Pròxims horitzons de Bitcoin el 2018: aquí hi ha el que cal veure | Catalan.Lamareschale.org

Pròxims horitzons de Bitcoin el 2018: aquí hi ha el que cal veure

Pròxims horitzons de Bitcoin el 2018: aquí hi ha el que cal veure

A l'agost de 2017, la primera moneda creat a partir d'una forquilla Bitcoin va entrar en existència: Bitcoin efectiu. No obstant això, des de llavors, altres dues monedes també s'han "bifurcada" de Bitcoin: Bitcoin Or (octubre de 2017) i Diamond Bitcoin (novembre de 2017). La majoria de la gent encara es pregunta el que aquestes forquilles són, com ocorren, i com es pot treure profit. Aquesta és la meva opinió sobre tot això.

 

Què diables és una forquilla de Bitcoin?

Discutim forquilles Bitcoin Bitcoin efectiu esquena quan estava sortint. Si desitja que l'explicació completa, es pot llegir el post original. Si desitja que l'explicació ràpida i bruta, segueix llegint aquest post.

Una forquilla és bàsicament una alteració del codi Bitcoin actual (o protocol). Això vol dir que algú està canviant les regles.

Imagini que vostè està jugant un joc amb milers de persones de tot el món i llavors algú diu, "Canviarem les regles". Normalment, perquè el joc funcioni correctament, tots han de posar-se d'acord sobre les regles de ser canviat. Si això succeeix, llavors el canvi s'implementa i tot continua de forma normal.

Si no hi ha un ampli consens sobre el canvi, es crearan dues versions del joc (una amb les velles regles i una altra amb les noves normes), en altres paraules, hi haurà una forquilla en el joc.

El mateix pot passar amb el codi de Bitcoin. En termes generals, quan una forquilla passa, vostè tindrà una "Bitcoin original" i una "nova Bitcoin." Per exemple, Bitcoin Cash va canviar el bloc sizefrom 1 MB a 8 MB de manera més transaccions podrien processar amb cada bloc. Hi havia els que van recolzar aquest canvi i es va canviar a una nova moneda anomenada Bitcoin efectiu (o Bcash), i hi va haver qui va decidir quedar-se amb les regles originals i seguir utilitzant el Bitcoin originals.

Per descomptat, aquesta és una explicació molt simplificada de bifurcació-No totes les forquilles són iguals. Hi ha forquilles suaus, que permeten a les noves regles per jugar bé amb les velles regles, i hi ha forquilles durs, que no permeten això i creen una moneda totalment diferent. Totes les forquilles Bitcoin que se sent sobre últimament són realment durs forquilles.

Per què hauria tan sols es preocupen per una forquilla?

Molt bona pregunta! Hi ha diverses raons per les quals han de preocupar-se per una forquilla:

  1. És possible que vulgueu canviar a la nova normativa i la nova moneda ja que crec que és millor que l'ús del Bitcoin originals.
  2. El forquilla podria tenir un impacte en la comunitat Bitcoin, l'adopció de Bitcoin, i fins i tot el preu de Bitcoin (arribarem a això més endavant).
  3. És possible que vulgueu beneficiar de la forquilla amb la venda de les noves monedes que es lliuren a cada titular de Bitcoin.

Espera Què? Amb si monedes gratis?

Sí. Tornem a la nostra analogia del joc.

Imagini que el seu joc ha estat funcionant durant un temps molt llarg, i que ha aconseguit acumular una quantitat considerable de punts en ella. Ara algú vol canviar les regles, però no vol que tothom perden els seus punts, de manera que el nou joc s'iniciarà a un cert punt en el temps, i tothom tindrà la mateixa quantitat de punts que han acumulat fins a aquest moment.

Si, per exemple, que tenia 150 punts en el joc original, es pot canviar a la nova partida i encara té 150 punts. També podria jugar dos jocs en paral·lel i tenir 150 punts en cada un. Ara anem a veure com funciona això amb Bitcoin.

Quan es produeix una forquilla, les persones que decideixen en què es bifurquen Bitcoin diuen: "Mira, no ens agraden les regles originals-ens volem crear noves regles. Així que a partir del nombre de bloc 453.342 (per exemple), canviarem a la noves regles ". Qualsevol que hagi tingut bitcoins en el moment de la forquilla tindrà ara dues bitcoins: l'original i la nova. Vostè pot decidir quin utilitzar, o fins i tot es pot utilitzar tant.

Si, per exemple, té 1 Bitcoin en la seva possessió quan es produeix el forquilla, encara haurà de tenir 1 Bitcoin, sinó que també podrà reclamar 1 "nova Bitcoin" a la xarxa que s'està executant les "noves regles" Bitcoin (ja que la moneda no va començar de zero i continua la història original del Bitcoin).

Pot ser una mica confús, però el punt més important a recordar és la següent:

Quan es produeix una forquilla Bitcoin, qualsevol que tingui qualsevol quantitat de bitcoins obtindrà la mateixa quantitat de la nova moneda, així

Això no succeeix de forma automàtica; si és necessari per reclamar aquestes monedes, però cada nova moneda té un mecanisme reclamant diferent, i no serà capaç de cobrir totes.

Després de reclamar les seves noves monedes, a continuació, pot aferrar-se a ells o vendre'ls si estan sent negociats en una bossa. Això vol dir que bàsicament es pot generar diners per a res; tot el que va fer va ser monedes de reclamació del no-res i els venen en una bossa.

Els diners fàcil! O és?

Els perills de les forquilles Bitcoin

Quan la tendència bifurcació començar amb Bitcoin efectiu, semblava que la forqueta era una forma legítima d'expressar el descontentament amb la carretera estava prenent Bitcoin (d'aquí una forquilla a la carretera).

Sembla, però, que les forquilles més recents són bastant similars entre si, i la raó principal per a la creació d'ells té més a veure amb la comercialització de la ideologia real. Si algú pensa que poden crear una millor moneda de Bitcoin, poden crear una marca nova altcoin-no hi ha necessitat de crear un clon de Bitcoin.

Desenvolupadors decideixen desemborsar Bitcoin per tres raons principals (al meu entendre, almenys):

  1. Brunzit de màrqueting: Bitcoin forquilles són la nova OIC. Tothom està tractant d'aconseguir monedes lliures, de manera que la gent està buscant activament informació (que està llegint aquest article, oi?). Què millor manera d'aconseguir els ulls en el seu projecte sense molta feina? Només dir que estiguis bifurquen Bitcoin i ja està.
  2. Diners ràpid per als desenvolupadors: Algunes d'aquestes forquilles no són realment còpies de la història de Bitcoin. Les regles es canvien de tal manera que els desenvolupadors reben una gran quantitat inicial de la nova moneda, que després pot bolcar al mercat una vegada que la moneda comença a operar.
  3. Estafes: Algunes forquilles són estafes de pla. Ja hi ha hagut una estafa reportat: Bitcoin Platí. Les estafes poden venir en forma de forqueta que es creen als preus a curt de Bitcoin (per exemple, Bitcoin Platí) o alguna cosa més elaborat com forquetes que es creen per robar bitcoins reals dels usuaris en el procés de reivindicació de la nova moneda (per exemple, Bitcoin Or moneder fals).

Com es pot veure, al·legant monedes d'una forquilla implica una quantitat considerable de risc d'una banda l'usuari.

Com reclamar seguretat monedes d'una forquilla

En primer lloc, suggeriria llegir una mica sobre el projecte. Descobreix qui són els desenvolupadors, el que la seva trajectòria és, què tan avançat es troben en el seu full de ruta, el que tenen altres publicacions escrites sobre ells, i similars. Si tot el que tingui sentit per a vostè, llavors potser la forqueta és de fet de fiar.

No obstant això, fins i tot si una forquilla és de fiar, no vol dir que val la pena passar per la molèstia de reclamar les seves monedes. El procés de sol·licitud és generalment complicat, i es corre el risc de perdre les seves monedes si no sabeu el que està fent. Dir que està sostenint 0,5 bitcoins, i vostè és elegible per 0,5 Bitcoin Or. No estic segur que el benefici immediat és la pena el risc. Això és, per descomptat, una decisió personal que ha de realitzar.

Per exemple, una de les coses més importants que una moneda en forma de forqueta ha d'aplicar és una cosa que es diu protecció de repetició. Bàsicament vol dir que la xarxa serà capaç de separar la nova moneda de l'original i no envieu accidentalment l'original a la nova direcció de la moneda en reclamar la moneda en forma de forqueta.

Si, al final, decideix que vol reclamar les seves monedes, li suggereixo que segueixi guies única de carteres ben coneguts (és a dir, TREZOR, llibre major, etc.) o publicacions acreditades. Tingueu en compte que, al final, és els seus diners, i cap publicació serà capaç d'assumir la responsabilitat si fas alguna cosa malament al llarg de la manera errònia, fins i tot si es publiquen accidentalment (ja que per desgràcia una vegada que vam fer en el passat).

El que estic intentant dir és que és un negoci arriscat. Assegureu-vos d'entendre el procés i prendre les seves pròpies decisions.

Si es decideix a reclamar les monedes bifurcades que necessita per assegurar-se que els seus bitcoins estan en una cartera que li permet accedir a les claus privades. Això vol dir que necessita per obtenir els seus bitcoins fora intercanvis i altres carteres web abans que passi la forqueta. Si no té accés a les seves claus secretes que no serà capaç d'extreure la moneda en forma de forqueta.

Una vegada que es produeix la forqueta haurà de fer dues coses:

  1. Envieu les bitcoins a una nova cartera amb una clau privada diferent
  2. Puja la seva clau privada d'edat a una cartera que dóna suport a la moneda en forma de forqueta

Atès que cada forquilla és diferent, és difícil dir quina cartera donarà suport cada forquilla. En general, el lloc oficial forquilla mostrarà les carteres i els intercanvis que el suporten. Si deixa les seves monedes en una bossa que suporta la forqueta que hi ha una bona probabilitat que pot evitar l'extracció de les monedes d'un mateix i que l'intercanvi ho farà per vostè, però, estàs bàsicament a la seva mercè.

Recordeu, l'única regla que ha de alwaysfollow abans de tractar de reclamar qualsevol quantitat de monedes és moure les seves bitcoins a una nova cartera amb una frase nova llavor. Aquest moviment es redueixen les possibilitats que la pèrdua de la seva Bitcoin a gairebé zero.

Bitcoin forquilles de pròxims 2017-2018

Ara que tenim això fora del camí, anem a revisar les pròximes forquilles Bitcoin.

IMPORTANT: Cap d'aquestes forquilles han estat verificats pel nostre equip. Vostè està bifurquen les seves monedes al seu propi risc. Si us plau assegureu-vos de fer la recerca adequada abans de prendre una decisió sobre qualsevol forquilla.

Súper Bitcoin (SBTC)

Forquilla Data: 2017.12.12 - Bloquejar 498.888

Els canvis de protocol original: contractes intel·ligents, Raig de xarxa, proves de coneixement zero, 8 MB de grandària de bloc

Mètode de distribució: 1 BTC = 1 SBTC

Refilo

Github

Lloc web

Súper Bitcoin té com a objectiu "fer Bitcoin gran una altra vegada," tot i que els desenvolupadors accepten la idea com un experiment. Incorpora les millors propostes de la comunitat Bitcoin per veure com es combinen totes les tecnologies de punta.

BitcoinX (BCX)

Forquilla Data: 2017.12.12 - Bloquejar 498.888

Els canvis de protocol original: combinant el coneixement zero la prova, contracte intel·ligent, DPOs consens, dades de la tecnologia crosschain, SegWit, Raig Xarxa

Mètode de distribució: 1BTC = 10000 BCX

Refilo

Reddit

Lloc web

BitcoinX està dissenyat per alliberar tot el potencial de Bitcoin en una forma escalable per al futur. Per velocitat combinant, contractes intel·ligents, i la privacitat, l'equip de desenvolupament està tractant de construir una moneda digital per adaptar-se a la societat moderna.

Llampec Bitcoin (LBTC)

Forquilla Data: 2017.12.18 - Bloquejar 499.999

Els canvis de protocol original: OPD de consens, de tres segons de temps de bloc, 2 MB de grandària de bloc, sense ajust de dificultat, contractes intel·ligents

Mètode de distribució: 1BTC = 1 LBTC

Refilo

Lloc web

Empeny raig Bitcoin els límits de velocitat blockchain amb majors mides de bloc que es creen en qüestió de segons en lloc de minuts. L'addició de contractes intel·ligents i consens OPD ha de permetre una xarxa autònoma veritablement d'alta velocitat.

Bitcoin Platinum (BTP)

Forquilla Data: 2017.12.18 - Bloquejar 500000

Els canvis de protocol original: Sense pre-mina, el temps de bloc de 2,5 minuts, SegWit2x, ajust de dificultat cada bloc

Mètode de distribució: 1BTC = 1 BTP

Refilo

Github

Lloc web

Bitcoin Platinum posseeix algunes millores bastant simples que fan que sigui una mica similar a litecoin gràcies a un temps de bloc de 2,5 minuts. La inclusió del controvertit SegWit2x podria oferir una solució més escalable per Bitcoin Legacy. No obstant això, els informes d'un scamare inquietant Bitcoin Platí.

Bitcoin Déu (DÉU)

Forquilla Data: 2017.12.25 - Bloquejar 501.225

Els canvis de protocol original: no pre-meva, prova de participació, contractes intel·ligents, Raig de xarxa, la mida de bloc gran

Mètode de distribució: 1 BTC = 1 DÉU

Refilo

Reddit

Lloc web

Alguns detalls estan encara per confirmar per Bitcoin Déu, però la marca és bastant enganxós. Prova de participació, contractes intel·ligents, i Rayo xarxa farà que per a un canvi interessant per als protocols habituals Bitcoin.

Bitcoin Cash Plus (BCP)

Forquilla Data: 2018.01.02 - Bloquejar 501.407

Els canvis de protocol original: Sense pre-meva, SigHash, ajust de dificultat d'emergència (EDA), 8 MB de grandària de bloc

Mètode de distribució: 1BTC = 1 BCP

Refilo

Github

Lloc web

Bitcoin Cash Plus llança més confusió en la indústria de Bitcoin. És molt diferent de la vehemència amb punta de Bitcoin efectiu? Zero abans de la mineria és una forma saludable de començar, però hi ha poca informació disponible a la seva pàgina web.

Bitcoin urani (BUM)

Forquilla Data: Al voltant 2017.12.31 - Bloquejar no ha anunciat

Els canvis de protocol original: Sense pre-meva,,, format d'hora de blocs d'un minut SegWit direcció única

Mètode de distribució: 1BTC = 1 BUM

Refilo

Github

Lloc web

L'urani Bitcoin vol enviar ones de xoc a través d'ondulants Bitcoin i reiniciar una moneda veritablement descentralitzat. Temps de vol ràpids combinats amb Equihash admeten mineria GPU / CPU té per objecte obrir la mineria a tot el món.

Bitcoin Atom (BCA)

Forquilla Data: Desembre de 2017 - Bloquejar encara no anunciada

Els canvis de protocol original: consens híbrid (POS i Pow), Raig de xarxa, els contractes a temps d'enganxi de Hash

Mètode de distribució: 1 BTC = 1 BCA

Refilo

Facebook

Lloc web

Bitcoin Atom centra els seus esforços en el modelatge consens i fora de la cadena de transaccions. Una nova forma de la prova combinada d'estaca i de prova de treball pot permetre una major seguretat, mentre que la xarxa llampec crea "swaps atòmiques."

Bitcoin Silver (BTCS)

Forquilla Data: Desembre de 2017 - Bloquejar encara no anunciada

Els canvis de protocol original: 30 segons de temps de bloc, SegWit, cada bloc d'ajust de dificultat

Mètode de distribució: 1BTC = 1 BTS

Bitcoin de plata segueix sent un misteri, especialment tenint en compte que no hi ha lloc de treball o cohesiva Github. Temps de vol ràpids barrejats amb SegWit és una idea interessant d'escala, però encara hem de veure qualsevol detall que estan escrites en pedra.

UnitedBitcoin (UB)

Forquilla Data: 12/12/17 - 498.777 Bloc

Els canvis de protocol original: n-premine, mida del bloc de 8 MB, Segwit, la protecció de reproducció, contractes intel·ligents, la xarxa llampec

Mètode de distribució: 1BTC = 1UB

Refilo

Github

Lloc web

UnitedBitcoin és, literalment, tractant de fer feliços a tots. Es necessita una malla d'idees BTC, BCH i Etereum i els combina en la seva blockchain. És molt per prendre en un moneda digital però per què no tenir-ho tot?

Bitcoin diamant (BCD)

Forquilla Data: 24/11/17 - 495.866 Bloc

Els canvis de protocol original: No-premine, mida del bloc de 8 MB, la protecció Replay, quantitats xifrat, 210 milions de subministrament

Mètode de distribució: 1BTC = 10BCD

Refilo

Github

Lloc web

El disseny de Bitcoin diamant és una altra acumulació de Bitcoin efectiu amb la mida de bloc de 8 MB. Diamond construeix la intimitat i el subministrament extra en aquest model. Es vol fer Bitcoin més assequible, mentre que mantenir els imports de transaccions encriptada.

Oli de Bitcoin (OBTC)

Forquilla Data: 12/12/17 - 498.888 Bloc

Els canvis de protocol original: n-premine, prova de participació, extracció de la CPU, l'interval de bloc de 1,5 minuts, Cada ajust de dificultat bloc, mida del bloc de 2 MB

Mètode de distribució: 1BTC = 1OBTC

Refilo

Lloc web

Bitcoin petroli té cap relació real a la veritable matèria del món, que no és més que una metàfora per al projecte. Hi ha milions de monedes de la forquilla no reclamats i xarxa en què s'inactiva, utilitzant el protocol de blockchain OBTC monedes no reclamats es redistribueixen com recompenses de bloc.

Bitcoin Mundial (BTW)

Forquilla Data: 17/12/17 - 499.777 Bloc

Els canvis de protocol original 210 000 000 000 d'subministrament, mida del bloc de 8 MB, Equihash Pow, la protecció Replay

Mètode de distribució: 1BTC = 10000BTW

Lloc web

Bitcoin Mundial és un altre esforç per portar de tornada a Bitcoin la persona ordinària. Nivell de subministrament afegit juntament amb la mineria Equihash ha de fer baixar els preus, mentre que la mineria sigui més accessible.

Estaca Bitcoin (BTCS)

Forquilla Data: 19/12/17 - 499.999 Bloc

Els canvis de protocol original: Prova de consens Estaca

Mètode de distribució: 1BTC = 100BTCS

Refilo

Lloc web

Estaca Bitcoin se centra en el seu mètode de consens per a un moneda digital més sostenible. La Prova de protocol de la mineria Estaca trenca el control de grans miners pow i ofereix una opció més respectuós del medi ambient.

Bitcoin Fe (BTF)

Forquilla Data: 19/12/17 - 500000 Bloc

Els canvis de protocol original: Zero coneixements sobre la confidencialitat, contractes intel·ligents, 8 MB de grandària de bloc, la xarxa llampec

Mètode de distribució: 1BTC = 1BTF

Refilo

Github

Lloc web

Un ha de tenir una mica de fe en Bitcoin oi? Però quin? La fe Bitcoin. Una barreja de les característiques principals incloent la mida de bloc de 8 MB i la xarxa de raig té com a objectiu establir un futur més brillant per moneda digital.

Bitcoin Top (BTT)

Forquilla Data: 26/12/17 - 501.118 Bloc

Canvis d'original protocol: mida de bloc de 8 MB, Segwit, la protecció de repetició,

Mètode de distribució: 1BTC = 1BTT

Refilo

Lloc web

Bitcoin Top pretén ser 'millor que millor', 'el Bitcoin top, però té un llarg camí per recórrer després d'un late 2017 forquilla. Mida de bloc de 8 MB, juntament amb Segwit constitueix la seva manera d'escalar moneda digital.

Arxiu Bitcoin (BIFI)

Forquilla Data: 27/12/17 - 501.225 Bloc

Els canvis de protocol original: L'augment de mida de bloc, contractes intel·ligents, la xarxa de contingut

Mètode de distribució: 1BTC = 1000BIFI

Refilo

Lloc web

Bitcoin Arxiu pretén ser alguna cosa més que una moneda, es vol oferir una xarxa global de continguts. Usant una forquilla de la blockchain Bitcoin, BIFI està tractant de crear una xarxa d'emmagatzematge eficaç, segura i respectuosa del medi ambient.

Bitcoin Segwit2X X11 (B2X)

Forquilla Data: 28/12/17 - 501.451 Bloc

Els canvis de protocol original: algoritme de xifrat Segwit2x X11, mida del bloc de 4 MB upto, temps de bloc de 2,5 minuts, Cada ajust dificultat bloc, Respondre protecció

Mètode de distribució: 1BTC = 1B2X

Refilo

Github

Lloc web

No s'ha de confondre amb la forquilla cancel·lat anterior SegWit2X. Aquesta és una operació diferent, però en molts aspectes molt similars. Segwit amb l'augment de mida de bloc s'assembla a la proposta original i forquilla B2X ara afegeix un temps de generació bloc de 2,5 minuts.

Bitcoin pizza (BPA)

Forquilla Data: 01/01/18 - 501.888 Bloc

Els canvis de protocol original: Dirigit tecnologia acíclica Gràfic (DAG)

Mètode de distribució: 1BTC = 1BPA

Refilo

Reddit

Lloc web

Bitcoin pizza es bifurquen les dades heretats blockchain i seguir endavant amb un angle completament diferent. La tecnologia DAG, com hem vist amb el altcoin IOTA, és considerat com un estil de xarxa més ràpida, encara que la confiança i el consens són problemes amb la pizza.

Bitcoin intel·ligent (BCS)

Forquilla Data: 01/21/18 - 505.050 Bloc

Els canvis de protocol original: 2100000000 d'alimentació, extracció Equihash, mida del bloc de 8 MB, Segwit, la protecció de repetició, no premine, Contracte intel·ligent

Mètode de distribució: 1BTC = 100BCS

Lloc web

Bitcoin intel·ligent integra una selecció sorprenent de característiques que agafen els protocols d'arreu. Els aspectes més destacats de Segwit, blocs de 8 MB i equihash s'acompanyen de contractes intel·ligents per a una selecció molt enginyós.

Bitcoin interès (BCI)

Forquilla Data: 01/22/18 - 505.083 Bloc

Els canvis de protocol original: la mineria Equihash, funció d'estalvi, cada ajust de dificultat bloc, Segwit, la protecció de repetició, guanyar interessos

Mètode de distribució: 1BTC = 1BCI

Refilo

Github

Lloc web

Bitcoin interès té l'avantatge afegit d'una característica d'estalvi on els inversors poden realment guanyar interessos sobre els seus fons. Ajust de dificultat Segwit i regular també ha de fer un veloç xarxa de pagaments barat.

Quantum Bitcoin (QBTC)

Forquilla Data: 01/28/18 - Bloquejar TBA

Els canvis de protocol original: Raig de la xarxa, la mida de bloc de 8 MB, la protecció de la intimitat, protecció de repetició, el consens Pow + punts de venda, contractes intel·ligents

Mètode de distribució: 1BTC = 1QBTC

Lloc web

Quantum Bitcoin té com a objectiu prendre algunes de les idees més grans i millors Bitcoin i amalgamar en un sol paquet. Grans blocs, Raig de xarxa i la privacitat fa que per a un altre projecte especulatiu.

Bitcoin LITE (BTCL)

Forquilla Data: 01/30/18 - Bloquejar TBA

Els canvis de protocol original: Prova de consens Estaca, opcions de privacitat

Mètode de distribució: 1BTC = 1BTCL

Lloc web

Bitcoin LITE és res especial, de fet, és l'objectiu de ser la de Bitcoin és el que la plata a l'or. Sona familiar? Això és més d'un competidor litecoin que es va a incloure una premine. Res de la nota aquí realment.

Bitcoin Ori (BCO)

Forquilla Data: 31/12/17 - 501.949 Bloc

Els canvis de protocol original: Prova de Capacitat de consens, 8 MB de grandària de bloc, el bloc de temps de 5 minuts, la protecció Replay

Mètode de distribució: 1BTC = 1BCO

Lloc web

Bitcoin Ori utilitza un nou estil de consens anomenada Prova de Capacitat. Es promociona la solució de mineria més barat energèticament eficient com el futur de Bitcoin. Rotllo constant al llarg de 2018 serà interessant de veure.

Bitcoin privada (CCBP)

Forquilla Data: Gener 2018 - Bloc de TBA

Els canvis de protocol original: transaccions privades

Mètode de distribució: 1BTC = 1BTCP + 1ZCL = 1BTCP

Refilo

Github

Bitcoin Bitcoin forquilles privats tant Llegat i Zclassic per crear una moneda de privacitat. Amb més informació encara no s'ha alliberat haurem d'esperar i veure com aquesta es perfila.

Notícies relacionades


Post Altcoin

GAW Miners CEO del Titan de KNC: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Què és Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Xifrat PGP: una guia per a principiants

Post Altcoin

Presentació de la Criptocurrency Oficial de lEstat de lEquador

Post Altcoin

Metro de Bratislava acceptant Worldcoin Mentre WDC Alliance surt de la versió revolucionària de Cartes de tortuga borratxa

Post Altcoin

La Batalla de la Criptocurrency dels Verds

Post Altcoin

Lestat de Dogecoin

Post Altcoin

Digital Money Weekly Rundown - Primera edició

Post Altcoin

Estratègies dinversió

Post Altcoin

Accedint a Darknet en menys de 2 minuts: guia per a principiants

Post Altcoin

Dogecoin acceptada per Twitch.tv!

Post Altcoin

La prova destafa de Bitcoin: 10 eines per determinar si un negoci de Bitcoin és legítim