Què són Altcoins i ICOs - Bitcoin Whiteboard dimarts | Catalan.Lamareschale.org

Què són Altcoins i ICOs - Bitcoin Whiteboard dimarts

Què són Altcoins i ICOs - Bitcoin Whiteboard dimarts

El tema d'avui és altcoins i OIC. En aquest episodi, anem a repassar alguns dels diferents cryptocurrencies per aquí i explicar quines són les ICO. Així que anem a començar!

Altcoins, o alters en definitiva, són cryptocurrencies que no estan Bitcoin. La paraula altcoin és una abreviatura de monedes alternatives. Així litecoin, Ripple, Dashor qualsevol altra moneda digital Bitcoin no tots cauen sota la categoria de altcoins.

"Per què necessitem altcoins en el primer lloc" Ara vostè pot preguntar-se, La resposta és senzilla: Bitcoin no és perfecte. En general, altcoins tractaran de crear una versió millor o diferent de Bitcoin.

Per exemple, litecoin és un alt que confirma les transaccions més ràpid que Bitcoin. Dash i Moneroare altcoins que se centren en l'aspecte anonimat, de manera que les transaccions pràcticament impossibles de rastrejar. Cada altcoin té el seu propi "l'únic" que fa millor.

Altcoins també poden variar de Bitcoin en la forma en que s'extreuen. Per exemple, l'algorisme de mineria de Bitcoin es diu SHA-256, mentre que l'algoritme de mineria de litecoin es diu Scyrpt. Diferents algoritmes de mineria requereixen diferents tipus de maquinari a la meva.

Una altra cosa a tenir en compte és que si un altcoin és relativament nou o no tan ben conegut, que probablement serà més difícil comprar i tindrà un menor nombre de carteres que el suporten.

Fins avui en dia, milers de altcoins s'han introduït en el mercat, però només uns pocs han aconseguit obtenir un nombre significatiu de seguidors com Bitcoin. Una manera d'esbrinar què altcoins estan guanyant popularitat és mesurant la seva capitalització de mercat.

Una capitalització de mercat significa què tan gran és el mercat d'una moneda en termes de dòlars. Es calcula prenent el nombre de monedes en circulació i multiplicant amb la taxa de canvi del dòlar. Si, per exemple, hi ha 16 milions de bitcoins en circulació i el preu d'un Bitcoin és de $ 2,500, la capitalització de mercat de Bitcoin seria de 40 mil milions de dòlars.

Durant molt temps, la capitalització de mercat de Bitcoin van representar el 90% de la capacitat total del mercat moneda digital. Avui dia, a mesura que més altcoins estan guanyant atenció i apreciació en el preu, la capitalització de mercat de Bitcoin representa menys de la capitalització de mercat total de moneda digital que ha aconseguit superar 100 milions de dòlars el 2017.

Com es decideix realment en quina moneda per invertir?

En primer lloc, li suggereixo que llegeixi sobre la altcoin que li interessa. Assegureu-vos que entén el que la fa única i veure si té sentit per a vostè. El més important és no invertir en una moneda només pel brunzit al voltant d'ella.

Moltes monedes per aquí fan servir el que es coneix com "pump and dump" esquemes. Això significa que els creadors de la moneda generen una gran quantitat de publicitat sobre una moneda específica per tal d'aconseguir que la gent a invertir-hi i s'inflen el preu de la moneda. Una vegada que la moneda s'apreciï els creadors venen la totalitat de les seves monedes en un benefici, mentre que el preu d'estavellar a causa de la venda a gran escala. Això deixa a la majoria dels inversors amb un munt de monedes inútils i ningú per vendre'ls a.

Altres coses que vostè ha de buscar en com Cap-aquest mercat de la moneda li donarà una idea de com altcoin s'ha rebut a la comunitat.

També suggeriria involucrar-se en la comunitat de la moneda. En general, la majoria de les monedes principals tenen un fòrum oficial, un grup de Facebook, 1 subreddit i altres llocs de trobada on es pot demanar als desenvolupadors de les preguntes específiques de monedes. Una comunitat forta és un factor pronòstic important per a l'èxit d'una moneda.

Ara vostè sap el que són altcoins, i ens pot passar al nostre següent tema que està estretament relacionat amb l'ICO.

Què és un ICO?

ICO és sinònim d'oferta inicial de la moneda. El terme deriva del terme finances tradicionals, IPO (o oferta pública inicial).

Una oferta pública inicial s'utilitza per descriure el llançament d'una nova empresa en una borsa de valors, també coneguda com la sortida a borsa. El propòsit d'una oferta pública inicial és vendre accions de l'empresa amb la finalitat de recaptar fons del públic.

ICOS en les altres monedes de la mà de la venda, també conegut com tokens, com una forma de finançar un projecte específic. La idea general és que si vostè creu que el projecte tindrà èxit, de comprar les fitxes que potencien el projecte per endavant amb un descompte, i llavors vostè serà capaç de vendre més endavant en un benefici una vegada que el seu projecte té èxit.

Anem a trencar aquest procés una mica més lluny.

Quan una empresa moneda digital vol posar en marxa un nou projecte a través d'un OIC, es crea un document tècnic. El llibre blanc és un document que estableix el que es tracta el projecte, el que necessita el projecte complirà, la quantitat de diners que es necessita per al projecte, i el temps que l'ICO per a aquest projecte tindrà una durada de.

Després que l'ICO està configurat, el públic pot començar a invertir a l'ICO mitjançant l'enviament de diners per al projecte i la recepció de fitxes o monedes a canvi de projectes.

Si els diners recaptats per l'ICO no compleix amb els fons mínims requerits per les notes del producte, es tornen els diners als patrocinadors, i l'ICO es considera que és infructuosa. Si es compleixen els requisits del fons dins el termini especificat, l'equip fundador ara anar a treballar i portar el projecte a la vida a través de l'ús dels fons recaptats.

En resum, les OIC són com pedal d'arrencada per a projectes de xifrat.

El millor exemple d'un OIC altament lucratiu va ser la pre-venda de fitxes Etereum. A mitjan 2014, una fitxa èter (també conegut com ETH) venut per al voltant de 40 centaus de dòlar. Si vostè va comprar per valor de cent dòlars ETH en aquest llavors, que tindria l'equivalent a 75.000 dòlars en 2017.

Avui en dia, més i més projectes tracten d'imitar l'èxit de la OIC de Etereum. OIC es duen a terme sobre la plataforma Etereum, i és per això que necessita per comprar el testimoni Etereum, conegut com l'èter, per tal de participar-hi.

L'alt volum recent de les OIC va causar preu de Etereum a Spike i també aclaparat Etereum la xarxa. Això va fer que les transaccions tardanes o fallits, el que porta a la suspensió de la negociació Etereum en diverses borses de valors i problemes de finançament ICO.

El pitjor exemple d'un desastrós ICO és la DAO. La DAO, o una organització autònoma descentralitzada, projecte van aconseguir recaptar $ 150 milions de Etereum. No obstant això, poc després que l'ICO va acabar, un hacker va aconseguir drenar un terç de la quantitat recaptada a causa d'un error en el codi de Etereum.

Aquesta crisi i les diferents opinions sobre com gestionar la situació va conduir a una divisió en la xarxa Etereum i la creació tant dels clàssics altcoins Etereum i Etereum.

Igual que amb qualsevol altre instrument financer, on hi ha la possibilitat que una gran recompensa, hi ha un gran risc, així, i OIC conté una gran quantitat de risc.

OIC pot ser considerat com apostes d'alt risc en les empreses d'inici moneda digital. Moltes persones avui en dia inverteixen en OIC no perquè creguin en el projecte, sinó perquè el que volen és fer un guany ràpida. Això, al seu torn, crea un bombo general abans posa en marxa el projecte.

Però a mesura que el brunzit s'esvaeix, els creadors del projecte i els primers inversors volen prendre diners de la taula, de manera que comencen a vendre grans quantitats de token. Això pot causar que el preu baixi bruscament.

Un altre aspecte a considerar és que la barra per crear un ICO avui dia és força baix. Durant la realització d'una oferta pública inicial requereix per complir amb una gran quantitat de regulació, OIC ometre aquest procediment onerós tot per la recaptació de diners exclusivament en moneda digital la qual encara no s'ha regulat.

Vols crear un ICO?

Només cal crear una pàgina web brillant explicant el seu concepte, crear un actiu digital, aconsegueixen alguns famosos cripto a dir coses bones sobre ella, i vendre actius del seu projecte directament a les persones a la web. Ni tan sols ha de tenir un producte de treball.

Aquestes baixes barreres d'entrada provocar una enorme quantitat de projectes de baixa qualitat que mai veuran la llum del dia. Això podria ser degut al fet que els fundadors no tenen els coneixements necessaris per a executar el projecte, o que l'ICO va ser només una estafa senzill, per començar.

Com es pot imaginar, aquest és el somni d'un estafador fet realitat. Amb una mínima inversió de temps i diners, que poden aconseguir un munt de gent que els envien diners sense cap tipus d'exposició legal o responsabilitat al públic.

Per tal de posar l'accent en l'absurd de la quantitat de diners "tonto" es destina a l'OIC, un desenvolupador va ser tan lluny com la creació d'un lloc anomenat "Inútil Etereum d'emergència."

El lloc web:

"Ets literalment donar els seus diners a algú a Internet i aconseguir fitxes completament inútils a canvi.

No hi ha 'llibres blancs,' no 'productes' i, no hi ha 'experts'. És només vostè, jo, la seva Èter durament guanyat, i la cistella de compres ".

Sorprenentment, tot i que el projecte Etereum simbòlic Inútil va aconseguir recaptar més de seixanta mil dòlars americans.

En alguns casos és possible que perdi diners en un OIC no es deu a una estafa previst, però a causa de la manipulació de pirateria informàtica. Per exemple, no fa molt de temps que un hacker va aconseguir hackejar un lloc web d'ICO i canviar la direcció de dipòsit Etereum ICO a la vostra adreça Etereum. Això va causar més de $ 7 milions de dòlars per a ser enviats a ell. Per descomptat que els diners s'ha perdut per sempre.

En resum, les OIC ha de ser considerada com arriscada, ja que els jocs d'atzar. A causa de la naturalesa irreversible i no regulada de moneda digital, vostè no té virtualment cap recurs si un ICO resulta ser una estafa completa o es declara en fallida.

Llavors, com es pot saber si s'ha d'invertir en un ICO?

Bé, en primer lloc, cal saber el que està invertint en. Això vol dir que ha de prendre el temps per llegir realment llibre blanc de l'OIC, la investigació del projecte i els fundadors i involucrar-se amb la comunitat al seu voltant.

També, assegureu-vos que entén com es distribuiran les fitxes per al projecte. OIC que subjecten la part del lleó de fitxes per als fundadors pot acabar venent aquestes fitxes per tal de fer un guany ràpida després que acabi l'ICO.

Una altra pregunta important és quants diners s'està aixecant i amb quin propòsit?

Si no hi ha límit en la quantitat que s'eleva, el projecte pot quedar excés de finançament. El aconseguir més diners dels que necessita també pot obstaculitzar el desenvolupament de projectes com la mandra i sense focus clar pot sorgir com a resultat. Alguns projectes han aconseguit recaptar desenes de milions de dòlars abans de la primera línia de codi va ser escrit fins i tot.

El més important, mai invertir en alguna cosa que no entén.

En resum, les OIC són una nova forma de finançament col·lectiu, que molt poques persones entenen. Si acaba de començar amb cryptocurrencies i OIC, probablement hauria de fer una bona quantitat d'investigacions addicionals abans de comprometre els seus diners per a qualsevol projecte, tan emocionant com pot semblar.

Això ho resumeix tot per avui. Espero que hagin gaudit aquesta lliçó de Bitcoin Pissarra dimarts, i ens veiem....en una mica.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Es tracta del Blockchain, no del Bitcoin

Post Altcoin

El Realcoin de Brock Pierce és una mala idea, i això és per què

Post Altcoin

Anàlisi de Bitcoin contra Litecoin i Or contra Plata

Post Altcoin

Com fer el meu Bitcoins: una senzilla guia per a principiants

Post Altcoin

Estat de Dogecoin Pt. II

Post Altcoin

Transacció de Bitcoin no confirmada? A continuació sexplica com escurçar el temps de transacció de Bitcoin

Post Altcoin

Tutorial: actualització de la cartera de Reddcoin POSV en una Mac

Post Altcoin

El Bitcoin Gold Hard Fork explicat (arribant el 25 doctubre)

Post Altcoin

7 maneres fàcils desbrinar la dificultat de Bitcoin

Post Altcoin

Com comprar NEO en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

BTC.com venut a Josh Garza de GAW Miners

Post Altcoin

Bit-onum - The Potential of Bitcoin, Ethereum, i Orisi, Part Two