Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum) | Catalan.Lamareschale.org

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin i vendre-ho per Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Són els aquesta guia revela el mètode exacte que l'autor utilitza per reclamar de caixa lliure de Bitcoin i canviar-lo per Bitcoin el 2 d'agost. Tot i que s'han fet tots els esforços raonables per assegurar que la informació completa i exacta, l'autor no pot garantir un resultat reeixit per als que segueixen aquest mètode.

A l'espera de millors mètodes documentats i intercanvis més familiars per oferir dipòsits BCH és el joc més segur en aquesta situació. No obstant això, a mesura que més persones a esbrinar com vendre les seves monedes, la rendibilitat pot així disminuir.

Bitcoin Efectiu - El Començament

Bitcoin Efectiu (aka Bcash, BCH o BCC) nascuts de la divisió Bitcoinon l'1 d'agost i el seu llançament ha demostrat ser bastant rocós. Tres dies més tard, només 2 estan donant suport als intercanvis dipòsits Bcash - i el seu preu s'ha estavellat en tots dos.

Encara té relativament una gran quantitat de temps per obtenir les transaccions Bcash al blockchain i això és causa de la gran dificultat de la mineria. Bcash bifurcada amb la mateixa dificultat mineria com Bitcoin però només una petita fracció (al voltant de 5%) de la seva hashrate. Primera (o bloc gènesi) de Bcash va prendre al voltant de 7 hores que es troben.

El procés d'ajust dificultat estava destinat a compensar això, la reducció de la dificultat a un nivell més apropiat per a un baix hashrate de Bcash dins d'alguns blocs. No obstant això, els miners de "Gènesi del bloc", un nom molt apropiat, alberg d'alta tecnologia a Hong Kong, pel que sembla va començar a extreure Bcash per a la diversió i comercialització propòsits.

Addicional, hashpower inesperada de l'alberg retarda en gran mesura el procés d'ajust de dificultat Bcash. Com a resultat, els blocs Bcash segueixen sent lents, tot i la dificultat ha posat ajustat a aproximadament ¼ de Bitcoin del. Podeu utilitzar aquest bloc de Bitcoin efectiu explorerto veure l'estat dels blocs actuals (fer una ullada a la part inferior).

Bitcoin lliure d'efectiu per Bitcoiners

Si vostè va dur a terme cap Bitcoin en una cartera personal (o en certes carteres de canvi mencionats aquí), llavors felicitats, és el propietari una quantitat igual de Bcash també!

Si desitja vendre el seu Bcash, hi ha 2 coses que cal fer, en el següent ordre:

1) Dividir que Bitcoin Bitcoin en efectiu

Si el seu BTC es va dur a terme en una de les bosses de la llista, l'intercanvi s'haurà fet càrrec d'aquest procés per a vostè. En iniciar la sessió, ha de mostrar un BCH (o, possiblement, "BCC") equilibri en una nova cartera de canvi, a més de la seva cartera regular de BTC. Les quantitats en les dues carteres han de coincidir, suposant que no hagi realitzat cap operació o operacions recents.

Si els seus bitcoins es van dur a terme en una cartera personal, haurà de dividir-mateix. Cobrim divisió de Ledger, TREZORand per a la butxaca Electrumsoftware. Recordeu que el procediment general que s'utilitza per a la electro és aplicable a altres carteres de programari, tot i que els passos necessaris variaran.

2) Venda seu Bitcoin automàtic a un intercanvi

Per aquells la bitcoins es van dur a terme en una bossa que es va separar del BCH BTC i ofereix un mercat en el comerç BCH, que ja està fet - vendre el seu BCH cada vegada que ho desitgi.

Tothom haurà de decidir entre les tres bosses acceptant dipòsits BCH; HitBTC, ViaBTC i Bittrex. Solia HitBTC per dues bones raons:

  1. HitBTC requereix només 2 confirmacions abans BCH dipositats s'acrediten al seu compte i posat a disposició amb fins de negociació. Com Bcash blocs són encara molt lent (fins a 8 hores de retard), això podria ser un veritable estalvi de temps. Per contra, sembla que altres intercanvis requereix 20 confirmacions abans d'aprovar qualsevol retir.
  2. HitBTC ofereix un registre ràpid i fàcil, que requereix només una adreça de correu electrònic per completar.

Tingueu en compte que a causa de HitBTC és un dels únics intercanvis que permetin a dipositar en realitat BCH moltes persones estan venent a la plataforma que fa que el tipus de canvi a ser menor que en altres plataformes.

Abans de continuar, segur de tindre una còpia de seguretat de la seva cartera a la mà. L'ús de qualsevol d'aquests mètodes sense respatller podria resultar en la pèrdua total de les seves monedes. NO SIGA SENSE UN BACKUP!

Reivindicació de Bitcoin en efectiu Ledger Nano S

Reivindicació de Bitcoin efectiu en TREZOR

Reivindicació de Bitcoin en efectiu de l'electro

Reivindicació de Bitcoin efectiu en Èxode
reclamant Bitcoin efectiu en Blochchain.info i altres carteres

La venda de BTC per BCC

La divisió de les seves bitcoins en un llibre major Nano S

La divisió amb el llibre major és un procés bastant simple, però no una intuïtiva, segur de seguir aquests passos exactes:

Pas 1 - Còpia de seguretat de la seva cartera Ledger

Durant tot el procés haurà d'actualitzar el firmware, això esborrarà totes les dades del dispositiu. Vos de tenir una còpia de upbefore avançar o perdrà totes les seves monedes.

Pas 2 - Actualitzar el firmware Ledger

Descarregar el crom Ledger Managerfor, aneu a "Firmware" a la banda esquerra i feu clic a "Instal·lar". A continuació se li demanarà que confirmi aquesta acció al dispositiu. Una vegada que l'actualització s'ha completat haurà d'importar la seva cartera de la seva frase de llavor. Els passos complets a aquest procés es poden trobar aquí.

Una vegada que tingui una versió de firmware que és 1.3.1 i superiors, pot passar al pas 3.

Pas 3 - Descarregar l'aplicació Efectiu Bitcoin

Dins de l'Administrador d'Ledger, aneu a "aplicació" i descarregar l'aplicació Bitcoin Efectiu (segon des de la part superior).

Pas 4 - Crear una cartera Bitcoin efectiu separada en el seu llibre major

Si vostè tenia abans que el forquilla bitcoins, Ledger ara divideix els bitcoins en BTC i BCH, però els manté en la mateixa cartera. Es recomana l'ús d'una cartera separada (també conegut com a divisió) per administrar el BCH. Aquest pas no és obligatori, però es recomana. Per ometre aquest pas passar directament al pas 6.

Connecteu la seva comptabilitat i seleccioneu "Bitcoin efectiu" de les opcions disponibles al dispositiu. La següent pantalla s'obrirà:

Seleccioneu "Bitcoin efectiu". La següent pantalla us demanarà si voleu tenir accés a la carpeta principal (BTC i BCH combinats) o la cartera de divisió (Només BCH). Seleccionar "split".

Anar a "rebre" i generar una adreça BCH. Posteriorment s'enviarà BCH de la seva carpeta principal a aquesta direcció. Una cop tingueu el vostre adreça de moviment BCH al pas 5.

Pas 5 - Envieu la vostra BCH de la seva cartera principal de la seva cartera dividida

Anar a "Configuració" - "Blockchains" i aquesta vegada seleccioneu "Bitcoin Efectiu" i "principal".

Aquesta cartera té la seva BCH recentment format juntament amb el mans lliures. Ara és el moment d'enviar-los a la seva cartera de divisió.

Anar a "enviar" i envia el seu BCH a la seva adreça cartera de divisió que s'ha recuperat al pas 4.

Pas 6 - Envieu la vostra BCH a un intercanvi

Ara pot anar a "Configuració" - "Blockchains" i torni a entrar en la seva cartera dividida. Haurà d'esperar a un nou bloc BCH per ser explotat fins que pugui veure que el seu transacció es confirma. Una vegada que es va confirmar pot enviar el seu BCH en un intercanvi o aferrar-se a ells.
Per a la guia oficial del llibre major clic aquí.

La divisió de les seves bitcoins a TREZOR

A causa de que només tenen una setmana per preparar-se pel llançament de la versió final del codi Bcash, la cartera de Trezor no admet actualment la BCH (tot i que estan treballant en una solució). No obstant això, és possible utilitzar una eina en línia per TREZOR per tal de dividir el BCH i al mateix temps enviar a una adreça BCH.

Revisar a fons guia de Trezor a aquest procés i comprovar la seva Twitterand subredditfor les actualitzacions. De vegades, l'eina és en línia i, recentment, alguns errors es van trobar en ella.

Pas 1

# 8211; Visita la versió beta de Trezor cartera. Ha d'utilitzar Google Chrome per accedir a la cartera; l'autor no va poder completar el procés usant Firefox o una instal·lació neta del mateix.

Assegureu-vos que vostè està en el lloc beta: https://beta-wallet.trezor.io

El motiu de la seva visita a la beta Trezor cartera és que li permet actualitzar el firmware de la seva Trezor a l'última, la versió beta (1.5.1). En particular, si vostè no ha realitzat aquest procés abans, s'ha d'estudiar guia de Trezor per actualitzacions de firmware.

Pas 2

# 8211; Sé certainyou tenen una còpia de seguretat de la seva frase de llavor i actualitzar el firmware. Això es fa de la següent manera:

  • Desconnectar el dispositiu
  • Endollar mentre manté els dos botons del dispositiu premsades

Pas 3

# 8211; Anar a l'eina que parteix de la moneda. Feu clic a "Contacte amb TREZOR". Torneu a connectar el dispositiu i introduïu el PIN com de costum.

Pas 4

# 8211; Seleccioneu el compte que voleu dividir BCH des i introdueixi una adreça per enviar el BCH. És possible entrar en la direcció dels fons de canvi directament en aquesta etapa (vegeu més endavant com obtenir una adreça de dipòsit per HitBTC).
 

La divisió de les seves bitcoins a electro

Si vostè té una cartera Bitcoin de l'electro, li suggerim que segueixi aquest excel·lent guideput junts pels desenvolupadors electro. En cas que qualsevol d'això no té molt sentit per a vostè, si us plau no utilitzi aquest mètode és bastant arriscat.

Heus aquí una TL; DR versió de la mateixa:

Pas 1

# 8211; Anoteu totes les seves direccions Bitcoin Bitcoin que tenien en ells durant la forqueta.

Pas 2

# 8211; Anar a la cartera privada Keys- Exportand anoti només les tecles que estan relacionats amb les adreces que has trobat en el pas 1.

Pas 3

# 8211; Moure tots els bitcoins a una nova cartera de l'electro (crear una nova cartera a través d'Fitxer- nova / restauració). Estàs fent això perquè si alguna de les claus privades exportar estan en perill d'alguna manera, els seus bitcoins estaran en una nova direcció amb una clau privada diferent.

Pas 4

# 8211; En un equip diferent instal·lar la cartera electrònica d'efectiu. Aquí està la raó per la qual ha de ser en una màquina diferent:


Pas 5- importar les seves claus privades en efectiu d'electrons. Un cop fet això es pot utilitzar les seves noves monedes a través d'aquesta cartera.

La divisió de les seves monedes en Èxode

El següent procés va ser subministrada per un dels nostres usuaris i no provat per nosaltres. Utilitzar-lo amb precaució. En qualsevol cas d'incertesa contacteu amb el suport Èxode (són molt útils i ràpid per respondre):

Pas 1

# 8211; descarregar l'última versió de la cartera d'escriptori Èxode de la pàgina web d'Èxode.
Per convertir el BCC a BTC i transferir-se de nou a la seva cartera Èxode i continuar després d'aquest article.

Aquí està l'article original d'Èxode.

La divisió en Blockchain.info i un altre programari Moneders

Actualització: al voltant de octubre 2017 Blockchain.info afegirà suport Bitcoin efectiu i que automàticament serà capaç de veure el seu saldo en efectiu Bitcoin. Més informació es pot trobar aquí.

En edat Blockchain.info carteres de sessió i després aneu a Configuració> Direccions de l'esquerra.

A continuació, busqui la seva direcció que té el seu saldo BTC (BTC que va celebrar al moment de la forquilla 8/1) i feu clic a Més opcions i claus privades. Després d'això només has de seguir la mateixa seqüència que en la guia de l'electro.

En la nova versió de Blockchain.info cal anar a la seguretat - la frase de recuperació de cartera i anotar la seva llavor de 12 paraules. Després d'això només has de seguir la mateixa seqüència que en la guia de l'electro.

Heus aquí una guia per aconseguir la seva BCC de miceli.

Aquí hi ha un gran vídeo sobre Com es BCH de carteres de programari:

L'ordre de la seqüència s'estableix en la guia de l'electro estarà fora de perill de qualsevol cartera de programari, pel que sabem. El punt important a tenir en compte és que s'ha de generar una nova cartera (no només una nova direcció), envia els seus bitcoins a la nova cartera, i només llavors és segur per exportar la clau privada de la seva vella cartera en la seva cartera Bcash. Si no sabeu com dur a terme qualsevol d'aquests passos, el millor és esperar que una guia detallada per a la seva carpeta específica.

La venda de les seves monedes en HitBTC

HitBTCis un intercanvi europeu (pel que sembla, amb seu a Hong Kong), que ha estat en funcionament des de 2013. No sembla Ells haver experimentat cap hacks grans o altres esdeveniments negatius en aquest moment, la qual cosa és bo anar per les normes d'intercanvi de xifrat.

Aquests són els passos per BCH intercanvi sobre HitBTC

Pas 1

# 8211; upfor signar un compte

Pas 2

# 8211; Inicia sessió i vagi a la seva cartera Bcash seleccionant l'opció "Compte".

0

Aneu a "BCC" a la llista de monedes i feu clic al botó "Fons" (cercle amb +). La seva adreça de dipòsit BCC ara es genera i es mostra. Recordeu que les direccions BCC s'assemblen a la direcció Bitcoin, de manera que tenir molta cura de no confondre els dos! 

Pas 3

# 8211; Envia el BCC de la seva cartera en el seu compte HitBTC BCC.

Pas 4

# 8211; Esperar almenys 2 blocs que s'extreuen a la xarxa Bcash.

Pas 5

# 8211; Moveu les seves monedes en el seu compte d'operacions. Feu clic a la icona de la fletxa cap a la dreta front, a continuació, a la barra, d'entrada expandit o verificar la quantitat a transferir. Finalment, feu clic a la transferència.

1

Pas 6

# 8211; Seleccioneu la pestanya "Canvi" a la part superior esquerra i seleccioneu la moneda que vol vendre la seva BCH per. Fer l'intercanvi. La forma més senzilla de vendre és a través d'una ordre de mercat. Això vendre fins BCH com s'especifica al millor preu (s) disponible.

2

Hi ha altres tipus d'ordres que poden permetre que vostè pugui obtenir un millor preu per a la seva BCH. Fes una ullada a ordres limitades també, que li permeten posar una ordre de venda per a la seva quantitat triada del BCH a la cartera de comandes a un preu determinat. Això permet que esperi que el mercat per satisfer el seu preu, tot i ser conscient que si el seu preu és massa alt les monedes mai es poden vendre. En aquest cas, haurà de cancel·lar la seva comanda actiu i col·locar un de nou en un nivell de preus més baixos.

Pas 8

# 8211; Retirar els seus bitcoins, o una altra moneda. Tornar a la pestanya "Compte", després transferir el seu BTC (o qualsevol moneda que vostè ven a) del seu comerç al seu compte de dipòsit / retirada.

3

El diàleg de retirar llavors requerir la seva direcció Bitcoin. Assegureu-vos d'enganxar una adreça Bitcoin Bitcoin d'una cartera sota el seu control, no el Bcash electrònic que va utilitzar per dipositar fons inicialment!

Felicitats, vostè acaba augmentar les seves tinences bitcoin amb gairebé cap treball! HitBTC envia retirades gairebé immediatament pel que ha de aviat serà capaç de veure la seva transacció sense confirmar en qualsevol navegador de bloc.

He de vendre o mantenir?

Per descomptat, vostè no està obligat a vendre la seva BCH. És possible que vulgueu per sostenir-ho, potser perquè creuen en les perspectives a llarg termini de la moneda o pensa paciència serà recompensada amb un millor preu.

Bcash es negocia actualment per sobre de $ 300 en la majoria dels intercanvis, que segons l'opinió d'aquest autor és alt per a un altcoin amb cap economia establerta, els desenvolupadors desconeguts, vulnerable sota hashrate i no hi ha innovacions tècniques reals.

La retòrica de banda, Bcash no ofereix avantatges tangibles sobre Bitcoin. El codi base s'ha esbudellat de les principals millores de protocol Bitcoin, com SegWitand Substitueix Per Fee.

Adreces Bcash scalingby els mitjans relativament crus de multiplicació de la seva mida de bloc màxim d'1 a 8 megabytes. Això té la conseqüència de les creixents demandes operacionals en tots els nodes; probablement creixent centralització miner.

Un consell per Vendre - Blocs i Gotes

Cada nou bloc transmet les monedes en els intercanvis, l'alliberament de la pressió de venda acumulada. Donada la limitada liquiditat d'aquests intercanvis, el resultat és una forta caiguda tantes monedes es venen de forma simultània. Aquest patró es pot veure clarament en la següent taula: 4

BCH / BTC gràfic d'1 minut amb blocs recents demarcada.
Recordeu que el preu gotes coincideixen amb pics de volum.

A l'espera d'un bloc pot ser un procés tediós. En l'actualitat, la millor manera de controlar Bcash blocs en temps real a través d'aquest bloc és l'explorador. Blocs Bcash actualment prenen al voltant de 2 hores per trobar (però pot ser molt més temps).

Notícies relacionades


Post Altcoin

Aposti a la Copa del Món amb les apostes de BlackCoin

Post Altcoin

Venda Litecoins amb PayPal per a efectiu USD o EUR

Post Altcoin

6 tutorials de comerç de Bitcoin val la pena llegir

Post Altcoin

Canvi revolucionari de Reddcoin: prova de la velocitat de lestaca (PoSV)

Post Altcoin

Com comprar Dash en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

Per què Reddcoin és la moneda social

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Guia: 4 programes desagradables que seguiran els teus arxius per als Bitcoins