançament de la versió 0.11, la cartera Monero interfície gràfica d'usuari es sincronitza ara molt més ràpid (Jo estimaria al voltant de 400%), amb la seva blockchain. Això fa que l'execució d'un node complet Moneo, que és sens dubte la millor opció per a la privacitat molt més convenient, especialment per a aquells amb connexions lentes a internet.

La nova cartera de fantasia Moneo.

Mineria web basat en XMR està sacsejant models de negoci online

El nou miner CoinhiveJavaScript i els seus diversos imitadors han obert una manera única d'obtenir beneficis econòmics dels continguts en línia, a més de la publicitat tradicional. En tenir visitants XMR mina a través dels seus navegadors, els llocs són capaços de treure profit de contingut que enganxi. Coinhive també permet mineria web en les redireccions d'enllaç d'escurçar i prevenir spam "captchas". Per a més detalls, visita la nostra guia de mineria web.

Moneders Ledger maquinari està afegint Monero

Carteres de maquinari Nano S, que recomanem altament popular de blau i de Ledger, aviat donar suport Moneo. El procés d'implementació de Moneo ha començat, i és d'esperar que sigui completa aviat. Això millorarà en gran mesura la conveniència d'emmagatzemar de forma segura Moneo.

Greg Maxwell no avorreix Monero

Tal com es recull en l'article anterior, diversos desenvolupadors Bitcoin i experts han dit coses positives sobre Moneo. Commentsfrom recent llegendari desenvolupador Bitcoin Core Greg Maxwell ara pot ser afegit a la llista:

Si Maxwell, no conegut pel seu entusiasme altcoin-Moneo considera "interessant" i "valuós", els seus desenvolupadors han d'estar fent alguna cosa bé. No obstant això, les seves crítiques a la escalabilitat i destapat supplyare de Moneo dignes de menció per al llarg termini.

Com comprar Monero

Pas 1: Trobar un intercanvi

Monerois un mercat local que reuneix compradors i el venedor on es pot trobar una àmplia varietat d'opcions de pagament i per tal de comprar Moneo.

Krakenallows dipòsits Fiat, que a continuació li permeten comprar directament Moneo. Tanmateix, això requereix que passar pel procés de verificació de canvi.

Una altra manera de comprar Moneo és comprar primer Bitcoin amb Fiat (és a dir, USD, EUR, GBP) a continuació, canviar la seva Bitcoin de Moneo.

Els clients europeus poden utilitzar BitPanda o Cex.ioto comprar bitcoins amb una targeta de crèdit (o una varietat d'altres opcions) i després utilitzeu Changellyto aconseguir el seu Moneo.

Si encara no disposa d'una cartera Moneo, es recomana l'escriptori oficial walletfrom els desenvolupadors Monero. Si un menor nivell de privacitat no li concerneix, el web El meu Monero walletis còmode d'usar i no requereix descarregar el Moneo.

De qualsevol manera, recordi que ha de fer una còpia de seguretat segura de la llavor de la seva cartera per a fins de recuperació. També tingui en compte la identificació de pagament associada a la seva adreça de recepció Moneo.

Pas 3: Comprar Moneo!

Un cop hagueu comprat el seu Monero del canvi seleccionat, assegureu-vos de moure en el seu propi butxaca. Mai deixi les seves monedes en una bossa, ja que els posa fora del seu control.

Felicitacions! Vostè és ara el orgullós propietari d'algunes Moneo!

La majoria de cryptocurrencies només són bons per a l'especulació. Moneo és un dels pocs em sento còmode a recomanar als meus amics que val la pena mantenir en el llarg termini. Moneo ha demostrat ser útil i (tot i alguns dels seus usos) legítim. Espero Monero encara serà de prop de cinc anys és probable un preu més alt del que és avui dia.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

8 maneres de no perdre mai una actualització crucial de Bitcoin

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Les gemmes porten el cript a tothom

Post Altcoin

El Camí Potcoin

Post Altcoin

Les regles dor: una guia bàsica per comprar i utilitzar Bitcoins

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Un mètode senzill per millorar la seguretat de Bitcoins

Post Altcoin

Què és Darkcoin, la moneda anònima?

Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Una guia pas a pas per disparar el vostre propi node de Bitcoin