Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Ondulació és una xarxa mundial de liquidació, pel que és fàcil de transferir gairebé qualsevol moneda a qualsevol persona al món en qüestió de segons. La plataforma d'arrissat ha fet que l'arcaic sistema d'enviament de diners a través de SWIFT o Western Union obsoleta. En aquest punt, l'ondulació està totalment centrat en el treball amb els bancs, oferint-los una manera més eficient i rendible per enviar pagaments en temps real a tot el món.

Penseu en aquest exemple hipotètic. Descarregar de la moneda baix cost del Japó a Nicaragua, JPY / NIO no és generalment factible. En el seu lloc, un individu o banc en general el comerç JPY a USD i dòlars a NIO.

A cada pas, les taxes es sumen, per fer una manera costosa d'enviar diners internacionalment. Mitjançant l'ús de l'ondulació, es pot comerciar JPY a XRP (moneda d'ondulació) de manera relativament econòmica, enviar XRP al destinatari, ja sigui un individu que té una cartera de arrissat o un banc a Nicaragua, i des d'allà, XRP comerç a NIO. En altres paraules, XRP és el greix que permet a qualsevol moneda que s'intercanvia fàcilment per a qualsevol altra moneda en la plataforma de l'ondulació.

Mentre que els bancs en general han estat lents en adoptar Ripple, no hi ha dubte que els pagaments a tot el món en temps real són el futur. La plataforma d'arrissat dóna als bancs un gran avantatge tant sobre la seva competència i financerament. Ondulació se centra en el "Internet de Valor", el que significa que les transferències de diners hauria d'avançar tan ràpid com informació fa a l'era tecnològica. Amb l'ondulació, no hi ha cap raó per pagar una fortuna i esperar dies en què la transferència de diners a nivell mundial.

Per què són els bancs que utilitzen Ripple?

Alguns bancs han adoptat la plataforma de arrissat incloent, Santander, Banc d'eix, Yes Bank, Westpac, unió de crèdit, NBAD, i UBS, entre d'altres. D'acord amb l'ondulació, els bancs poden estalviar una mitjana de $ 3,76 per cada pagament per l'ús del seu protocol. Tenint en compte que els bancs fan milers o potser milions de transaccions cada any, això representa un estalvi significatiu.

Si hi ha una cosa que capta l'atenció dels bancs, és com fer més diners, mentre que l'estalvi de més diners. Aquesta és la raó per la ondulació, o una a temps real, la xarxa de solució de baix cost, global similar a ella, té un futur brillant per davant d'ell, ja que estan oferint una nova manera de fer negocis que porta les institucions financeres a la velocitat en l'era d'Internet.

Ondulació és conduït byBrad Garlinghouse, mentre que el cervell darrere de l'escena isDavid Schwartz, el Cap criptògraf. Amb seu a San Francisco i ramificant a tot el món, l'equip de arrissat ha anat millorant constantment el protocol, mentre que la connexió amb la banca internacional. Ondulació segueix contractant els millors talents de tot el món i té com a objectiu facilitar la gran majoria dels pagaments internacionals a tot el món. En la seva redacció actual, l'ondulació és un dels més emocionants organitzacions fintech amb la seva plataforma financera innovadora, com Forbes fins i tot inclou l'ondulació en theirFintech 50.

Com invertir en Ripple?

Mentre que els inversors a gran escala poden ser capaços d'invertir en Ripple directament, la majoria dels inversors i especuladors es limiten a invertir en XRP. XRP, la moneda nativa de l'ondulació, es va enlairar en valor el 2017 quan va ser fromunder $ 0,01 $ 0,30 toover moneda. Aquest enorme augment en el valor es deu tant a l'adopció banc i l'interès especulatiu. En la seva redacció actual, l'ondulació té la capitalització de mercat tercer més alt darrere de Bitcoin i Etereum.

XRP permet transaccions financeres sense costura d'una moneda determinada a qualsevol altra moneda amb taxes insignificants. D'alguna manera, XRP és la moneda de reserva a la plataforma d'arrissat que permet als usuaris intercanviar gairebé qualsevol moneda d'elecció en XRP i envien XRP global a qualsevol persona. L'individu que rep XRP pot llavors canviaria per la moneda de la seva elecció.

Cada vegada que una moneda determinada es negocia en XRP, augmentar la liquiditat, igual que el valor d'XRP, a causa d'una major demanda. En altres paraules, l'ondulació està tractant de convertir XRP en una moneda de reserva mundial de tals, encara que no ho sembli d'aquesta manera de moment.

No obstant això, la transferència de XRP és la forma més fàcil i menys costosa per enviar el valor a través del protocol de arrissat. En algun moment, pot no tenir sentit per moure en qualsevol altra divisa, mentre que en canvi, el simple ús de XRP exclusivament per a pagaments globals. Si la gent i els bancs de tot el món tornen seu Fiat a XRP i col·lectivament decideixen que no es mogui de nou en Fiat, el preu de XRP, sens dubte dispararien.

L'objectiu és convertir XRP a una moneda estable que no es desvia en valor molt el que els bancs serien còmodes movent-se en ella sense por de la volatilitat. En l'actualitat, molts bancs no volen tenir res a veure amb XRP, ja que pot canviar dramàticament en valor durant la nit o fins i tot en qüestió de segons. Per tal d'ajudar els bancs i providersRipple pagament s'ha associat amb BitGoto intervenir aquests riscos pel que esperen una major adopció de banc relativament aviat.

Una apreciació a llarg termini en el valor de XRP és en última instància, l'estratègia de joc final de l'ondulació, ja que ocupen la major part de XRP en existència. Això vol dir que una aposta en XRP és una aposta a l'ondulació. Cal assenyalar que l'ondulació que també ofereix serveis de consultoria a institucions financeres i no té problemsecuring fundingwhen necessari. En altres paraules, sembla que l'ondulació és probable que sigui per molt de temps.

Quantes monedes (Ripple) XRP existeix?

Dels 100 mil milions de fitxes XRP d'existència, l'ondulació té 61 mil milions d'ells. Amb la companyia que té la majoria de les monedes. Per tal de fomentar la confiança dels inversors, l'ondulació s'ha bloquejat 55 mil milions de XRPwith 55 contractes intel·ligents. Un per un, cada contracte, la celebració d'1 mil milions d'XRP, expira mensualment durant el transcurs de 54 mesos.

En la seva redacció actual, Ripple ha gastat prop de 300 milions d'XRP al mes durant els últims 18 mesos per gestionar les despeses. Aquesta transparència operativa de donar als inversors escèptics una raó per creure que l'ondulació és en aquest joc a llarg termini i no es beneficiaria amb la venda de les seves participacions, la caiguda d'aquesta manera el valor de XRP.

Quins són els avantatges de l'ondulació?

Hi ha una sèrie d'avantatges que té sobre altres XRP cryptocurrencies, sobretot, d'arrissat està treballant directament amb els bancs. Mentre que qualsevol que s'oposi al monopoli bancari càrtel pot no voler invertir en l'ondulació en principi sol, no hi ha dubte que l'ondulació se centra en les decisions de negocis intel · ligents en fer llaços amb les mateixes corporacions que controlen les finances globals.

Els inversors que volen aprofitar el treball dur de arrissat està dedicant a la seva xarxa mundial de liquidació són propensos a ser testimoni d'un augment constant en el valor a llarg termini simplement mantenint XRP. En poques paraules, la compra d'XRP i oblidar-se que podria donar lloc a 10x o 100x augments fins i tot en el llarg termini.

Ondulació és ràpid, confirmant withtransactions en menys de quatre segons. En altres paraules, pot ser utilitzat per comprar articles diaris, assumint que és adoptada pels comerciants i els usuaris de tot el món. A més, l'ondulació és escalable, ja que fa servir regularment 1.000 transaccions per segon. Fins i tot s'ha demostrat que gestionar tantes transaccions com Visa, més de 50.000 transaccions per segon.

Quins avantatges tenen sobre Ripple Bitcoin?

Bitcoin és gran, però no és una forma ràpida de valor de canvi, mentre que l'ondulació és. A més, el cost d'enviar bitcoin s'ha incrementat significativament a mesura que més i més transaccions es duen a terme a la blockchain, durant la transferència de XRP és encara relativament barat. A més, la xarxa de arrissat no es queda bloquejat a l'transactionslike bitcoin fa actualment.

L'objectiu original de l'ondulació va ser desenvolupar una plataforma que no consumeixen grans quantitats d'electricitat, com el procés de la mineria bitcoin. Per tal d'evitar l'extracció del tot, tots als 100 mil milions d'XRP es "instamined" que inherentment té inconvenients per a qualsevol que apreciï els beneficis de la mineria.

Molts argumenten que l'ondulació està centralitzada, però la companyia està treballant dur per canviar això. Ondulació és cada vegada més descentralitzada a través de la diversitat node validador en el Consens de Ledger ondulació (RCL). De fet, l'ondulació sosté que ismore descentralitzat que bitcoinat aquest punt en el temps.

Una de les avantatges, almenys des del punt de vista d'un inversor, és que l'ondulació és fer connexions amb els bancs de tot el món, mentre que molts veuen bitcoin i altres cryptocurrencies ja que la competència per a l'ordre econòmic establert. En altres paraules, els bancs són molt més propensos a adoptar un protocol com ondulació i el seu XRP moneda nativa, en lloc de Bitcoin suport.

El que alguns inconvenients a l'ondulació?

Mentre XRP té algunes grans avantatges sobre altres cryptocurrencies, es podria argumentar que es tracta d'una plataforma de gran germà per realitzar transaccions globals. Des de la visió original de l'ondulació se centra en permetre que la gent comuna per fer transaccions globals, com els pagaments de remeses, ràpida i econòmica, el pivot de centrar-se exclusivament en els bancs va ser vist com un desviament per molts. Qualsevol persona que li agrada la plataforma de arrissat, però no li agrada l'ondulació de la companyia pot voler useStellar, una forquilla de l'ondulació de Jed McCaleb, ja que té més d'una visió altruista.

Com es va dir abans, XRP va ser creat d'una sola vegada i Ripple posseeix la gran majoria d'aquestes fitxes. Tot i que aquestes monedes són tancats en un contracte intel·ligent i la probabilitat d'una venda massiva és petit, encara és una cosa a tenir en compte. En un sentit, l'ondulació és el banc central de XRP.

Investigadors de la Universitat de Purdue han determinat que la plataforma theRipple té vulnerabilitats de seguretat. A causa de la seva naturalesa oberta, els nodes dins de la xarxa podrien ser objecte d'atac, la prevenció d'alguns usuaris dels fons d'accés.

Moltes persones poden decidir no invertir en XRP per raons personals, sobretot si s'inverteixen en moneda digital perquè veuen moneda digital com una fuita del cartell de la banca i el control governamental. D'altra banda, els inversors que busquen guanys i no es veu res de dolent en el model de negoci de l'ondulació tenen totes les raons per comprar XRP.

Com Comprar Ripple en 3 passos senzills

Pas 1 - Obtenir una cartera (XRP) Ripple

El més important a tenir en compte quan s'utilitza un moneder per emmagatzemar XRP és anotar la clau secreta i emmagatzemar-lo en un lloc segur. Millor encara, anoti les moltes vegades de clau segura i emmagatzemar-lo en molts llocs segurs. Aquesta clau secreta donarà als usuaris accés a la seva cartera tant i fa. Carteres XRP generalment funcionen igual que les carpetes Bitcoin, així que si vostè no està familiaritzat amb les diferències que suggereixen veient la nostra Bitcoin Pissarra dimarts episodi sobre carteres.

El millor és mantenir la seva XRP en una cartera de maquinari per a una màxima seguretat. Cal assenyalar que cada cartera d'arrissat ha de ser inicialment finançat amb a20 reserva XRP per tal de protegir-se dels atacs de baix nivell d'spam.

Ledger Nano Sis actualment l'únic carteres de maquinari fiables per a emmagatzemar XRP i un nombre d'altres cryptocurrencies. Podeu llegir la nostra revisió sobre ell aquí.

Torrades Walletis un acte va acollir fàcil d'utilitzar el moneder que pot contenir d'arrissat. La cartera està disponible per a dispositius mòbils (iOS, Android) i de sobretaula (PC, Mac, Linux).

Rippexoffers una cartera d'escriptori per Mac, Windows i Linux que ofereix als usuaris la funcionalitat completa. Aquí és una Guia de les servit per a la seva creació l'escriptori Rippex walletand enviament de XRP allà durant l'emmagatzematge o el comerç.

Pas 2 - Troba un Intercanvi d'arrissat

Hi ha diverses opcions per a la compra d'arrissat a l'actualitat. Vostè pot comprar amb la moneda fiduciària (és a dir, USD, EUR, etc.) o bitcoins es pot canviar per l'ondulació a les borses específiques.

Invertir en l'ondulació a través d'un fons de comerç

Plataformes com eTorodon't que donen accés real a les seves monedes i no es pot enviar monedes d'eToro a altres persones. L'únic que es pot fer amb la plataforma és comprar i vendre l'ondulació per moneda fiduciària (és a dir, dòlars, euros, etc.). És a dir, aquesta plataforma és bo si només desitja especular sobre el preu. Aquest mètode només és vàlid si viu fora dels EUA..

Comprar Ripple Amb moneda fiduciària

La millor manera de comprar l'ondulació per gent que no té ja Bitcoin és comprar directament a través d'una transferència bancària o targeta de crèdit.

És possible comprar XRP amb un throughBitstamp transferència bancària. Després de registrar-se i després de la seva KYC (Conegui al seu client) procediment, és fàcil enviar euros a través d'una transferència SEPA o USD per una transferència bancària. Tan aviat com la transferència es buida, la moneda fiduciària pot ser canviat per XRP directament en el seu intercanvi.

Bitstamp també permet a les persones per moure els fons a la plataforma amb un pagament amb targeta de crèdit o Bitcoin comercien directament per XRP. Aquí hi ha més detalls sobre l'ús Bitstamp comprar XRP.

GateHubis una altra central que suporta XRP. En primer lloc, inicia la sessió al GateHub i anar a través del seu procés de coneixement del client. GateHub accepta transferències SEPA i transferències bancàries, encara que hi ha una tarifa de $ 15 per a les transferències bancàries. Després de rebre dòlars o euros, es pot canviar per XRP a la plataforma electrònica GateHub. Aquí és una visió detallada de com topurchase XRP en GateHub.

Comprar Ripple amb Bitcoin (BTC comerç per XRP)

Al llarg de la comunitat de arrissat, el consens és que la forma menys costosa d'adquirir XRP és mitjançant la compra bitcoinfrom Coinbaseor altre proveïdor de primera. Llavors, Bitcoin pot ser enviat a qualsevol nombre d'intercanvis i comercialitzats amb XRP.

La forma més fàcil d'operar per Bitcoin XRP és mitjançant l'intercanvi ràpid que onChangellyorShapeshift.

Krakenis altre intercanvi popular que permet als usuaris intercanviar bitcoin per XRP.

XRP també es pot comprar amb Bitcoin pel comerç en Poloniex, andBittrex, entre d'altres intercanvis.

Els clients japonesos poden comprar useCoincheckorBitbankto XRP.

Les persones ubicades a Mèxic poden comprar useBitsoto XRP.

Els clients ubicats a Corea del Sud poden adquirir useCoinoneorKorebitto XRP.

Pas 3 - Traieu la seva XRP a la seva cartera

Jo no recomanaria sortir de la seva XRP en la borsa que els va comprar a. Això es deu al fet que en realitat no es controla la clau privada per les seves monedes i per tant ells no són realment el seu.

No importa d'on va treure les monedes de recordar a retirar-les en la seva pròpia cartera de arrissat que tens les claus privades a. Un cop confirmada la transacció que hagi acabat amb èxit el procés de compra d'ondulació.

Conclusió - És l'ondulació val la pena invertir?

Ondulació probablement serà d'interès per als bancs més grans al llarg dels propers dos anys, ja que ofereixen una xarxa de solució global que permet als pagaments en temps real a nivell internacional, alhora que redueix les taxes de transacció.

Qualsevol persona que compra l'actiu digital innata, XRP, té el potencial de guanyar grans guanys de la seva inversió, en cas d'arrissat manté avançant en tot el sector bancari. Encara fugaç, el concepte de XRP convertir-se en una moneda de reserva mundial establerta és un escenari ideal per als inversors.

Tot i que XRP ha incrementat el seu valor de manera significativa el 2017, crec que això és només el començament del seu ascens. No obstant això, com sempre, eren hi ha gran recompensa també hi ha un gran risc. Si us plau assegureu-vos d'invertir responsable, ja que hem esbossat en el passat.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

Cartera fosca Alpha 7 Release

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Com comprar Ethereum Classic (ETC) és 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Post Altcoin

6 consells per ajudar-vos a viatjar amb Bitcoin

Post Altcoin

La guia completa de selecció de la cartera Litecoin

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Com comprar Litecoin amb PayPal, una targeta de crèdit o una transferència bancària

Post Altcoin

Gavin Andresen us mostra com implementar una protecció de dos factors de fitxers de cartera