Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

Guia per a principiants per operar el vostre propi caixer automàtic Bitcoin

El següent post és un lloc de convidat per Joe Ciccolo, el fundador i president de BitAML. Ell pot ser assolit en.

Hi ha una gran expectació a tot l'espai de Bitcoin ATM. I per què no? Els terminals estan sorgint per tot arreu dels Estats Units, ia tot el món. Des de fa un any, el nombre de caixers automàtics Bitcoin s'ha incrementat en més d'un 55%. D'aquest creixement, el 20% s'ha produït en Q1 de 2016 sol. Cada dia, dos nous terminals vénen en línia en algun lloc del món.

La gana entre els consumidors i bitcoin operadors de caixers automàtics és innegable. Els consumidors gaudeixen d'una via d'accés simple, fàcil d'usar, i familiar. La venda de moneda fiduciària paper per Bitcoin es pot fer en qüestió de segons. Per al consumidor, especialment bitcoin habituals, aquestes noves màquines expenedores d'edat s'han convertit en una alternativa popular a Bitcoin intercanvis, que tendeixen a patir de temps més llargs de processament, controls més estrictes, i possiblement més fred de servei al client. Per als operadors, les barreres d'entrada són molt més baixos en comparació amb la majoria dels models de negoci Bitcoin, no només els intercanvis Bitcoin. En lloc de codificar una aplicació i desenvolupament de la infraestructura molest, com a operador només ha de comprar la seva tecnologia del fabricant, ATM Bitcoin.

Aquesta és la llista completa de Bitcoin ATM manufacturersavailable avui. Caixers automàtics varien entre si en grandària, preu i functinality. Per exemple, alguns caixers automàtics només poden acceptar i dispensar Fiat bitcoins. Altres també li permeten enviar bitcoins a Fiat i obtenir a canvi.

Així que l'únic que queda fer és trobar un lloc i endoll 'er, oi? Mal! Demanar i rebre el lliurament del seu terminal ha de ser un dels últims passos en la planificació del seu negoci. Compliment ALD hauria de ser el primer pas! Sí, és cert, ho vaig dir... "compliment ALD hauria de ser el primer pas". Massa sovint, els operadors que aspiren em criden perquè el seu ATM bitcoin està arribant matí i que van escoltar alguna cosa sobre la necessitat de compliment ALD. Per estrany que pugui semblar, passa tot el temps. Mentre opera un caixer automàtic de Bitcoin és un negoci emocionant i potencialment lucratiu, el terminal no farà cap diners de recollir la pols al seu apartament mentre lluita per obtenir els seus assumptes de compliment en ordre.

Així que, ¿on comença un futur bitcoin operador del caixer automàtic? A continuació es presenten quatre elements clau al voltant de la qual construir la seva estratègia de compliment abans del llançament.

1. Identificar i requisits de transferència de diners d'investigació en l'estat o estats en què va a operador de la seva terminal (s)

És important entendre que alguns estats són més amigables als caixers automàtics Bitcoin o Bitcoin en general, que altres. Això podria significar la diferència entre un procés de llicència estatal integral i costosa i una exempció en virtut del dret transmissor de diners de l'estat. Les diferències són tan vast, ja que estan en constant canvi. Units continuen evolucionant la seva aplicació de la llei de transferència de diners existents i antiquada. A hores d'ara, diversos estats han legislació pendent destinada a redefinir la transmissió de diners per tal de donar cabuda a Bitcoin empreses. Dit això, és vital per entendre els requisits del seu estat. Per començar, el grup de recerca bitcoin i defensa sense ànim de lucre, amb monedes, publica un rastrejador reguladora de l'estat en temps real útil.

2. Registrar-se com una empresa de serveis monetaris (MSB) amb la Xarxa de Control de Crims Financers (FinCEN)

Pot ser que sigui difícil de creure, però el registre amb la FinCEN, la part superior de vigilància rentat de diners de la nació, podria ser la tasca més fàcil compliment. És, literalment, una activitat de "check-the-box". De fet, en contrast amb el procés de la llicència de l'estat basat en el permís, a nivell federal, les entitats només es registren a la FinCEN mitjançant el portal en línia. El procés normalment es pot completar en menys d'una hora.

Mentre es registra a la FinCEN és un exercici senzill, es tracta amb molta responsabilitat. Marcant les caselles, per dir-ho, que està d'acord en estar regulat per la FinCEN i així complir amb certs requisits a la satisfacció dels reguladors. Això inclou, entre altres coses, el seu registre en el nivell estatal, si és el cas; desenvolupar i implementar un anti-rentat de diners del programa (LMA); retenir certa informació transaccional; i, la presentació d'informes d'activitat i transaccions sospitoses més de $ 10.000.

3. Desenvolupar i implementar un anti-rentat de diners del programa (LMA)

FinCEN regulació requereix la implementació d'un programa ALD escrit. Un programa efectiu de AML és un dissenyat per evitar la seva caixer automàtic Bitcoin s'utilitzin per facilitar les activitats de rentat de diners. Cada programa ALD ha de ser per escrit i direcció, com a mínim, els "quatre pilars" de la següent manera:

Incorporar les polítiques, procediments i controls interns raonablement dissenyats per assegurar el compliment de la Llei de Secret Bancari (BSA)

Designar un oficial de compliment responsable de dia a dia el compliment del programa de BSA i LMA.

Proporcionar, la formació contínua dirigits al personal apropiat en relació amb les seves responsabilitats sota el programa ALD.

Preveure una revisió o auditoria independent del seu programa ALD sobre una base anual, com a mínim

FinCEN proporciona als operadors de caixers automàtics bitcoin amb informació detallada sobre cada un dels "quatre pilars", incloent registres específics i requisits d'informació.

4. Proveu seus controls programa ALD, els clients i de transaccions

Molt bé, vostè té un sòlid programa d'AML al seu lloc. Ara és el moment de posar a prova els seus controls AML abans de publicar-la. Per començar, l'execució d'algunes operacions de la mostra a partir de la seva cartera Bitcoin mitjançant el terminal (s). Assegureu-vos de provar els seus llindars per assegurar que adequat conegui al seu client requisits (CSC) s'activen, així com qualsevol indicador de "bandera vermella" de possibles activitats sospitoses o inusuals. Assegureu-vos de confirmar que el client i la informació de transacció està correctament obtenir i registrar. D'aquesta manera, documentar les seves troballes, especialment qualsevol canvi posterior en el seu programa ALD com a resultat d'aquesta prova.

Conclusió

Els elements anteriors han de ajudar a posar en marxa el seu compliment ALD, i, finalment, la posada en marxa del seu negoci ATM Bitcoin. La importància del compliment des del primer dia no pot ser exagerada. A més, el compliment ha de créixer amb el seu negoci no sigui una mera una casella de verificació en el seu pla de negoci global element secundari o.

El compliment és en molts aspectes una ètica; és la forma en que condueix el seu negoci. És per això que s'ha associat amb BitAML 99Bitcoins per lliurar recursos lliures de compliment educatius a nou i aspirant a empresari de Bitcoin. Això inclou la nostra més recent llibre electrònic, "Una introducció a Bitcoin ATM Compliment ALD". Igual que 99Bitcoins, creiem en la traducció de bitcoin, o en aquest cas el compliment de bitcoin, a la plana Anglès.

[Embeddoc url = "https://99bitcoins.com/wp-content/uploads/2016/04/BitAML_basic-BTM_ebook.pdf" height = descàrrega "700px" = "all"]

Notícies relacionades


Post Altcoin

Com aconseguir fins a un 20% de beneficis dels seus Bitcoins mitjançant la inversió

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Cercant Representants de monedes de les comunitats criptogràfiques

Post Altcoin

Els científics demanen les donacions de Bitcoin i Dogecoin

Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Com comprar Stellar Lumens en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Reddcoin publica oficialment POSV: començarà el 2 dagost (ara en viu)

Post Altcoin

Tutorial sobre com canviar a Wallet Reddcoin POSV

Post Altcoin

Sis idees Bitcoin i Altcoins necessiten bescanviar la part II

Post Altcoin

Linforme diari de Bitcoin: CheapAir acceptant Dogecoin i Litecoin, Digital Gold Tactual per Bitcoin Exchange i més

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Coin Breus Actualitzacions: passant per 2015