Bitcoin com a inversió a llarg termini | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Bitcoin com a inversió a llarg termini

Probablement s'estigui preguntant "es Bitcoin una bona inversió a llarg termini?" Anem a deixar de respondre a aquesta pregunta, però descriurem alguns punts clau a tenir en compte. Cada dia, Bitcoin està guanyant més i més usuaris principals del corrent. Més botigues estan acceptant Bitcoin, més persones són la mineria, i més persones s'estan negociant. Això està ajudant Bitcoin convertir-se en una moneda legítima. A mesura que la moneda construeix un següent, hauria de seguir per estabilitzar i ser més àmpliament acceptat.

D'altra banda, Bitcoin podria ser proscrit i destruït per les intervencions dels bancs centrals i els governs. Seria un govern de recórrer a mesures tan dràstiques? El govern nord-americà ja va prendre mesures en contra de l'última populars moneda alternativa, e-gold, que estava lligat a l'or que va tenir lloc a reserves privades i en el seu bec tenia cinc milions d'usuaris. El govern va tancar la moneda cap avall per no tenir les llicències de dret d'operar, i es creu que podria ser utilitzat pels terroristes i altres figures delictives per transferir fons.

Bitcoin podria posar en perill l'statu quo o pot arribar a ser lligat al món criminal. De fet, desafiant el status quo és exactament el que la moneda està destinat a fer. En aquest punt en el temps, però, Bitcoin segueix sent una moneda petita i, com a tal, és altament vulnerable als atacs. Penseu en això, el govern d'Estats Units podria decidir que Bitcoin és una amenaça i decideix prendre mesures contra ell. El govern dels Estats Units podria simplement prohibir la moneda, però que podria generar massa mala premsa, i qui sap demanda en altres països podria mantenir-lo viu.

Una solució més simple per al govern, però, seria que la Reserva Federal dels EUA imprimir fins uns mil milions de dòlars en nous dòlars i l'utilitzen per comprar bitcoins. Els preus es dispararien immediatament. A continuació, el govern podria bolcar les seves bitcoins en el mercat, l'enviament de tornada espiral de preus a la baixa. Si l'ascens i la caiguda eren prou dramàtica, podria potencialment destruir Bitcoin.

Però esperi un minut, no podia la comunitat Bitcoin la mera prova de la moneda va ser subjecte a una acció adversa i restaurar la confiança en ella? És possible, però a causa de l'alta anonimat de Bitcoin, un govern o banc central pot ser capaç de cobrir les seves pistes. Per descomptat, si un govern realment prendre aquestes mesures dràstiques és desconegut i altament especulativa.

D'altra banda, la inversió té a veure amb l'especulació i la incertesa. Hi ha un munt d'incògnites en Bitcoin. Atacs a la seguretat, estafes, problemes de mineria, i molts altres temes podrien descarrilar la moneda. Per descomptat, l'augment de la demanda, una àmplia acceptació, i la necessitat d'una moneda anònima podrien enviar tot valor es dispara de Bitcoin. Tot depèn de vostè, com a inversor, per determinar en quina direcció s'està movent en Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Altcoin

Bytecoin (BCN) un Estat de lart, Criptocurrency anònim

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar està llest per anar

Post Altcoin

Revisió beta: Reddcoin Social Wallet Amb la integració de xarxes socials

Post Altcoin

Bitxets Bitcoin: prefereix programari basat en web o prefereix anar mòbil?

Post Altcoin

Mastercoin i Omniwallet Beta

Post Altcoin

Com obtenir el primer Bitcoin davui

Post Altcoin

Bitcoin i retorns a curt termini

Post Altcoin

Reddcoin revela una cartera social, actualitzacions de POSV i una plataforma social

Post Altcoin

La investigació preliminar de la SEC a la minera de GAW confirmada i la informació filtrada

Post Altcoin

Com comprar Ripple (XRP) en 3 senzills passos: una guia per a principiants

Post Altcoin

Anonimat de Criptocurrencies Part II - Criptótote i Darkcoin

Post Altcoin

Com comprar Zcash en 3 senzills passos: una guia per a principiants