Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

Com comprar NEM (XEM) - Guia per a principiants

NEM (XEM) és un organisme descentralitzat, peer-to-peer moneda digital i la plataforma blockchain que es va llançar al març de 2015. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-en un 10 moneda digital superior amb una capitalització de mercat de més de $ 1800000000 (en el moment d'aquesta escrit).

Ha 9 miliard de monedes en circulació XEM, tots els quals van ser creats abans del llançament. NEM està escrit en Java, i va ser construït a partir de zero, per tal d'abordar els problemes que s'enfronten avui per molts cryptocurrencies (com ara la facilitat d'ús, velocitat i escalabilitat).

Aquí hi ha 3 Característiques principals de NEM:

Prova d'Importància

NEM va introduir una nova característica a blockchain tecnologia anomenada Prova d'Importància (PDI). És una cosa semblant a la prova de participació, però inclou més variables. Amb PDI de NEM, més monedes té un usuari i els més transaccions que fan-la més gran importància que se'ls dóna. Aquest impacte fomenta activament l'ús de les monedes XEM, en comptes de que les té.

Collita

En lloc de la mineria, NEM té una característica anomenada la collita. No requereix cap maquinari especial, però per començar la collita, sí que cal tenir almenys 10.000 monedes XEM adquirits. Qualsevol que utilitzi Supernodes (veure més a baix) i el processament de transaccions se'ls paga mitjançant el processament dels pagaments per la xarxa.

L'avantatge de la collita és que utilitza molt menys electricitat que la mineria, el que significa que les taxes de transacció més baixos. Com a tal, NEM és un moneda digital molt més eficient en energia que Bitcoin (BTC).

Programa supernode

El Supernode programrewards persones que s'estan executant nodes actius. Els nodes d'alt rendiment ajuden a protegir la xarxa. Aquests ample de banda de reunió, l'altura de la cadena, ping i requisits de resposta es donen a l'atzar premis. No obstant això, per tal de participar al programa Supernode, ha de tenir almenys 30 milions d'XEM.

Pas 1: Triar un moneder NEM

Si vostè ha decidit que NEM és la inversió adequada per a vostè, és gairebé segur que desitja una cartera NEM per mantenir les seves monedes XEM segur. L'alternativa és mantenir les seves monedes a les borses. A menys que vostè està planejant en un dia de comerç, que no aconsellen l'emmagatzematge de les seves monedes a les borses per raons de seguretat.

Per desgràcia, quan es tracta de carteres NEM, que no té una gran quantitat d'opcions. L'única opció real és la cartera NEM Nano, una cartera d'escriptori que és compatible amb Windows, Mac i Linux.

També hi ha un NEM mòbil Walletthat es pot descarregar a través de l'aplicació per Android o iPhone App. Però la cartera d'escriptori generalment es considera la millor opció. Per tant, la cartera mòbil NEM ha rebut crítiques mixtes que citen als accidents i errors.

Els 7 passos senzills per a la descàrrega de la cartera NEM Nano
 

Aquí, vaig a prendre pas a pas a través de la descàrrega i instal·lació de la seva cartera NEM Nano:

  1. Anar a la NEM Downloadspage, i seleccioneu la versió corresponent de la cartera: Windows, Mac, o Linux.
  2. Descarregar la cartera, i s'obre. A continuació, veurà la interfície. Feu clic a 'Registrar'.
  3. Vas a descobrir que té una varietat de tipus de cartera: Moneder simple, Moneder cervell, i Moneder clau privada. Recomano triar Moneder simple.
  4. Introduïu un nom per a la seva butxaca. A la 'Tria una xarxa' secció, mantingui l'opció per defecte de 'MainNet.' A continuació, introdueixi una contrasenya segura.
  5. Feu clic a "Crea Moneder simple. La seva cartera es guardarà com a.wlt arxiu, que conté la seva clau privada.
  6. En descarregar the.wlt arxiu, us apareixerà una pàgina de 'Compte de Seguretat Notes'. Assegureu-vos de llegir a través de la informació, i comprovar per assegurar-se que el seu arxiu de cartera, la clau privada, i la contrasenya han descarregat. Vaig recomanar que s'emmagatzema la clau privada sense connexió. A continuació feu clic a 'Estic d'acord'.
  7. Ara es troba a la pàgina d'inici de sessió. Seleccioneu la carpeta que acaba d'instal·lar, i entreu la vostra contrasenya. Feu clic a 'Inicia sessió'. Ara serà portat a la interfície, i ja està llest per anar!

Pas 2: La compra d'NEM

Ara que la seva cartera NEM està tot a punt, és el moment de comprar les seves monedes XEM. Hi ha algunes opcions diferents disponibles:

En una bossa, comprar NEM amb Fiat.

Aquesta compra només es pot fer a través d'un parell de petits intercanvis, com Exrates (XEM / USD) i LiteBit.eu (XEM / EUR).

Compra BTC, i canviar-lo per XEM en la mateixa plataforma.

Pot fer aquesta compra a les bosses més grans, com Bittrex, Poloniex o HitBTC. En el cas de Bittrex, també pot intercanviar Etereum (ETH) de XEM. És probablement la millor opció disponible en aquest moment.

Compra BTC, després transferir-lo a una altra central abans de canviar-lo per XEM.

L'última opció és la compra d'BTCon un intercanvi que no té NEM (com Coinbase, Kraken, o Bessons). Després transferir-lo a una altra central, per tal de canviar per NEM.

La compra a través d'NEM Changelly

Una altra opció és comprar BTC en un intercanvi de la seva elecció, i després canviar-la per XEM en una bossa anomenada Changelly. Aquest intercanvi és únic, en el sentit que es requereix gairebé cap verificació.

Només ha de registrar amb el seu correu electrònic, i es pot intercanviar Bitcoin o qualsevol altre cripto per NEM en 30 minuts. Assegureu-vos de revisar aquesta revisió Changelly, i per comparar directament Changelly amb un altre intercanvi moneda digital anomenada Shapeshift.

Conclusió

NEM és un moneda digital molt transparent i traçable. Però igual que Bitcoin, té poc en el camí de les característiques de privacitat. Encara que no és revolucionari, NEM és una moneda molt funcional. El fet que es tracta d'un 10 moneda digital Top és evidència de la seva funcionalitat. Tot i que no hi ha molts NEM carteres disponibles, la cartera NEM Nano funciona bé. La compra d'NEM és suficient que té una sèrie d'intercanvis que ofereixen una NEM / BTC parell senzill.

Ha tingut una experiència amb NEM? M'encantaria sentir parlar d'això, de manera que només deixar un comentari més avall.

Notícies relacionades


Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

És Dogecoin Dead? O Will Doge tornarà a pujar?

Post Altcoin

16 increïbles i útils calculadores de Bitcoin

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

13 Llocs per consultar les dades del mercat de Litecoin

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Com Darkcoin Anonymous DarkSend ajuda a Bitcoin

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador