El Bitcoin Gold Hard Fork explicat (arribant el 25 doctubre) | Catalan.Lamareschale.org

El Bitcoin Gold Hard Fork explicat (arribant el 25 doctubre)

El Bitcoin Gold Hard Fork explicat (arribant el 25 doctubre)

D'acord amb el terreny de joc Bgold, tornant Bitcoin miningto usuaris domèstics portaran una major descentralització. No obstant això, les operacions mineres massives Russianand JapaneseBitcoin s'han previst per 2018, la qual cosa sembla que la centralització problema miner de Bitcoin està resolent a poc a poc en si.

L'home darrere de Bgold, Jack Liao, és també el director general d'LightningASIC, una empresa amb seu a Hong Kong que les mines sobretot litecoin i produeix maquinari moneda digital. És sens dubte no és casualitat que LightningASIC produeix una unitat minera multi-GPU, de la qual actualment posseeix 913 unitats en estoc. Bgold ha de tenir èxit en la presa de quota de mercat a Bitcoin, LightningASIC seria de gran benefici tant de la mineria de la nova altcoin i venda dels miners per això.

A causa de que les forquilles Bcash i Segwit2x estan tan motivats de manera transparent per l'interès econòmic, és difícil triar només LightningASIC per les seves accions. Van ser Bitcoiners no es compensa amb altcoins lliures per aquestes forquilles spin-off, la confusió i la desorganització que van causar seria intolerable. 

Com reclamar de forma segura Bitcoin Or

Qualsevol bitcoins (BTC), celebrada a la seva Bitcoin walletat el moment en què la forquilla es produeix li concedeixi una quantitat igual de BTG. Això s'aplica només si té accés a les claus privades de la seva cartera, el que no hi ha carteres de canvi.

Tot i que el forquilla tindrà lloc el 25 d'octubre, els intercanvis són propensos a Bgold només està obert per al comerç d'una setmana després, l'1 de novembre Això dóna temps per a qüestions tècniques que s'han de resoldre per tots els participants.

En aquest moment, no hi ha instruccions clares estan disponibles per a la forma de dividir el mans lliures de la seva BTG. Intercanvis i programari / maquinari walletsare encara decidir si van a donar suport a aquesta forquilla.

Si va participar en la divisió de Bitcoin en efectiu, el procediment serà similar, encara que probablement més suau, com els intercanvis i carteres han tingut pràctica i més temps de preparació. Com sempre, la cosa més important a fer és protegir les seves claus privades Bitcoin, com el valor de la CTB és molt més gran que BTG de.

Notes: Compte amb la promesa de donar-li scammerswho BTG primerenca si comparteix la seva clau privada Bitcoin amb ells. Almenys un d'aquests llocs estafa es troba en operació. Compartir la clau privada de la seva cartera de Bitcoin és compartir el control total de qualsevol i tots els bitcoins en el mateix. Compte!

Bitcoin Or: mantenir o vendre?

Quan endevinar el preu futur de Bgold, l'exemple més proper a seguir és Bcash. És raonable esperar Bgold per veure un preu de llançament molt inferiors a Bcash aconsegueix. Bgold gaudeix molt menys suport dels miners, les empreses, i el que podria denominar-la "comunitat anti-Core".

La meva expectativa personal és que Bgold inicialment negociar-se a ~ 10% del valor de Bitcoin com a màxim, probablement més proper a 5%. Espero alta volatilitat de l'1 de novembre quan es llanci a les borses, seguit per un fort corrent venedora, bombes posteriors, i (depenent de com es desenvolupi Bgold) una disminució constant. En altres paraules, anem a veure una repetició del disseny Bcash però a nivells de preus més baixos.


Bcash car a Bitcoin en la borsa de HitBTC, agost 1 a 9 octubre 2017

Raons per a l'optimisme

L'equip Bgold sembla ser tècnicament més competents que els desenvolupadors de Bcash. GitHub de Bgold repositoryappears més actiu que Bcash de, per exemple. A diferència de la pàgina web de Bcash, Bgold que no s'està executant en Wix, el constructor de lloc web novell d'utilitzar.

Tingueu en compte les diferències tècniques entre Bitcoin i els diversos pretendents a la corona:

Mentre que Bcash ha rebutjat deliberadament actualització SegWit de Bitcoin, Bgold ha abraçat. Per tant, pot copiar Bgold pròximes millores Bitcoin, com raigs Xarxes.

Sembla que Bgold té plans de canviar el format de direcció massa un canvi fet a evitar l'enviament accidental de BTC de forquilla-moneda direccions.

A més, dificultat Emergent de Bcash Algorisme (EDA) ha produït temps de blocs erràtics que són massa lent o massa ràpid. Ajust de dificultat per cada bloc de Bgold probablement es trobarà amb les seves pròpies dificultats.

Aquestes consideracions tècniques em porten a creure que Bgold té una millor oportunitat de sostenibilitat a llarg termini de Bcash. A causa de la perspectiva atractiva addicional de la mineria Bitcoin casa, Bgold pot arribar a absorbir gran part del valor de Bcash. No obstant això, com un mer clon, sembla dubtós que tindrà molt impacte en si Bitcoin.

Les raons per al pessimisme

Bgold es va anunciar inicialment com ICO, tot i que aquests primers anuncis han estat ja (sense èxit) es va passar a través d'Internet. Per dir-ho suaument, sembla que el pla de BTG ha estat objecte de diverses revisions.

Persisteixen seriosos dubtes sobre si LightningASIC i els seus socis seran mineria BTG entre les dates de la forquilla i l'intercanvi de cotització. Aquest tipus de mitjà del corrent pre-mina enviar aquest tipus de senyals d'estafa forts que LightningASIC seria ximple per intentar-ho.

Un altre problema potencial és que Bgold i SegWit2x encara no s'han posat en pràctica la protecció de repetició. Llevat que s'afegeix aquesta característica, en l'enviament de BTG, un usuari podria enviar inadvertidament BTC també, el que podria ser un error costós.

Actualització: el lloc de Bitgold estableix que s'afegeix la protecció de reproducció.

Notes: evitar el comerç BTG (i s2X) fins que la protecció de repetició està al seu lloc!

Una altra raó de pes per ser baixista en Bgold és que simplement no hi ha necessitat real per a això. BTG es llançarà com una altra moneda Equihash sense el benefici del nom de Bitcoin i la història transaccional, que aniria en gran mesura inadvertit. L'única raó per la Bgold és interessant és que serà distribuït lliurement als titulars de Bitcoin. Si la majoria dels titulars de Bitcoin són hostils a ella, que va a tanc.

Per a majors precaucions pel que fa a Bitcoin Or, fes un cop d'ull a aquest fil Reddit. Mentre que el fil és probablement massa dur, estic d'acord que la compra d'Bgold és arriscat i és millor evitar-ho.

Al meu entendre, l'única pregunta és quant Bgold per bolcar i quan. La celebració d'un petit percentatge (potser un 5% -25%) de llarg termini, com una aposta pel futur a l'inrevés, no sembla del tot raonable.

Aquí està el meu pla de negociació Bgold

La següent és la meva pròpia visió personal sobre Bgold i no s'ha de considerar com a consell d'inversió.

Mentre Vaig tirar tota la meva Bcash tan aviat com sigui possible, probablement vaig a adoptar una estratègia més pacient amb Bgold. Amb Bcash, que tenia l'avantatge de ser capaç de vendre abans de la majoria dels altres participants del mercat. Això és poc probable que sigui el cas de Bgold. Espero una gran pressa per vendre quan es va en viu.

Llevat que Bgold s'enfonsa sense deixar rastre després del seu llançament, la història Bcash suggereix que és millor esperar que una bomba després de vendre. Si un mercat de futurs es desenvolupa de BTG-similar a les fitxes BT1 i BT2 de Bitfinex per Bitcoin i SegWit2x-que serà de gran ajuda a la decisió sobre la quantitat de Bgold (si n'hi ha) per vendre quan es llanci. Sembla, però, que la majoria dels intercanvis estan ignorant Bgold en aquest moment, així que probablement no apareixerà un mercat de futurs.

En conclusió, aquí hi ha 3 coses a fer per sobreviure qualsevol disc Forquilla:

  1. Assegureu-vos que les seves bitcoins estan en una cartera que el control de la clau privada a (veure fulllist una de les carteres aquí). Alguns exemples són Electreum, qualsevol cartera de maquinari (Ledger, Trezor, etc.), i l'Èxode.
  2. Evitar les transaccions poc després de la forquilla.
  3. Després d'obtenir el vistiplau, accedir a les seves noves monedes. En aquest punt, podeu tornar-los a una carpeta designada o vendre'ls.

Seguir l'evolució de Bitcoin or en el compte oficial de Twitter d'or de Bitcoin.

Quins són els seus pensaments sobre Bitcoin Or? M'agradaria escoltar a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Inversió a llarg termini

Post Altcoin

99Bitcoins vol que triïs el guanyador del nostre concurs detiquetes!

Post Altcoin

Bitcoin i el futur dels diners

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two

Post Altcoin

Com comprar cardà (ADA) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - The Path from Send to Receive

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

El 6 millor programari de mineria Bitcoin

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!