Què és Tether USDT - Guia per a principiants | Catalan.Lamareschale.org

Què és Tether USDT - Guia per a principiants

Què és Tether USDT - Guia per a principiants

Alguna vegada ha notat que alguns intercanvis de xifrat (com Bitfinex) no accepten dòlars, però ofereixen mercats que aparentment estan denominats en dòlars?

És possible que també han notat el comerç Bitcoin contra USDT en altres bosses cripto-only (com Poloniex i Bittrex). Aquests preus "USDT" són en general dins d'uns pocs dòlars de les cotitzacions a les borses que suporten USD (com ara Coinbaseor Kraken).

Llavors, què està passant? Com poden els intercanvis que semblen basar-se exclusivament en els mercats USD moneda digital termini?

La resposta és Tether. (Símbol de Tether és ₮, i el seu ticker és de USD ₮).

Què és la corretja?

Tether és una espècie d'híbrid. És un "stablecoin." Cripto-Fiat El seu valor està vinculat, o més aviat, subjectes al valor de les monedes fiduciàries.

USD ₮ és la moneda que s'utilitza amb més freqüència Tether. Tether ha estat fixat com igual a la moneda de reserva oficial del món: el dòlar nord-americà. Més específicament, 1 USD ₮ està destinat a romandre exactament igual a $ 1 ni un cèntim més o menys. Es tracta bàsicament d'un dòlar de xifrat (almenys en valor).

Una altra moneda que utilitza Tether és l'Euro, en forma d'euros ₮. I Tether s'informa utilitzar el ien japonès aviat, en forma de ₮ ien.

Val la pena assenyalar que els usuaris Tether estan protegits de la volatilitat de moneda digital, però encara està exposat a les fluctuacions en el preu de la moneda fiduciària fix.

Per exemple, considerem el que passaria si s'ha produït un esdeveniment transcendental que redueix a la meitat el valor de la nit al dia dòlar. Si manté USD ₮, perdria una quantitat igual de valor que el €.

Com funciona Tether

Tècnicament, Tether es basa en la plataforma de Omni. Aquesta plataforma es fa servir per a diversos actius digitals, que estan ancorades a la blockchain Bitcoin. Per descomptat, els bancs centrals només es recolzats pels governs tenen el privilegi de crear actius que es declaren com un valor de manteniment (per exemple, els diners a través de Fiat).

Si Tether simplement va afirmar que les seves fitxes eren un valor de $ 1, que la declaració seria transparent falses, sense alguna base demostrable. En altres paraules, si USD ₮ fa ocupar cap valor, i molt menys un valor constant, que ha d'estar recolzat per les reserves de dòlars reals.

Per 1 USD ₮ a un valor de $ 1, ha de ser bescanviables en qualsevol moment per $ 1 de la moneda fiduciària. En l'actualitat, l'USD ₮ és només directament convertibles a dòlars a través de l'intercanvi de Kraken.

De la mateixa manera, qualsevol dòlars enviats al banc del Kraken per un client aprovat hauran de ser convertibles a dòlars ₮, a raó de $ 1 per ₮. Aquest mecanisme és mantingut per l'PEG- ₮ USD €. Aquesta clavilla es facilita encara més per la conversió indirecta de dòlars a USD ₮ en una proporció 1: 1 (a través d'cryptocurrencies intermediàries, principalment Bitcoin).

En resum, l'única raó per 1 USD ₮ és en realitat un valor de $ 1 és que les bosses de mantenir una reserva de dòlars per recolzar cada USD ₮ en existència. No obstant això, algunes afirmacions sobre la pàgina web de Tether són qüestionables.

El mecanisme descrit anteriorment dicta que Tether és inevitablement i totalment centralitzat. Aquest sistema depèn de la capacitat i la voluntat de mantenir la paritat de la moneda d'Tether. Per exemple, si es queda sense Kraken USD que s'ha assignat als clients que volen vendre dòlars ₮, Tether ha de prometre o subministrament Kraken amb l'USD en un termini raonable. Altrament, la clavilla es "llisqui".

Tether depèn en última instància de les bones relacions financeres, així com la contínua permís de les autoritats legals. Un model molt més arriscat implica cryptocurrencies regulars que no estan vinculats a Fiat. En altres paraules, Tether (més o menys) no requereix permís i no pot ser censurat. Per contra, els usuaris Tether estan obligats a proporcionar la verificació del client.

Propòsit de corretja

Atès que la majoria del corrent principal interès en cryptocurrencies es deu al seu fluctuació en el preu, un podria qüestionar el propòsit d'un cripto, que es basa en el manteniment d'un preu fix. No hi ha bombes, no hi ha abocadors, sense bombolles. Sense cap dubte, Tether ofereix una moneda estranya.

El poder de compra del dòlar nord-americà (i tots els Fiat) erosiona constantment amb el temps, a causa de la inflació. Per tant, Tether certament no pot ser considerat com una inversió. Posseir Tether és més com un dipòsit en un compte bancari (tant arriscat) que paga l'interès del 0%.

Així que si Tether és més arriscat que cryptocurrencies regulars i no proporciona cap possibilitat d'obtenir guanys financeres, ¿per què utilitzar-lo en absolut?

La realitat és que la corretja és de gran utilitat per als comerciants i els inversors com una alternativa a Fiat. Hi ha diverses bones raons per a això:

Temps de transacció

USD dipòsits i recessos des de i cap als intercanvis exteriors són sovint un procés que consumeix temps. De mitjana, es duen 1 a 4 daysto negoci complet. Si es produeix la transacció després dels bancs han tancat a la nit, cap de setmana o dia festiu, els temps d'espera poden ampliar-se considerablement.

Per contra, els temps de transacció Tether es completen en minuts. Aquest benefici és significatiu perquè els comerciants moneda digital sovint han de canviar ràpidament els fons, i prendre avantatge de les oportunitats d'arbitratge.

Tarifes de transacció

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) les transferències són molt cars. Que costen més de $ 20 a les tarifes, i la mitjana d'al voltant de $ 30. I si vostè està utilitzant una moneda fiduciària que no sigui un dels admesos per la borsa, els bancs cobraran una tarifa addicional de conversió de divises i el percentatge de la transferència.

Per contra, Tether cobra zero transacció feesbetween carteres Tether.

Estabilitat de preus

Cryptocurrencies són coneguts per ser volàtil. Així que una moneda base estable és extremadament útil- particularment per als comerciants de altcoins més petits, que no tenen mercats líquids que estan fàcilment disponibles. Canvien una moneda volàtil per a un altre crea una gran quantitat de complicacions i el risc addicional.

Per entendre per què, imaginem el següent escenari, el que implica el comerç de Bitcoin per Etereum (ETH):

  • Un comerciant utilitza el seu BTC per comprar ETH, que després s'eleva en un 10%.
  • L'operador desitja obtenir un benefici, de manera que ven la seva ETH de BTC.
  • No obstant això, mentre que el comerç s'està processant, Bitcoin sorprenentment cau en un 15%.

Tot i ser correcta sobre la direcció d'ETH, el comerciant podria tenir una pèrdua, a causa de la caiguda de la CTB. Mitjançant l'ús d'USD ₮, l'única preocupació del comerciant és el preu de Etereum.

Per descomptat, l'USD és la moneda base relativament estable. No obstant això, molts altcoins només estan disponibles per a negociació en borses de cripto-solament; accepten Tether, però rebutgen qualsevol forma de decret.

A més, l'USD ₮ beneficis dels dos primers punts anteriors (temps de transacció i de pagament). No obstant això, els impostos són més aviat una zona grisa.

Mantenir-se al marge

Sovint, la millor posició per prendre en un mercat hi ha una posició en absolut. Diguem que un comerciant se sent que el preu d'un cripto és insosteniblement alt, però no vol córrer el risc d'un curtcircuit en ella. Per tant, la millor jugada seria la de "diners en efectiu", a continuació, esperar que una caiguda o un accident de tornar a comprar al.

No obstant això, és freqüent advertir a la gent en contra de mantenir els diners-fiat o cripto-en qualsevol bossa. La història té shownthat és arriscat confiar en els intercanvis per emmagatzemar diners!

Per tant, té sentit per a un comerciant per convertir la seva posició a USD ₮, i retirar a la seva cartera personal per la seva custòdia. Quan es produeix l'oportunitat de compra, el comerciant pot transferir ràpidament les seves USD ₮ a la central a prendre avantatge d'ella, a diferència de dies d'espera per a una transferència bancària per esborrar.

Com obtenir una cartera Tether

En general, s'obté una cartera Tether després del seu registre en el lloc Tether.to. Per desgràcia, el lloc no estava acceptant inscripcions en el moment d'escriure aquestes línies (1 de gener 2018):

Com indica el lloc, pot sol·licitar una notificació sobre la inscripció reobertura mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a. Lligar walletsare mòbil disponible per iOS i Android, però requereixen un compte registrat Tether.

En altres paraules, només es pot utilitzar carteres Tether per emmagatzemar i enviar USD ₮ a les borses moneda digital compatibles.

Com comprar Tether

De moment, el mètode més comú de comprar USD ₮ és canviar-lo per un altre moneda digital. La llista completa dels mercats cripto USD ₮, fes un cop d'ull a la llista de CoinMarketCap. (Per a la seva comoditat, que estan ordenats per "parells").

Tether està dirigida per algunes de les mateixes persones que estan darrere Bitfinex: Philip Potter i Giancarlo Devasini. Aquest lideratge va ser confirmada per la recent filtració Papers paradís, encara que la notícia no va venir com una sorpresa per a qualsevol que presti atenció.

Nova Tether comptes de fluxos sobretot a Bitfinex. Després, a l'abril de 2017, i Bitfinex Tether van experimentar una congelació de les seves operacions fiduciàries, quan US Bank i Wells Fargo es van retirar com a socis bancaris.

Com a resultat, ara es nega Bitfinex clients dels Estats Units, i ja no tingui els mercats denominats en dòlars. Més aviat, s'utilitza exclusivament USD ₮.

La controvèrsia Tether

Tether i Bitfinex estan prenent antibales pesat en aquest moment. The New York Times, Bloomberg, i Fortuneall han publicat recentment articles que expressen preocupacions sobre Tether. Aquests articles reflecteixen els dubtes i temors que s'han d'infiltració en certes cantonades de la comunitat cripto durant mesos.

No obstant això, la veritable font d'escepticisme sobre Tether i escepticisme Bitfinex és sens dubte l'escriptor conegut com Bitfinex'ed.He és notori per al seu curs, fervent crítica de les operacions de Bitfinex.

Els crítics acusen Bitfinex i Tether de funcionament d'un reservescheme fraccional: Més USD ₮ que s'emeten estan recolzats per dòlars fiduciaris. Els crítics al·leguen que els comptes Tether sense respatller s'utilitzen per inflar el preu de Bitcoin a l'efecte de la manipulació del mercat.

La percepció subjectiva de financesclaim d'excés de reserves complets-i fins i tot d'amarratge. Statementreveals de corretja de setembre de 2017 l'auditor no hi ha irregularitats, però els crítics afirmen que aquests resultats no són satisfactoris. No obstant això, és plausible que un canvi de mida de Bitfinex comandaments de gairebé $ 1b, que es requereix per tornar totalment Tether.

Pot ser difícil separar els fets de la ficció. Però aquí hi ha els certs fets indiscutibles:

Tether no garanteix la convertibilitat de dòlars. Més aviat, es reserva el dret de negar el servei als clients que entren a terme el compliment dels seus termes. Fes una ullada als termes de servei de Tether:

  • Durant 2017, l'emissió d'O $ ₮ va augmentar dramàticament. Aquest canvi sembla alguna cosa en línia amb la creixent demanda de Bitcoin, així com la situació de la banca Bitfinex.

CoinMarketCap chartsthis expansió de l'oferta dels milions de baixa a gairebé $ 1 mil milions. Aquesta expansió està marcat en blau a continuació:

  • Tether s'ha convertit en una moneda base popular a través d'una varietat d'intercanvis de xifrat. Els espectacles de la balança de carteres de canvi identificats:

Una adreça "en quarantena" per sobre conté $ 30 m en fons recentment hacker, que es congelen en el seu lloc per Tether. (Per tant, refuta qualsevol de les reivindicacions de la descentralització.)

  • Comptes de corretja per a una gran quantitat de volum de negociació diari. Dia de Cap d'Any 2017 va ser un gran dia de negociació de Bitcoin, ja que va violar $ 15k. CoinMarketCapreported el volum 24 hores de dòlars ₮ a través de diversos intercanvis en $ 1,4 mil milions. La gran majoria d'aquest volum era de comerç Bitcoin.

Conclusió

Per a molts Bitcoiners mentalitat ideològicament (incloent aquest autor), Tether és incòmodament prop de la banca Fiat sistema, i no només a causa de la seva vinculació Fiat òbvia. Tether també està centralitzada, permissioned, i la confiança-depenent. Un sistema d'aquest tipus és l'antítesi dels principis de Bitcoin.

Com a resultat, molts entusiastes de xifrat són escèptics per naturalesa de la Cadena. Aquest escepticisme justificat crea un públic que és receptiu a escoltar sobre les acusacions de frau.

No obstant això, sense evidència sòlida de mala conducta, les al·legacions formulades contra Tether i Bitfinex són només elements en una altra campanya de FUD. Atès que moltes de les mateixes persones i tàctiques estan involucrats, suggereix una "conspiració per pintar una conspiració." Similars

Si bé hi ha diverses preocupacions vàlides sobre Tether, que segurament donarà assenyalant-històries sobre com Tether es penjarà l'ecosistema cripto sembla exagerada. Com a màxim, són clickbait, i en el pitjor, que són maliciosos.

Però potser aquesta campanya anti-Tether pot aconseguir bons resultats. Una mirada crítica podria forçar Tether per adherir-se als més alts estàndards professionals, i per apuntalar les debilitats potencials.

Si està interessat en utilitzar Tether, t'aconsello que mai emmagatzemar quantitats significatives en el mateix. Sempre utilitzeu Tether amb precaució. USD ₮ només s'ha d'utilitzar per al comerç i les transferències a curt termini. Si la conversió cap a i transferència de grans quantitats USD ₮, fer-ho en lots, el que reduirà la seva exposició global.

No cal esperar per convertir grans quantitats de dòlars ₮ a Fiat-sense trobar una interrupció preu. Recordeu això: en què Tether ofereix els avantatges de moneda digital amb l'estabilitat dels preus d'un Fiat tradicional, sinó que també li exposa als riscos que són inherents a tots dos sistemes.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Sexe i únic Bitcoin

Post Altcoin

Estàs buscant treballar i pagar a Bitcoin? Aquí teniu sis llocs web que us poden ajudar

Post Altcoin

Què és la tecnologia Blockchain?

Post Altcoin

10 Eines útils per estar connectats al mercat de Bitcoin

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten abraçar la part I

Post Altcoin

Multi-vPoW: la solució de Myriadcoin per a la mineria de combinació

Post Altcoin

Lascens de Potcoin

Post Altcoin

Entrevista: Brandon Kurtz de Vertcoin Athlet

Post Altcoin

El Camí Potcoin

Post Altcoin

Què és Dogecoin?

Post Altcoin

EasyMiner de Myriad porta Myriadcoin a nous mercats

Post Altcoin

4 raons per les quals Hive és una cartera revolucionària de bitcoins